TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Met de Go Glam Nail Studio de nageltjes pimpen”

Glitters, glamour en glans, dat zijn de dingen waar mijn meisjes van houden. Ze vinden het heerlijk om zo nu en dan als prinsesjes behandeld te worden. Hoe gaaf was het dan ook voor ze om voor het eerst een echte nagelstudio in te mogen duiken (Studio Pink in Amsterdam) waar hun poezelige vingertjes in gloednieuwe lak gezet werden en hun haartjes met glitters gestyled werden. En dat allemaal ter ere van de nieuwe musthave voor alle kleine dametjes onder ons: de Go Glam van Spinmaster. Dat moest natuurlijk even uitgebreid geprobeerd worden.

Je nagels versieren met de Go Glam Nail Studio

Er zijn tal van nagellakjes voor kinderen te vinden en ik ga er vanuit dat ze allemaal zeer kindvriendelijk zijn. Van de Go Glam nagellak weet ik dat zeker, want ik heb dat uiteraard nog even nagevraagd. Bovendien was het na één keer zwemmen ervan af, dus zitten er duidelijk geen long lastig chemische stofjes in. Het betekent natuurlijk wel dan weer, dat er vaker gelakt moet worden dan normaal. Maar dat is juist het leuke, want met de Nail Studio zijn de mogelijkheden eindeloos! Wat zit erin? Een nagelstudio, een stamper, vijf patronen en twee nagellakjes. Hoe het werkt? Heel simpel! Men kiest een kleurtje nagellak uit en lakt dat over de nageltjes. Vervolgens kiest men één van de patronen uit. Als je deze in de stamper klikt, kan je het patroontje op het nageltje “afdrukken”. Vervolgens lak je de boel af met de doorzichtige top coating. En ben je klaar? Dan berg je het weer op in het hippe glittertasje, die bij de Go Glam Nail Studio hoort. En uiteraard zullen er ook navelverpakkingen komen met nieuwe kleurtjes nagellak en patroontjes.

«

»

35 COMMENTS
 • Ingrid langstraat

  11 maanden ago

  Ik ben links maar de kinderen rechts. Wat een leuke set voor mijn dochter maar ook voor mijn zoontje lees ik. Hij loopt nu vaak trots met de roze nagellak van zijn zus rond, dus dit zal ook erg leuk vinden!

 • J Vink

  11 maanden ago

  Rechts

 • Marange

  11 maanden ago

  Super cool. Hier in huis ben ik Mrs right. En mijn dochter Mia is ook miss right. De mannen zijn lefties

 • Linda

  11 maanden ago

  Ik brn zelf rechts, maar wat betreft onze kleine dame twijfel ik nog. Wat ik wel zeker weet is dat ze dol is op nagellak en wat kan ze dan opeens goed stil zitten.

 • Marieke Flikweert

  11 maanden ago

  Ik loot heel graag mee voor Elin! Zou een supercadeau voor haar verjaardag zijn op 13 okt. Hier zijn we allemaal rechtshandig

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  mijn kleindochter is rechts en mooie nageltjes vind ze vast geweldig

 • Nele

  11 maanden ago

  leuk voor mijn dochtertje, we zijn rechtshandig.

 • Angela

  11 maanden ago

  Ik ben zelf rechtshandig en dochter lief linkshandig maar dat mag de pret niet drukken want wij houden van mooie nageltjes

 • Linda Raaijmakers

  11 maanden ago

  Dit zouden Eva en Lucas erg gaaf vinden. Ik ben rechtshandig

 • Claire

  11 maanden ago

  Super leuk! onze eigen nagelstudio voor mijn en mijn dochtertje. Ze is helemaal fan van nageltjes lakken. Dus dit zou ze echt prachtig vinden!

 • Jolanda Janssen

  11 maanden ago

  Oh wat leuk, dit is echt wat voor mijn dochter!! Ze is rechtshandig en lakt heel graag haar nageltjes.

 • Kim

  11 maanden ago

  Ik ben linkshandig. Wat leuk dit, mijn dochtertje zag dit op de reclame en zei “dit wil ik”!
  Nu doe ik dus maar gauw mee hier :-))

 • Liline Erdmann

  11 maanden ago

  Wauw, wat een gaaf pakket zeg! Ons meisje is dol op nagellak! Ik ben rechtshandig en onze dame ook denk ik (ze is 4 dus doet een aantal dingen nog met beide handen, maar rechts lijkt wel dominant te zijn/worden).

 • Jolanda

  11 maanden ago

  Superleuk, mijn 6-jarige dochter is dol op nagels lakken. Hiermee zou ik haar dus heel blij kunnen maken. We zijn beide rechtshandig.

 • anita kempenaers

  11 maanden ago

  doe graag mee voor dit leuke pakket voor mijn kleindochter zij is linkshandig en haar mama rechtshandig

 • Maaike J Didérique

  11 maanden ago

  Rechtshandig!

 • Marian B

  11 maanden ago

  Het dochtertje van een vriendin is binnenkort jarig. dit zou een leuk cadeau zijn!. Ze is dol op nageltjes lakken/versieren en make-uppen, dit gaat zeker in de smaak vallen. . Zij is rechts en haar moeder is links. Zelf ben ik rechtshandig.

 • Marian Zw

  11 maanden ago

  Wow wat ziet dit er leuk uit! Echt iets voor mijn dochter die deze zomer met vriendinnen de garage als studio vol make-up gebruikt hadden. Ik ben de enige rechtshandige in ons gezin 🙂 manlief en de kids zijn links.

 • Suus

  11 maanden ago

  Ik waag graag een kansje voor deze leuke set. Ik ben rechtshandig.

 • Sharon v Bregt

  11 maanden ago

  Ik ben zelf rechtshandig. Deze is gaaf voor mijn meiden en ik denk dat onze knul ook graag mee wilt doen! dus iedereen aan de nagellak.

 • Pascale

  11 maanden ago

  Rechtshandig. Geweldig voor mijn dochter! 🙂

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen , want wat is er nou leuker dan nageltjes lakken…
  “Kijk oma, hoe vind je deze kleur”, krijg ik vaak te horen.

  Dit nagelstudiootje vinden ze vast geweldig.
  O ja, ik ben rechtshandig.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 • Marieke

  10 maanden ago

  Wauw, dit is echt iets voor de dochter van mijn vriend. Ik ben rechtshandig

 • lottie

  10 maanden ago

  Rechtshandig! Super leuk voor mijn oppaskindjes.

 • iris

  10 maanden ago

  wat leuk. kan ik een meisje in India zeer blij mee maken. Rechtshandig

 • Marcia Kan

  10 maanden ago

  Rechtshandig! Net als mijn man en onze dochters.
  Hannah (8) zou deze set dolgraag willen en gaat deze daarom aan Sinterklaas vragen (jaja, we hebben nog een ‘gelover’). Wat zou die lieve oude man punten scoren zeg! En grote zus Elisa (11) lakt vast net zo fanatiek mee!

 • maaike beld

  10 maanden ago

  Wij zijn hier thuis allemaal rechtshandig!
  Zou super leuk zijn om te winnen, dus ik waag een kans en mijn duimen draaien <3!

 • Shiv Chin

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee, mijn beide meisjes zijn rechtshandig (en ik zelf ook 🙂

 • Claudia

  10 maanden ago

  Wat schattig! Wij zijn rechtshandig.

 • Sharon de Ridder

  10 maanden ago

  Nou, wat ontzettend cute! Bij mij thuis zijn we allemaal rechtshandig 🙂

 • Fay

  10 maanden ago

  Suuuuuperleuk!! Mijn zoontje van 4 gaat dit geweldig vinden! Denkt sowieso dat hij een meisje is, haha. Superlief, en dan met zijn vriendjes en vriendinnetjes een superleuk dagje nageltjes lakken! Ik denk dat zijj oudere broer dit stiekem ook heeeel leuk gaat vinden 😉

  • Fay

   10 maanden ago

   Wij zijn trouwens allemaal rechthandig!

 • Anneliese de Waal

  10 maanden ago

  Linkhandig 🙂

 • Fay

  10 maanden ago

  Spannend!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Gezellig een middagje vol make-up met Create It! - MeerVanMir on september 28, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Wat ik ontdekte over de aansprakelijkheidsverzekering

  Verzekeringen. Het woord waar veel mensen jeuk van krijgen, maar ...

  Close