Sinds de intelligente Lockdown is heel Nederland aan het puzzelen geslagen. Ik las zelfs  een tijdje terug dat de puzzels voor volwassenen daadwerkelijk uitverkocht waren. Bij ons in de buurtapp waren de mensen ook elkaar maar puzzels aan het uitlenen (altijd spannend of die dan compleet is lijkt me, althans vanuit mijn jeugd heb ik daar nooit echt goede ervaringen mee gehad). Het heeft gewoon iets ontspannend om puzzelstukjes bij elkaar te zoeken. Vind je niet?

Magnetische puzzels?

Onze dochter houdt in ieder geval ook van puzzelen. En magneten vindt ze ook altijd erg mooi (snap ik wel, ik blijf dat ook altijd tof vinden). Een combinatie van die twee is dan ook extra leuk. Daar dachten ze bij Mudpuppy ook over, want zij waren al eerder gekomen met een magnetische puzzel. Herinner je deze nog? Mocht je ze nog niet kennen, dan licht ik je graag verder in.

magnetische puzzel

In het boekje (die dus ook magnetisch is) zitten 2 verschillende puzzels van elk 20 stukjes. Op de ene bladzijde van het boekje kan je de losse stukjes leggen en op de andere bladzijde de puzzel zelf. De magnetische puzzel is verkrijgbaar in meerdere thema’s. Het thema “bos” is nieuw en hebben wij mogen proberen. Aan de ene kant is het de nacht met vosjes, wasberen en vleermuizen. De andere puzzel is bos bij dag met hertjes, konijnen en vogels. Beiden zijn erg leuk getekend en ik vind dat ze ook mooie kleuren gebruikt hebben. 

Ideaal voor onderweg

Het leuke van de magnetische puzzel van Mudpuppy is, dat het erg compact is waardoor je het makkelijk mee kan nemen. Perfect for travel staat ook achterop en dit begrijp ik wel. Doordat het magnetisch is, heb ik ergens de hoop dat je minder snel net een stukje kwijt raakt (geef toe, niemand wil een puzzel met een ontbrekend stukje). Door het kleinere formaat past het ook makkelijk in de tas. Handig voor als je een terrasje wil pakken en vermaak voor de kleine mee wil nemen. Zeker dus een aanrader en wederom een toppertje van Mudpuppy.

Winactie

Wil jij deze leuke magnetische puzzel winnen? Noem dan één van de afgebeelde dieren. Meedoen kan tot en met 13 juni. Succes!

magnetische puzzel