Inmiddels weten we precies hoe die ellendige bedjes in elkaar gezet moeten worden, maar wat hebben we erop gevloekt in het begin. Elke keer als het stond, zakten de lange kanten weer in elkaar. Het campingbedje kan niet op gevoel in elkaar gezet worden, maar je moet echt de gebruiksaanwijzing volgen. Als je deze eenmaal goed gelezen hebt, dan is het zo in elkaar gezet. Het weer in elkaar klappen is gewoon eigenlijk een nog groter drama.

Vorig weekend waren we een weekendje weg met wat vrienden. De Muppets waren ook mee. Aangezien beide dames echt nog te klein zijn voor een normaal bed, hadden we twee campingbedjes en twee matrasjes mee. Wat een ruimte nam dat alles in beslag in de auto. Dit weekend was er een ander kindje van de leeftijd van Sanne mee. Voor hem hadden ze een peutertentje in plaats van een campingbedje meegenomen. Uit een heel klein pakketje kwam ineens een tent tevoorschijn. Ik was benieuwd hoe dat zou gaan met een peuter, maar het ventje liet al weten dat hij daar sliep. IMG_5971Sanne was ook wel enthousiast over de tent en zei dat ze daar ook wilde slapen. Dit lieten wij ons geen twee keer zeggen. Een kleine zoektocht op het internet en we vonden de Deryan tent te koop bij bol.com. Vanavond is het voor het eerst opgezet om uit te proberen. Sanne reageerde in ieder geval al blij toen ze het zag staan. Zonder problemen ging ze er in liggen en mocht ik het gaasje dichtritsen. Inmiddels is ze al diep in slaap, dus wat mij betreft een goede aankoop!

IMG_5969Oké, het is niet goedkoop, dat geef ik toe. Maar je hebt geen ellende meer met het opzetten en inklappen van campingbedjes en het neemt veel minder ruimte in beslag. Zodra je de tentzak opendoet vouwt de tent zichzelf al open. Ook zit er een matrasje en een slaapzakje bij. Een echte slaapzak, niet zo eentje met mouwtjes. Het materiaal van de tent zag er verder prima uit, net zoals de ritsen. Kortom, tot nu toe zeer tevreden met mijn aanschaf.

De tent is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij bol.com en kost € 89.99