Het is toch een rare tijd waarin we leven nu met deze vorm van quarantaine. We hebben wel zo onze draai gevonden, maar er zijn momenten dat het toch weer even vreemd is en dat we met onze neus op de vreemde situatie gedrukt worden. Dan probeer je er gewoon het beste van te maken. Zo was bijvoorbeeld afgelopen week onze tweede dochter jarig. Ze werd vijf. Wekenlang, als het niet maandenlang was, heeft ze naar uit gekeken. Ze zou immers haar eerste partijtje kregen. Het was dus ook best een dingetje om dit af te zeggen en haar dat te moeten vertellen. Maar geen enkel kindje op haar partijtje betekent ook een gebroken hart, dus dan liever door onze toedoen. Gelukkig pakte ze het goed op. Vooral toen ze hoorde dat haar partijtje later nog zou plaats vinden en we op haar verjaardag zelf een eigen feestje zouden maken. Gelukkig kregen we daar hulp bij van Kippie met een goed gevulde Kippiepan. Dat maakte het allemaal net wat specialer.

Borrelen met een Kippiepan

Onze ultieme vorm van gezelligheid is als we gaan “borrelen”. Dit kan natuurlijk met een feestje met alcoholische drankjes zijn, maar in ons geval betekent het een drankje met veel lekkere hapjes erbij. Zoveel dat het borrelen ook gelijk een avondmaaltijd is. Het is altijd erg gezellig en de kinderen genieten er ook intens van. Toen ik de kleuter dus voorstelde om, als alternatief voor haar kinderfeestje, een uitgebreide borrel te doen met opa en oma verscheen er een hele grote glimlach op haar gezicht. En al helemaal toen ik vertelde dat ze ook nog zelf mocht kiezen welke hapjes ze in de Kippie pan wilde. Daar hoefde ze niet echt lang over na te denken: ballen en stokjes! Prima keuze vond ik zelf ook en we hebben er heerlijk van gesmuld.

Het idee achter de Kippie pan

Ik had al een tijdje geleden mijn oog laten vallen op de Kippie pan. Elke keer dat ik langs de winkel liep, had ik de neiging er eentje te bestellen. Maar ik heb braaf gewacht tot er een eerste echte juiste gelegenheid ervoor was. Een verjaardagsfeestje in deze dagen is bij uitstek geschikt voor een extra verwennerij. En het gaat allemaal zo makkelijk! Je kijkt op de website welke overheerlijke Kippie pan je zou willen bestellen. Neem er de tijd voor, want er is aardig wat keuze. Vervolgens kies je of je het wil afhalen of laten bezorgen. Het laatste is heel handig in deze dagen om het contact met anderen te beperken. Maar je mist dan wel het moment in de Kippie winkel waar je watertandend naar de andere kipgerechten kan kijken. Zo staat hun broodje Döner al op mijn lijstje voor volgende keer. Dus Kippie vestiging Delft, ik kom er aan!