Tja, ik weet niet waar ik moet beginnen eigenlijk. Ik zag gisteren dat de tank van mijn auto leeg was en besloot maar eens zelf deze te gaan vullen. Meestal doet manlief dat namelijk. Maar jeetje, ik schrok mij helemaal de tandjes! Ik wist dat de prijzen omhoog gegaan waren, maar dat het zo shocking was had ik niet verwacht. Mijn hemel, ik kan mij herinneren dat ik voor exact een euro goedkoper tankte. Je kan je dus voorstellen dat ik de komenden weken, het mooie weer helpt daar ook wel bij, wat meer de fiets ga pakken. Natuurlijk tevens beter voor mijn lichaam en het milieu, dus meerdere voordelen. Maar zeker ook wel omdat het gewoon inmiddels rampzalig veel geld scheelt. Net zoals de monsterbox!

Boodschappen voor een prikkie

Ik heb deze week de Monsterbox Voorjaarseditie ontvangen en ben weer helemaal in mijn nopjes. Voor mijn gevoel wordt de inhoud steeds leuker (lees ook vooral lekkerder) en blijf ik minder met ongewenste producten zitten. Mocht je de Monsterbox nog niet kennen, dan heb je echt de afgelopen tijd wat gemist. Het is namelijk een doos vol met boodschappen voor een heel zacht prijsje. Nu de benzineprijs zo belachelijk hoog is, maakt het het extra fijn om te hebben / kopen. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want ik heb begrepen dat het best snel uitverkocht is. Zonde als je net te laat bent, want als je van smikkelen houdt is de Monsterbox Voorjaarseditie echt de moeite waard. Ik denk dat de foto van de inhoud wel overtuigend genoeg is.

Monsterbox Voorjaarseditie

Mocht je overwegen de Monsterbox Voorjaarseditie aan te schaffen, zou ik het fijn vinden als je dat via deze link doet. Dan weet Monsterbox dat je via mijn website komt en kunnen we hopelijk nog vaker met elkaar samenwerken. Doe het dan overigens wel snel, want ze zijn al bijna op!

Dit zat in de Monsterbox Wintereditie 2021