Trends komen en gaan. Soms komen ze na heeeeeel veel jaren ook gewoon weer terug (denk aan Trolls, klaparmbandjes en dergelijke). En sommige trends blijven gewoon jarenlang aanwezig. Bijvoorbeeld de knuffels met die enorme ogen. Ik weet niet waarom, maar grote ogen hebben gewoon een enorme aantrekkingskracht. Tiger Tribe had dat blijkbaar ook al gespot, want sinds afgelopen jaar hebben ze een nieuwe inkleurset voor onderweg: Crazy Eyes – Cuties!

Crazy Eyes – Cuties van Tiger Tribe

Als je mij al wat langer volgt, weet je al hoe fan ik ben van de setjes van Tiger Tribe. Ik vind ze ideaal om mee te nemen op vakantie of naar een restaurant of iets dergelijks. Het is een soort boekwerk met aan de ene kant de stiften op potloden en aan de andere kant het boekje met plaatjes. Soms is het een patroontje dat je inkleurt, soms is het 3D. Tiger Tribe vindt elke keer wel wat nieuws om kinderen enthousiast over te maken. Dit keer dus de Crazy Eyes – Cuties.

Crazy Eyes - Cuties
Crazy Eyes – Cuties

Als je fan bent van grote ogen, dan is dit nieuwe setje echt een musthave. Niet alleen bevat het de meest schattige tekeningen, maar je kan ook nog op elk plaatje van die geinige grote ogen plakken. Dat maakt het werkelijk waar nóg schattiger! Mijn dochters riepen het ook zo uit: “so cute!!!” Tekening na tekening werd versierd en beplakt. Wat ook gelijk leidde tot een probleem wat we niet eerder hadden gehad met een setje van Tiger Tribe. Het doosje kan niet meer dicht! Door de oogjes zijn de tekeningen een stuk boller en daardoor te dik om het doosje goed te kunnen sluiten. Tenzij je de tekeningen er uit haalt natuurlijk, maar dat vinden de dames weer zonde. Dus laten we het gewoon maar zo. Het verandert niets aan het plezier ervan. Tiger Tribe heeft met haar Crazy Eyes – Cuties wat ons betreft weer een schot in de roos. Ben nu al benieuwd wat de volgende hit gaat zijn.

Meer informatie over dit product