Ken je de Kleur en stickerset Dinosaurs eigenlijk al? De setjes van Tiger Tribe zijn je inmiddels vast niet meer onbekend. Ik moet alleen wel eerlijk zeggen, dat ik maar een beperkt deel aan jullie getond heb. Het zijn vooral de schattige meisjes achtige setjes, die ik tot dusver heb laten zien. Terwijl er ook genoeg stoere varianten van zijn. Daarom is vandaag dus deze Kleur en stickerset Dinosaurs in de spotlight. Niet alleen voor de jongetjes, maar ook zeker voor de stoere meiden. Mijn eigen dame is immers ook groot fan van dinosauriërs, dus met dit setje kon haar bijzonder blij maken. Ze is zelfs aan het kleuren geslagen, wat ze anders niet snel of graag doet. Dus wat dat betreft is Tiger Tribe weer goed bezig geweest voor mijn eigen draakjes.

De Tiger Tribe setjes

Als je al bekend met meeneemsetjes, zoals ik ze noem, van Tiger Tribe, dan is het concept niet echt een verrassing meer. Voor de nieuwe lezer leg ik het nog even heel snel uit. Een kleurset van Tiger Tribe is een handig boxje met een magnetische band in de omslag. Hierdoor zal het vrijwel altijd goed dicht vallen. (Alleen bij de crazy eyes was dat wat lastiger).

In de box heb je aan de linkerkant een bakje met ofwel stiften ofwel potloden met soms nog wat extra attributen. In de Kleur en stickerset Dinosaurs zijn het de stiften met stickers. Aan de rechterkant is het boekwerk bevestigd. Dit zijn de tekeningen om in te kleuren of te beplakken. Elk plaatje is minimaal drie keer aanwezig. Super handig dus als de set gedeeld moet worden tussen kinderen. Het thema verschilt uiteraard per set.

De inhoud van de Kleur en stickerset Dinosaurs

Het is niet verrassend dat het thema dit keer de dinosaurus is. Het zijn geen neonplaatjes of verborgen motiefjes, maar gewoon lekker veel dino’s. Van makkelijk in te kleuren uitgestorven vleeseters tot een hele bladzijde vol van die dieren. Er zijn zelfs plaatjes waarbij je zelf de dino kan afmaken of natekenen. Het is verder allemaal vrij simpel getekend, dus prima geschikt voor de wat jongere kinderen. In combinatie met de stickertjes levert het genoeg vermaak op. En het blijft een handig setje voor onderweg! De Kleur en stickerset Dinosaurs is zeker niet mijn favoriet van Tiger Tribe, maar wel een leuke aanwinst voor de collectie.

Meer over dit product

 Kleur en stickerset Dinosaurs
Kleur en stickerset Dinosaurs van Tiger Tribe