Ongeveer 7 jaar geleden zijn wij in onze huidige wonen getrokken. Klaar om een gezinnetje te stichten en onze voorlopige “kinderen” mee verhuisd. De woonkamer richtten wij destijds ook in me het oog op wat wij en de katten nodig hadden. De eerste keer werd de bank aan de achterkant van het huis geplaatst om daar onze woonhoek te maken. Na een drietal jaar hebben wij de woonkamer helemaal omgegooid, omdat wij toch hadden bedacht dat de bank aan de totaal andere kant moest komen.  Wij hadden een hoekbank, dus dat kon niet op elke manier in de woonkamer staan.  Totaal onpraktische was dit zitmeubel eigenlijk, maar we konden even niet anders.

Waarom geen nieuwe bank?

Eén van onze katten had altijd de behoefte om haar nagels aan onze bank te slijpen. Hierdoor zag onze bank er niet meer uit, maar konden we ook geen nieuwe bank kopen. Elke nieuwe of andere bank, die wij namelijk in huis zouden zetten, zou meteen kapot worden gekrabd. Jammer genoeg hebben wij afgelopen december afscheid moeten nemen van onze kat. Natuurlijk is dit heel erg verdrietig, maar het gaf ons wel de mogelijkheid om onze woonkamer weer eens aan te passen en eindelijk een nieuwe bank te kopen. 

Nog niet af

Na een goede zoektocht hadden we twee banken en was onze woonkamer helemaal ingericht op onze manier. Ken je dat gevoel, dat het er leuk uit ziet, maar er nog iets mist? Dat gevoel hadden wij dus ook. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een passend kleed bij onze banken. Hiermee wilden we een echt zithoekje in onze woonkamer creëren. 

Tapeso vloerkleed

Op zoek naar een kleed

Nadat wij de woonkamer hadden opgemeten, zijn wij op zoek gegaan naar een vloerkleed 200×300 als afmeting. Dit zou namelijk perfect passen bij onze banken. Deze zouden dan niet op het vloerkleed staan, maar ertegenaan. We werden getipt op Tapeso, dus daar gingen we als eerste een kijkje nemen. Wat we zagen was dusdanig veel (en betaalbaar) dat we eigenlijk niet meer verder hoefden te zoeken. Bij Tapeso hebben ze namelijk enorm veel maten en kleuren, waardoor je goed kan bekijken welk kleed nu het beste bij jouw bank en woonkamer past. Wij hebben zelf gekozen voor het ‘beige vloerkleed’. Dit vloerkleed maakt onze woonkamer meteen meer huiselijk, wat geweldig is. “In de winkelwagen” was dus de volgende stap.

Binnen twee dagen na de bestelling werd het vloerkleed al bezorgd. Ik word altijd blij van zulke snelle service. Vooral omdat je dan ook sneller van je nieuwste aanwinst genieten kan. Met andere woorden: onze huiselijke woonkamer was gereed binnen twee dagen!

Tapeso is top!

Het mooie van Tapeso is dat je kan kiezen wat voor een soort kleed je wilt, hoogpolig, laagpolig of zelfs wol. Wij hebben gekozen voor een hoogpolig vloerkleed, omdat we denken dat dit beter gaat met katten. Is ons hoogpolige vloerkleed beige? Ja! Het beige is niet echt één kleur, maar verschillende kleuren beige waardoor het weer een speels karakter heeft. Het ziet er warm en gezellig uit en past perfect bij een jong gezin waarin altijd iets gebeurd. Met twee jongens van 5 en 6 jaar is het van groot belang dat je niet meteen alles ziet op een kleed en dat kan prima met dit vloerkleed. Naast een vloerkleed is het ook belangrijk om een anti-slip kleed onder je kleed te doen. Ook deze kan je meteen mee bestellen bij Tapeso. Hierin zijn verschillende maten en ik denk zelfs dat je deze bij zou kunnen knippen als dat nodig zou zijn. Wij hebben gekozen voor de maat 160×230 want dan zou deze zeker onder het vloerkleed vallen. 

Wij zijn heel blij met het vloerkleed en hoe dit echt een verandering geeft aan je woonkamer. Dit maakte het helemaal af. De snelheid van levering en verschillende keuzes bij Tapeso maakt het shoppen naar een vloerkleed ook echt een feestje. Wat ons betreft dus een aanrader!

Tapeso vloerkleed