Jawel hoor, we zitten in een duidelijke Nijntje fase met de jongste. Alles draait om het oh zo bekende konijntje. Slapen gaan kan ook alleen als haar Nijntje al in haar bedje ligt. Bumba mag er tegenwoordig niet meer bij. Ik vind het wel grappig allemaal. Ze is echt idolaat ervan. Des te meer reden om de komende tijd haar gewoon nog te verblijden met nog meer Dick Bruna leesmateriaal. En dan natuurlijk wel thema gebonden.

Nijntje lente boekjes

Nijntje op de kinderboerderij

Het is lente. Er zijn veel kleine dieren geboren. Op de kinderboerderij ziet nijntje kuikentjes en zelfs een kleine kangoeroe. Kijk je mee welke babydieren nijntje nog meer ziet? Thuis is er ook een baby’tje. Wie zou dat zijn? De doorkijkjes in het boek stimuleren interactie: wat ziet nijntje in de lucht en welke dieren zijn er nog meer te vinden op de pagina? Kijk maar mee!

Naast het bekende konijntje is onze jongste sowieso dol op dieren. Met het boekje nijntje op de kinderboerderij kan ze daarom haar lol helemaal op. Samen benoemen we alle dieren, die in het kartonnen boekje afgebeeld worden. Het is helemaal in het thema van de lente. Kleine dieren die geboren worden. Je koopt het hier.

Nijntje lente boekjes

Welk, seizoen is het nijntje?

Beleef samen met nijntje de seizoenen. Nijntje speelt graag buiten en in elk seizoen is er iets anders te doen en te beleven. Een stevig kartonboek met kleurige tabs om kinderen spelenderwijs over het onderwerp seizoenen te leren.

Het is nu lente, het seizoen van de baby dieren. Maar er zijn uiteraard nog drie andere seizoenen, die net zo mooi zijn. In het boekje Welk, seizoen is het Nijntje worden ze alle vier prachtig afgebeeld. Het is een leuke manier voor een eerste kennismaking. Geniet samen met je peuter van Nijntje en de vier seizoenen. Je koopt het hier.

Nijntje lente boekjes