Misschien herken je jezelf wel in dit verhaal. Of beter gezegd, je echtgenoot. Twijfelde even of ik dit delen moest, maar aangezien hij toch niet meer mijn blog leest durf ik het wel aan. Het gaat dus over de handigheid van mijn liever. We hadden dus een nieuwe douchekop nodig. Geen idee meer waarom de oude weg moest, maar het zal wel kapot zijn geweest. Anyway, de nieuwe set lag al een tijdje klaar om opgehangen te worden. Een doorn in mijn oog, zeg maar. Toch had ik liever gehad dat ik niet zo gezeurd had erover.

Een nieuwe badkamer

Eigenlijk overwegen we wel eens om gewoon onze hele badkamer te veranderen. Ik wil graag nieuwe wasbakken en dat de ruimte wat groter wordt. Dat kan door een muurtje door te breken. De lampen in het plafond wil ik dan gelijk ook vervangen door badkamer spotjes en het liefst met iets van LED inbouwspotjes (heeft te maken met iets met hoge energieprijzen van tegenwoordig). Een bad wil ik wel nog blijven houden. Vooral omdat dat voor Noor zo heerlijk is. In gedachten richt ik het al in. Maar ik dwaal weer eens af.

Ieder zijn vak

Nadat ik dus lang gezeurd had over de douchekop en dat ik een loodgieter in wilde huren, besloot manlief het zelf te gaan doen. Met zijn academische kennis moest hij dat toch wel kunnen? Ik hield mijn hart vast. Terecht bleek dus. Alles leek goed te hangen, maar ik kon zweren dat ik water achter de muur hoorde lopen. Onzin, vond hij. Tot op een gegeven moment alle stoppen doorsloegen en ik een hele grote natte plek op ons plafond in de keuken zag. Het was blijkbaar toch niet helemaal goed gegaan met het vervangen van de douchekop. Het gevolg was dat we niet alleen een loodgieter, maar ook een elektricien moesten laten komen om alles te repareren. Een dure grap dus! Gelukkig beseft manlief inmiddels wel dat hij niet alles kan en dat het soms goedkoper is om het aan de professionals over te laten. Deze mama is daar zeer blij mee, want dan worden dat soort klusjes ook sneller opgepakt.