Mijn kinderen hebben weer eens wat nieuws ontdekt. Oké, ik heb het natuurlijk ook wel enigszins gefaciliteerd door het in huis te halen. Maar ik wist oprecht niet van te voren dat ze er zo enthousiast over zouden worden. De kinderen dan. Ik zelf ben nog steeds in twijfelmodus. Alhoewel het kind in mij (nee, niet zwanger) het enthousiasme wel begrijpen kan. Het is de volwassen vrouw, die verlangt naar stilte, die soms gewoon even geen dansende eenhoorn dulden kan. Waar ik het over heb? De Poopsie Dancing Unicorn natuurlijk!

Wat is dan de Poopsie Dancing Unicorn?

Deze vraag stelde ik ook aan mijzelf. In eerste instantie dacht ik dat het weer met slijm te maken had. Immers was de voorganger van de Poopsie Dancing Unicorn een soort van slijmmachine. Een beetje huiverig opende ik dan ook de verpakking. Niet helemaal gerust over wat ik zou aantreffen. Tot mijn verbazing zat er niets slijmerigs en was het “alleen maar” een pop. Niet zomaar een pop natuurlijk. Een dansende pop, die ook nog een liedje meezingt terwijl ze soort van zijwaartse stapjes maakt en met haar heupjes wiegt. Het dansje en liedje duren niet heel lang, wat ook wel weer fijn is voor de mama’s. Als het dan tig keer achter elkaar aan gezet wordt, is het wat minder geslaagd. Wat wel echt zeer leuk aan de Poopsie Dancing Unicorn is, zijn de haren. Deze zijn gewoonweg prachtig. Als lok heeft ze een soort van regenboog en verder is het prachtig oranje rood. Een vuurkleur bijna.

Is het het geld waard?

Dit is een vraag, die ik vaker gesteld krijg. Ik vind het lastig om voor een ander te beoordelen aangezien ik niet in een andermans portemonnee kijken kan. Als moeder weet ik niet of ik deze zo snel zou kopen, maar dat komt ook door het geluid wat het produceert. Mijn kinderen denken daar weer anders over uiteraard. Ze spelen er graag mee en ook vrij vaak. Als ze de Poopsie Dancing Unicorn zien staan wordt ie altijd even weer aangezet en wordt er ook meegedanst. Wat dat betreft is het wel weer een geslaagd item. Als de eenhoorn sowieso een fan in huis heeft, dan is deze wel de moeite waard. Mochy je kind het merk / product verder niet kennen, kan het best behoorlijk prijzig zijn voor een pop die, laten we eerlijk zijn, niet extreem veel doet en waar ook geen verdere kleding of accessoires (nog) voor zijn. Als hebbedingetje is de Poopsie Dancing Unicorn zeker wel grappig.

Meer informatie over dit product