Ja hoor, wij zitten alweer volledig in Sinterklaas modus. Al wekenlang! Waar ik dacht dat mijn tweede helemaal fan was van die oude man is haar jongere zusje nog meer fanatiek. Zij leeft in haar Pietenpak. Ik mag het af en toe wassen van haar, maar dan doet ze ondertussen die van haar grote zus aan. De Sinterklaasliedjes van DD compagnie lijken hier thuis inmiddels ook op repeat te staan. Ik kan ze al volledig mee zingen. Soort van dan, want die nieuwe teksten krijg ik er maar niet in. De peuter heeft er minder moeite mee en zingt alles uit volle borst mee. Terwijl ze druk bezig is met een uitgebreide collectie van tekeningen voor de Heilige man. Een beetje materiaal van Uitgeverij Deltas was daarbij een leuke toevoeging.

Twee keer Sinterklaas voorpret

Onze peuter is steeds meer fan van tekenen, kleuren én knutselen. En dan de combinatie met Sinterklaas is voor haar al helemaal een feestje. Ze stuitert deze weken door. Wij tellen soms stiekem een beetje af tot het bijna weer 6 december is. Even weer wat rust in huis. Nee hoor, we genieten intens van het volle geloven van onze peuter in de Goedheiligman. Deze twee leuke boeken van uitgeverij Deltas werden dan ook met luid enthousiasme door de peuter ontvangen. Ijverig ging ze aan de slag. Niet voor de beste man, wat ik dacht, maar voor zichzelf. Immers zijn haar creaties veel te mooi om weg te geven. Deze leuke boeken mochten wij ontvangen:

Sinterklaas kleurblok

Het zijn 24 superleuke tekeningen om in te kleuren! Sinterklaas die aankomt met zijn schip, vrolijke Pieten die snoepjes strooien, blije kinderen die liedjes zingen… Kies een tekening, scheur ze uit en geef alles een mooie kleur met je stiften of kleurpotloden. Ideaal om af te geven aan Sinterklaas of om in je kamer op te hangen. Met uitscheurbare pagina’s.

Kleur- en stickerboek Sinterklaasliedjes

Kom helemaal in sinterklaassfeer met dit leuke stickerboek van Deltas! Plak de juiste sticker bij de kleurplaat en kleur de tekening in. Terwijl je plakt en kleurt, kan je de leuke sinterklaasliedjes zingen. Zie ginds komt de stoomboot, Sinterklaas kapoentje, Hoor de wind waait door de bomen…. Ze staan er allemaal in! Plakken, kleuren en zingen voor Sint en Piet!

Onze jongste heeft heerlijk haar creativiteit kunnen los laten in het thema Sinterklaas. Ze is nu helemaal klaar voor pakjesavond.