De afgelopen week zijn wij druk in de weer geweest in de babykamer! Het Hollandse zomerweer werkte goed mee, want met al die buien ga je toch niet op pad. Alle rommel en kantoorartikelen hebben we opgeruimd, verkocht of weggegeven en Sylvester heeft al een prachtige kast getimmerd waar we van alles in kunnen opbergen. Morgen gaat hij alles opnieuw schilderen en dan kan ik het kamertje gaan inrichten! 

Rustig, maar toch sfeervol. 

Zoals ik al eerder had geschreven, vind ik dat een babykamer vooral rust moet uitstralen. We laten de muren dan ook wit en zorgen voor niet te veel prikkels. Maar uiteraard is het wel belangrijk om sfeer te creëren in de kamer. Dat doe ik met de juiste accessoires.  

De babykamer was heel vroeger de keuken en daar zitten nu nog de watermeter en gasmeter. Deze zitten in de vloer verwerkt en tot nu toe is dit gat altijd open gebleven. Sylvester gaat deze nu natuurlijk wel dichtmaken, maar we moeten er wel bij kunnen, dus dat blijf je wel zien. Hiervoor ga ik op zoek naar een leuk vloerkleed. Deze kan ik daar overheen leggen, maar zo kunnen we er ook nog makkelijk bij als dat nodig is.  

sfeervolle en rustige babykamer inrichten

Bij Zitmaxx vind je veel  

Tijdens mijn zoektocht naar een mooi vloerkleed kwam ik terecht bij Zittmaxx. Daar vind je veel diversiteit in het assortiment. Bovendien is het ook een hele handige site om op te zoeken door de vele filters die je kunt aanklikken. Kom je er toch niet uit? Dan kan je altijd langsgaan in de winkel in Ter Aar of kan je een mail sturen, zodat je geholpen kan worden bij het maken van een keuze.  

Modern of toch klassiek?

Omdat wij deze kamer eerst als kantoor hadden ingericht, hangt er nog een vrij simpele, zakelijke lamp. Een mooie lamp geeft ook altijd extra sfeer aan een ruimte, dus ook deze willen wij graag vervangen. Bij Zitmaxx hebben ze ook een ruime keuze aan lampen. Modern of klassiek, je vind het er allemaal.  

Voordat ik nog twee weekjes moet werken, moet de babykamer af zijn. 

Volgende week zijn we nog vrij en daarna moeten we allebei weer aan de slag. Ik moet nog twee weekjes werken, voordat mijn verlof begint. Het zou heel fijn zijn als de babykamer af is, voordat ik weer aan het werk moet. Als mijn verlof begint wil ik het liefst alleen nog maar uitrusten en kleertjes wassen 😊. Zoals het er nu naar uitziet, gaat dat ook zeker lukken!