TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“Mijn nieuwe ontdekking in speelgoed: Dëna Toys”

Weet je waar ik nou echt blij van kan worden? Als ik weer eens een nieuw product ontdekt, waar ik echt nog nooit van had gehoord, en er ook nog eens echt enthousiast over ben. Nog leuker is het als het echt nog zo onbekend is, dat ik anderen er ook voor het eerst over vertellen kan. Zo zal je waarschijnlijk nog niet eerder kennis hebben gemaakt met Dëna Toys? Dus vertel ik je met alle liefde daar meer over.

Siliconen speelgoed

Ik had nooit verwacht dat zoiets simpels als een siliconen voorwerp zo handig kan zijn. Althans, de items van Dëna Toys dan. Haar speelgoed is namelijk gemaakt van platinasilicone, BPA vrij and 100% veilig. Hetzelfde materiaal wordt ook gebruikt in bijtringen, spenen en babyflesjes. Het kan ook bijzonder goed tussen extreme temperaturen tussen de -60 ºC and 220 ºC. Dit betekent dat het dus prima in de vriezer, maar ook in de oven kan. Of, nog belangrijker, de vaatwasser!!! Ik vind het altijd een fijn idee als speelgoed gewoon mee kan in de vaatwasser. Het geeft een steriel gevoel. Vooral als het om producten voor de kleintjes gaat. Die gaan nog wel eens de mond in en dan is het een fijne gedachte dat het schoon is en ook makkelijk schoon gemaakt kan worden.

Dëna Toys

Wat maakt Dëna Toys zo bijzonder?

De siliconen vormpjes van Dëna Toys zijn niet alleen bijzonder vanwege het materiaal. Alhoewel het daar wel echt mee te maken heeft. Wat er zo bijzonder aan is, is dat dit speelgoed geschikt en leuk is voor de allerkleinsten en voor de grotere kinderen. Volgens Dëna Toys begin je er mee als bijtring en eindig je met de voorwerpen te gebruiken om mee te bakken. Het laatste kan ik mij echt al helemaal voorstellen. Dat zullen een bijzondere cakejes worden! Maar ook het idee van er in knagen of er mee spelen kan ik mij inbeelden. Het voelt zo heerlijk zacht en flexibel in de hand aan, dat je het als volwassene ook wel tegen de stress kan gebruiken. Volgens Dëna Toys zelf zijn dit echter de fases waarin het speelgoed gebruikt wordt en waarvoor:

 • 0-1 jaar: Speelgoed en bijtring gecombineerd in een nieuw en origineel concept. Gemaakt uit platinasilicone, een bijzonder kwaliteitsvol materiaal, zacht, bestendig en 100% veilig.
 • 1-2 jaar: Doordat Dëna Toys speelgoed zo soepel is, kan het kind erop bijten, ermee slaan, erop schoppen, ermee gooien en het nat maken. Al spelend en helemaal veilig.
 • 2-3 jaar: Naast spelen in alle veiligheid leert het kind ook vormen en kleuren onderscheiden, figuren benoemen en zelf constructies bouwen.
 • 3-4 jaar: De combinatie van figurer stimuleert de behendigheid en concentratie van het kind om steeds complexere structuren te bouwen.
 • 4-5 jaar: De talloze mogelijkheden van het unieke speelgoed bevordert de creativiteit en de verbeelding.
 • 5-6 jaar: Bak samen met het gezin. De dëna-speeltjes zijn ook uitstekend geschikt als bakvormen voor gebak en koekjes in de oven. En ze mogen in de vaatwasmachine!

De verschillende vormen

De Dëna Toys items die wij hebben zijn de mannetje in het huisje en de boompjes. Er is ook een regenboogvariant van te koop. Die staat hier sinds kort op het verlanglijstje. Je kan het mannetje in het huisje per stuk kopen of je haalt het hele pakket in huis. Dat laatste is natuurlijk veel leuker, want dan heb je zes mannetjes in huisjes en zes boompjes om mee te spelen of te bakken. Hoeven de kinderen ook geen ruzie er om te maken. De vormpjes kunnen op elkaar gestapeld of binnenstebuiten gekeerd worden. Kapot gaan ze in ieder geval niet. Het is ook een leuke manier om kleuren te leren kennen of zelfs aanvang te maken met tellen. Voor de fijne motoriek is het concept van het mannetje in het huisje terug doen bedacht. Genoeg speelplezier dus! En wat mij betreft echt een aanrader voor elk gezin met (kleine) kinderen.

Winactie

Goede producten deel ik graag, dus heb ik een extra pakket van Dëna Toys om weg te geven. Laat mij weten voor welke fase je het in huis haalt en wie weet stuur ik het je op! Meedoen kan tot en met 27 juni. Succes!

Dëna Toys

«

»

55 COMMENTS
 • Carine

  2 weken ago

  Oe dat ziet er leuk uit! Denk dat onze dochter van 1,5 daar wel raad met mee weet (én dat haar grote zussen dan ook heel graag met haar mee zouden willen spelen!) Ik zet em op ons verlanglijstje!

 • Anna wienen

  2 weken ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje Norah nu 2 jaar…

 • Betti Scheringa

  2 weken ago

  Wat superleuk
  Hier zouden mijn dochters en gastkinderen denk ik heel graag mee spelen
  Leeftijd 0 tot 7
  Fijn ze er allemaal veilig mee kunnen spelen en zo heerlijk veelzijdig is

 • Femke Dekker

  2 weken ago

  Hier in huis 2 mannetjes van 1 en 4 jaar, dus tal van mogelijkheden. Ook nog kids van 7 en 8 jaar. Ik denk dat die 2 nog best graag willen helpen met bakken … en opeten

 • Ilona

  2 weken ago

  Leuk! Hier een dochter die net vrijdag 1 is geworden en onze zoon wordt in augustus 3. Dus genoeg te spelen en te ontdekken hier.

 • Goele H

  2 weken ago

  Mijn zoontje van 2 is gek op dingen stapelen, sorteren, dingen in elkaar steken en uit elkaar halen etc. Samen met zijn grote broer en zus zal hij er de leukste spelletjes mee uitvinden hun kennende en kunnen ze de vormpjes leuk gebruiken bij het bakken. Ziet er simpel maar heel erg leuk uit. Ik hou van dit soort speelgoed

 • Liesbeth

  2 weken ago

  Dit ken ik niet, wat gaaf! Onze dochter is 3 weken, onze zoon net 3 jaar. Dit zou super gaaf zijn om samen mee te spelen!

 • Lynn Mahieu

  2 weken ago

  Dat is iets helemaal anders dan het gros aan speelgoed dat ik in huis heb. Ik heb hier een net-1-jarige en eentje die in de fase 2-3 jaar zit, al denk ik dat het bakken hier ook al populair zou zijn! We testen deze dus graag eens uit!

 • Stephanie

  2 weken ago

  Wat een super leuk speelgoed! Ik heb er nog nooit van gehoord, daarom doe ik graag mee voor mijn dochtertje. Ze wordt bijna vier en ze vindt het heerlijk om dingen te vervormen en te kneden. Ook heeft ze sinds kort het bakken uitgevonden. Dus ze kan hier dubbel plezier aan beleven!

 • Loes van Bommel

  2 weken ago

  Leuk zeg! Ik heb er ook nog nooit van gehoord.
  Voor welke fase wij het zouden gebruiken? Bijna voor alle fases! Met een zoontje van bijna 4 jaar, een dochtertje van bijna 2 jaar en een zoontje van 3 weekjes komt het hier zeker goed terecht!

 • JN Kingma-Postma

  2 weken ago

  Wow wat een tof speelgoed voor mijn dametje van 3.5 jaar. Ik waag graag een kans.

 • Jessica

  2 weken ago

  Alhoewel ik hier een dochter van bijna 2 heb die dit vast heel leuk zal vinden. Ga ik meedoen voor het kdv. Op onze groep missen we toch nog wat voor de jongere leeftijd, en dit is iets nieuws en moois om het aan te vullen.

 • Anja Remmits

  2 weken ago

  Een zoon van bijna 5 en een zoon van 10 maanden. Dus we kunnen alle kanten op .

 • Naomi

  2 weken ago

  Leuk zeg! Nog nooit van gehoord maar voor onze zoon van 14mnd perfect. Hij sloopt alles, bijt erop en gooit ermee. Zijn broer & zus niet altijd blij mee want hun speelgoed is daar niet altijd voor gemaakt. Ideaal dus zijn eigen setje
  Ik doe dan ook mee voor de fase 1-2 jaar, het niet kapot te krijgen speelgoed

 • Lisette

  2 weken ago

  Wat super tof zeg. Ik kende het helemaal niet.. Dit zouden mn zoontkes van 5 jaar en bijna anderhalf geweldig vinden denk ik.. En speelgoed waar ze veilig samen mee kunnen spelen. Ideaal!

 • Tamara Jongkees

  2 weken ago

  Wat ziet dat er leuk uit! Mijn zoontje van net 1 blijft alles op de grond gooien een mooi spel vinden. Daar is dit speelgoed ideaal voor. Ik doe mee voor mijn kinderen in de fase 1-2 jaar en 4-5 jaar.

 • Kim

  2 weken ago

  Voor fase 0-1 jaar. Dan kan ons dochtertje er nog lekker lang mee spelen

 • Berendina Jaasma

  2 weken ago

  Dit lijkt me heel erg leuk voor mijn kleinzoon Senn Hij is twee jaar

 • elisabeth maria martina

  2 weken ago

  5-6 jaar
  zowel mijn kleinzoon als mijn kleindochter zijn dol op bakken

 • Tamara

  2 weken ago

  Als ik dit zo lees is het perfecte kraamcadeau, onze kinderen zouden er graag koekjes mee willen bakken, maar ik gun het mijn beste vriendin, die op punt van bevallen staat!

 • Marijke

  2 weken ago

  Leuke actie! Ik loot graag mee voor mijn kleinzoon, fase 1-2 jaar!

 • Carina Peters

  2 weken ago

  Dat zou leuk zijn voor mijn zoontje, fase 5-6 jaar.

 • Lieke van Veen

  2 weken ago

  Wat leuk dat het speelgoed is voor kinderen in verschillende fases. Mijn ene neefje is nu bijna 1,5 en mijn andere neefje is pas 4 geworden. Ik maak graag kans, zodat ze binnenkort bij hun oom en tante met dit leuke speelgoed kunnen spelen.

 • Brian Hurkens

  2 weken ago

  Mijn dochtertje van bijna 4 zou het zowel leuk vinden om mee te spelen als mee te bakken. Bij oma worden er vaak koekjes gebakken maar ik zou het ook top vinden om te doen.

 • Willem de Wal

  2 weken ago

  Ik doe mee voor mijn nichtje Amaly die 10 mei jl. 2 jaar is geworden, ik weet wel zeker dat ze dit heel leuk speelgoed zal vinden.

 • Nelly

  2 weken ago

  Leuk voor mijn 3 jarige nichtje

 • Suus

  2 weken ago

  Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor mijn nichtje, zij zit in fase 2-3 jaar.

 • RemcoB

  2 weken ago

  Mijn zus is zwanger en is ergens in september uitgerekend. Heel graag maak ik dus kans op een pakket voor de fase 0-1 jaar.

 • Anneliese de Waal

  2 weken ago

  Voor de jongste dochter van 3 jaar oud, doe ik heel graag mee Groetjes Anneliese

 • anja jager

  2 weken ago

  erg leuk voor de kids

 • Marian B

  2 weken ago

  Dat is inderdaad leuk meegroei speelgoed. Ik twijfel of ik mee doe voor mijn dochtertje van 3,5 of als kraamcadeau voor mijn kleine neefje of nichtje dat onderweg is. Mocht ik de gelukkige zijn, dan hak ik de knoop wel door

 • Melany Oomen

  2 weken ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje van 3, hij is zo slim en vindt het leuk om uitgedaagd te worden. Ik weet zeker dathij hier veel plezier aan zou beleven!

 • Lysbeth Koudenburg

  2 weken ago

  Voor fase 2-3. Onze meid begint al goed te leren en te spelen. En wat zij ook heel erg leuk vind is samen met haar moeder en oma lekkere dingen bakken. nu kan zij zelf aan de slag met haar eigen vormpjes. Lekker knutselen en knoeien.

 • Jan

  2 weken ago

  Voor ons dochtertje van 3 zou dit erg leuk zijn.

 • Iris

  2 weken ago

  5-6 Jaar
  Zou erg fijn zijn voor mijn zoontjes van 5 en ik Denk mijn zoontje van 7 vind dit ook Nog erg leuk. Ik doe graag mee.

 • Renilda

  2 weken ago

  Wat leuk voor mijn kleinkinderen. Categorie 5-6 jaar

 • Oma Will

  2 weken ago

  Wat een leuke kleurige vormpjes om koekjes te bakken.
  Ook handig dat ze in de vaatwasser kunnen.
  Doe graag mee voor de 5 en 6 jarigen.
  Ik heb twee kleine koekenbakkers in de familie die hier graag een koekje van eigen deeg mee willen maken.
  Ik volg op bloglovin en heb de oven vast aangezet. Ha ha ha!

 • anita wilmsen

  2 weken ago

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Shiv Chin

  2 weken ago

  Ik doe heel graag mee, mijn jongste wordt in augustus 2 jaar.

 • Ilona

  2 weken ago

  Ik zou graag de fase 5-6 jaar willen winnen voor onze zoon die gek is op bakken en koken

 • Marianne van den Hoek

  2 weken ago

  Wat een leuk fleurig speelgoed! Dat is leuk spelen voor de kleinkinderen 🙂

 • Suus V

  2 weken ago

  Leuk hoor, dat lijkt me een leuk kraamcadeau voor mijn collega. Ik maak graag kans!

 • elle

  2 weken ago

  voor de fase 4-5 al zullen we er ook mee gaan bakken. Wat leuk dat het op deze manier eigenlijk met je kind meegroeit.

 • Linda Raaijmakers

  2 weken ago

  graag 4-5 jaar voor ons nichtje Tess 😀

 • Imke Jager

  2 weken ago

  erg leuk voor de kids

 • Loes

  2 weken ago

  Ik kende heel dit speelgoed nog niet, voor ik je blog las. Wat gaaf! Tess, 15 maanden, zou graag het speelgoed van fase 0-1 jaar uitproberen. Ook heel handig dat het niet kapot te krijgen is! Tess zet namelijk overal haar net doorgekomen tandjes in!

 • Djotie

  2 weken ago

  Gaaf dat het multi inzetbaar is. Ik heb een dochter van 0 jaar en een zoon van 5.

 • janneke

  2 weken ago

  ik doe graag mee voor ons zoontje die bijna geboren wordt 🙂 en ons gezinnetje compleet maakt

 • Nency

  2 weken ago

  Leuk. Voor 5-6 jaar.

 • bouckaert therese

  2 weken ago

  doe mee voor mijn kleindochter Noémi die op 08/07 1 jaar wordt 🙂

 • Andy E

  2 weken ago

  Ik heb kinderen van 2 tot 7 in huis en ze kunnen het elk op hun eigen manier gebruiken. Leuk zulk simpel maar veelzijdig speelgoed!

 • Carolien

  1 week ago

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor de fase van 0 tot 1 jaar voor onze zoon Sepp die donderdag 18 juni geboren is

 • Saskia van Berkel

  1 week ago

  Wij kunnen het hier hard gebruiken om de concentratie wat te verhogen en creatief te spelen. Want die concentratieboog van onze peuter….Oei oei . Daar is hij natuurlijk ook gewoon een lekkere peuter voor, maar dat gaat wat worden op school straks. En als hij dan op school is ga ik lekker bakken met deze set. Verse koekjes als de kids weer thuis zijn. Fingers crossed voor deze toffe actie!

 • M

  5 dagen ago

  Ooh gaaf wat een uitvinding! Ik doe graag mee voor mijn zoontje fase 2-3 jaar

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Goed voorbereid op weg dankzij Kleine Giraf - MeerVanMir on juni 21, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  In haar babyschoentjes zou ik ook wel willen staan

  Het is en blijft toch bijzonder hoeveel liefde je als ...

  Close