Zal ik je wat leuks vertellen? Ik ben enorm geëmancipeerd bezig geweest. Ik heb namelijk de nieuwe loungeset voor in de tuin helemaal zelf, dus zonder hulp van manlief, in elkaar gezet. Uiteraard ging het een beetje gepaard met ietwat grove woorden zo nu en dan, maar het resultaat mag er zijn. Ik kan nu dus heerlijk in de tuin vertoeven. Nou ja, bijna dan. Manlief moet namelijk wel nog even de zweefparasol van de garage naar buiten halen. Daar ben ik nou niet mans genoeg voor. Dat is echt een immens ding, dat ik met mijn mini spierballen niet zo ineens op til. Maar het hoort wel bij het ideale tuinplan voor de komende zomer.

Zie je het al voor je?

Ik kan het mij al helemaal voor mij zien. Op de kussens van mijn loungeset genesteld, genietend van het uitzicht van mijn spelende kinderen in de tuin. Geen last van de zinderende hitte door de enorme zweefparasol die we op de exact juiste plek geplaatst hebben, zodat er een fijne schaduw plek ontstaan is. Dan als het begin van de avond nadert, mezelf verblijden met een Aperolletje om daarna met zijn zesjes aan de buitentafel plaats te nemen. Voor een fris diner of een smullende BBQ. En als dan de kinderen op bed liggen, nog samen met manlief van de laatste zonnestralen te genieten. Ik kan het mij al echt visualiseren. Jij?

Handig om te weten

Als je een goede parasol zoekt, overweeg er dan eentje met een aluminium aan te schaffen. Dat scheelt tegen roesten. Een beetje parasol gaat dan ook langer mee. Die van Solero bijvoorbeeld hebben daarom een garantie op zowel het doek (4 jaar!) als het frame (2 jaar!). Bij Parasols.nl ontvang je tevens een onderhoudsadvies en een gratis beschermhoes. Leuk feitje: haar producten zijn 100% recyclebaar en dus super duurzaam. Niet voor niets dat menig horeca parasol daar vandaan komt.

Wat wil ik nog meer?

Eigenlijk klinkt mijn tuin best aardig af zo, nietwaar? Toch is het nog niet compleet. Er staan nog een zwembad ingepakt in mijn woonkamer. Wachtend tot de zon echt goed doorbreekt en langer aanhoudt. Als dat moment daar is, dan zal je mij eindeloos vinden in mijn El Gardenia. Al dan niet met een Aperolletje in mijn hand. Zomer, kom maar door. Ik ben er (bijna) helemaal klaar voor!