JBL lanceert een opwindende nieuwe dimensie in de wereld van Roblox: JBL Land. Deze innovatieve virtuele ruimte staat in het teken van geluid en nodigt spelers uit om hun eigen ‘Sound’ te ontdekken, te creëren en te delen. JBL Land is een ontmoetingsplaats voor zowel Roblox-fans als liefhebbers van het JBL-merk, waar muziek, gaming en creativiteit samenvloeien. Spelers krijgen de unieke kans om geluid een centrale rol te laten spelen in het personaliseren van hun avatars en spelervaring.

“Met JBL Land op Roblox streven we ernaar onze gemeenschap de tools te bieden om zich digitaal te uiten via geluid. Spelers kunnen niet alleen het land verkennen en hun avatars aanpassen, maar ze kunnen ook hun eigen geluidsidentiteit vormgeven,” zegt Daniel Lee, Chief Marketing Officer bij JBL. “Door onze intrede in de virtuele wereld van Roblox, grijpen we de kans om met unieke samenwerkingen en evenementen een breder publiek te bereiken. We zijn enthousiast om nieuwe generaties audioliefhebbers aan te spreken op nieuwe platforms.”

Geluid, stijl & zelfexpressie

In JBL Land kunnen gebruikers niet alleen genieten van het spelen van games en het verdienen van ‘soundbytes’, maar ze kunnen ook hun eigen unieke soundtracks samenstellen. Deze soundtracks, variërend van diverse muziekstijlen tot unieke geluiden, kunnen worden gedeeld via jukeboxen verspreid over het land. Zo draagt elke speler bij aan de levendige soundtrack van JBL Land. Bovendien biedt de wereld een speciale JBL Shop voor in-game merchandise, waar spelers items zoals koptelefoons en draagbare speakers voor hun avatars kunnen kopen.

JBL brengt de kracht van muziek naar Roblox

Games & speciale activaties

Bij de lancering introduceert JBL Land drie dynamische spellen, die allemaal de kracht van geluid benadrukken. Daarnaast werkt JBL samen met Robuilds voor het produceren van een korte film, die het publiek meeneemt op een muzikaal avontuur in JBL Land. Gedurende het jaar zullen er ook speciale Roblox-activiteiten worden georganiseerd, zoals:

  • JBL brengt de kracht van muziek naar RobloxJBL Snow Party-game
  • JBL Tomorrowland-activatie
  • JBL Music Academy quest
  • Virtuele productlanceringen.

JBL Land, geopend sinds 21 februari 2024, belooft een plek te zijn waar spelers kunnen spelen, creëren en connecten in een wereld vol muzikale vrijheid. Voor meer informatie over JBL Land en aankomende evenementen, bezoek de JBL Land-pagina op Roblox en bekijk de trailer op YouTube.

Persbericht van BAAS Amsterdam