Hoe een muurstickers knutselset een mijlpaal nog wat meer bijzonder maakte? Dat vertel ik je graag hoor! Het was een moment dat ik een super troste moeder was. Ben dat natuurlijk altijd wel al hoor. Maar deze gaat ook zeker het boekje in!

Het begon met de rolstoel

Het was even wennen aan het idee in het begin, maar ben er nu zo blij om. Noor heeft sinds kort een rolstoel! Een half jaar geleden hadden ze op de therapeutische peutergroep van de revalidatie haar voor het eerst in zo’n ding gezet. Niet alleen wist ze gelijk hoe ze ermee rijden / rollen moest, maar ze werd er ook heel erg blij van. Sterker nog, ze leek zelfs veel meer alert als ze in de rolstoel zat. Toen ze vroegen of we er eentje voor thuis wilden, zeiden we dan ook gelijk volmondig ja. Onze enige angst was, dat het haar leren lopen in de weg zou gaan staan. Maar de fysiotherapeut stelde ons gerust en zij dat het haar misschien zelfs extra zou motiveren tot bewegen.

De aanvraag liet helaas wel even op zich duren. Wederom die heerlijke bureaucratie als het gaat om hulpmiddelen voor een meervoudig beperkt kind. Het blijft toch wel een dingetje. Anyway, een paar weken terug werd de Youngster Zippie rolstoel dan eindelijk geleverd. Helemaal prachtig blauw! En geweldig dat ze het vindt! Elke dag doen we een rondje “rollen” samen buiten. Ook de grootste zus vindt het geweldig om met haar te wandelen. Nu al helemaal, want ze heeft de spaarbeschermers op de wielen gepimped. Ik had namelijk nog een muurstickers knutselset van Tiger Tribe liggen.

Lees ook: Crazy Eyes van Tiger Tribe

De muurstickers knutselset

Op deze doos van Tiger Tribe staat eigenlijk Movable Wall Art – Magical Creatures, maar wij kennen het als een muurstickers knutselset. Op zich vreemd, want de stickers kan je op veel meer dan alleen muren plakken. Deuren, koelkast, bad en dus ook spaakbeschermers zijn een prima ondergrond voor de Magic Movables. Wat er nou zo leuk aan is? Het zijn vrolijke stickers, die je zelf kan inkleuren. En je kan ze makkelijk verwijderen om weer ergens anders op te plakken. Even onder koud water en de sticker plakkerigheid is helemaal terug. Kunnen we die dus op de volgende rolstoel ook weer gebruiken.

Meer informatie over dit product

muurstickers knutselset

Waarom speciaal?

Waarom dit dan zo bijzonder was? Natuurlijk vanwege de enorme blijdschap van onze lieve Noor in haar rolstoel. Haar vreugdekreetjes en immense glimlach deden mijn hart smelten. Maar dus ook haar zus! Hoe die uiterst geconcentreerd de muurstickers knutselset aan het inkleuren was en ze stuk voor stuk op de spaakbeschermers plakte. Het was helemaal haar projectje. Iets wat ze voor haar zusje wilde doen. Haar trotse gezicht toen ze klaar was deed ook mijn hart smelten. Altijd doet ze wat extra voor haar jongere zusjes, zonder dat iemand er om vraagt. Trotse mama hier!!!

muurstickers knutselset