Het zonnetje schijnt en we gaan weer volop met elkaar naar buiten. Terrasjes zitten bomvol en iedereen is blij. Vakanties worden geboekt en men vliegt (als er geen staking op Schiphol is) eindelijk weer naar het buitenland. Het leven lijkt optimaal te zijn. De harde werkelijkheid van de lockdown lijken we allemaal weer vergeten te zijn. Gelukkig maar! Toch heeft die tijd ook hele goede momenten gehad. We zijn allemaal een beetje onthaast, hebben echt de tijd gehad voor het gezin en hebben massaal geld bespaard. Natuurlijk omdat we nergens naar toe konden, omdat alles verplicht dicht was, maar ook zeker omdat we de tijd hadden om de financiën goed op een rijtje te zetten. En kortingen na te streven!!!

De providers vochten voor de thuiswerkers

Nu men tijdens de lockdown niet meer naar kantoor mocht en de kinderen niet naar school konden, werd het internet thuis ineens een stuk belangrijker. Ik weet dat in onze wijk er veel mensen hun providers eens goed onder de loep hebben genomen en enkelen er ook overgestapt zijn. In de app werd vaak gevraagd bij wie mensen de beste ervaring hadden als het om hun internet en tv abonnement ging. Bij wie konden ze het beste aansluiten? Je merkte ook wel dat de provider hier heel goed op inhaakten. De kortingen vlogen je om de oren. Naast dat je uiteraard het beste van het beste internet zou krijgen.

Goede deal

Ik ben van mening dat je eigenlijk sowieso altijd een heel pakket moet afnemen bij providers. Vaak krijg je dan namelijk een korting en dat is nooit verkeerd. Daarnaast is het gewoon fijn om slechts één aanspreekpunt te hebben. Één klantenservice waar je voor alles terecht kan. Niets van kastje naar muur gestuurd worden. Maar hopelijk kies je een provider uit waar je überhaupt nooit een klantenservice nodig gaat hebben. Tenzij je je pakket wil uitbreiden uiteraard. Hoe dan ook, sluit alstublieft een pakket af, want je mist echt zoveel (aan kortingen alleen al) als je het splitst!

Waarom je dit nu moet regelen? We zitten nu inderdaad volop in de zomerzon en zijn bezig met plannen te maken voor de zomervakantie. Pandemieën en lockdowns lijken ver weg van ons te zijn. Maar vergeet niet dat de wintermaanden ook weer komen. Thuiswerken en thuisonderwijs zijn nooit helemaal van de baan. Hoe fijn is het, als dit weer gebeuren zou, dat je televisie en internet thuis helemaal optimaal zijn? Ook als het ons allemaal bespaard blijft natuurlijk. Het is zo heerlijk als alles naar behoren werkt thuis. Het enige wat ik nog wellicht zou veranderen is een uitbreiding van mijn pakket. Wat extra televisie kanalen kan nooit kwaad. Of wellicht een sterkere internet verbinding boven alvast. Op zolder, bij de kamers van de meisjes. Ik verwacht dat ze dit te zijner tijd wel nodig gaan hebben (lees: gewoon verwachten van hun ouders). Wat er ook gebeurt, een pakket bij een provider zoals T-Mobile wordt het sowieso wel, want ik houd nou eenmaal van alles bij elkaar en kortingen!