Het is alweer een half jaar geleden, dat wij afscheid moesten nemen van een dierbaar lid van ons gezin. Na bijna tien jaar ons verblijd te hebben met haar aanwezigheid, was haar lichaam helemaal op. Met groot verdriet hebben we Poes daarom laten inslapen. Toch is ze elke dag nog een beetje bij ons, want als ik naar onze banken kijk zie ik haar nagelafdrukken nog steeds. Met andere woorden: ze heeft de hele boel kapot gekrabd. Gelukkig waren het geen dure banken. Met het oog op de kat, die alles als een krabpaal beschouwde, en kleine kinderen met een motorisch onvermogen, zijn we destijds voor goedkopere modelletjes gegaan. En dat hebben we geweten hoor! De banken werden al afgeleverd met een gat aan de achterkant en nu na vijf jaar is er bijna niets meer van over. We beginnen dus al een beetje om ons heen te kijken naar nieuwe banken. Vooral ook omdat degene die wij nu hebben, eigenlijk gewoon niet lekker (meer) zitten. Mijn billen willen weer graag wat comfort.

Tijd voor wat nieuws

Nu hoor ik je denken, dat het vast weer een goedkope zal zijn. Immers wordt in januari onze vierde telg verwacht, dus zal er vast weer veel geknoeid worden. Gelukkig is dat geen probleem! Een vriendinnetje vertelde mij namelijk dat ze tegenwoordig banken kunnen impregneren zodat niets er in trekt en je alles zo er af kan vegen. Zij heeft destijds haar banken bij Montèl gekocht en die vertelden haar over de kindvriendelijke variant. Inmiddels heeft zij haar zetels al bijna acht jaar en ze zien er nog steeds goed uit. Kijk eens naar deze banken voor meer inspiratie. Zo goed zelfs, dat ik ze van haar heb overgenomen toen zij een nieuwe set kocht.

Zo blij met onze aanwinst

Kinderen zijn dus geen zorg meer als om het banken gaat. En een nieuwe kat wil ik voorlopig niet, dus kunnen we eindelijk genieten van onze nieuwe zitmateriaal. Het liefst wil ik ooit een mega bank waar we met zijn zessen tegelijk op kunnen (handig ook als oma weer komt voorlezen), maar op dit moment ben ik echt helemaal blij met onze banken. Ik wist niet dat zitten zo heerlijk kan zijn. Eerlijk gezegd, merk ik nu pas echt wat voor goedkope rotzooi wij jaren geleden in huis gehaald hebben. Nooit meer!!! Montèl, jullie hebben een nieuwe klant erbij!