Ken jij alle challenges voor TikTok al?

Gisteren had ik het met mijn zus over blauwe vinkjes op TikTok en Instagram. Althans, ik probeerde er met haar over te babbelen. Maar mijn lieve zus leeft onder een social media steen en wist niet waar ik het over had. Het hele fenomeen lijkt helemaal aan haar voorbij te gaan. Heerlijk rustig natuurlijk, maar ook stiekem een beetje jammer. Als eerste omdat het bij deze tijd hoort en je kinderen er ook gebruik van zullen gaan maken. Maar vooral omdat het ook zo leuk is om er samen met je kroost van te genieten.

Dansjes en uitdagingen

Toen ik destijds met TikTok begon, hadden de meiden en ik de grootste lol tijdens het maken van de video’s. Het waren niet alleen de dansjes, die we soort van poogden na te doen. De eerste was volgens mij Savage Love van Jason Derulo. Maar ook de collectie aan filters waren te leuk om niet gewoon eens te proberen. Mijn zesjarige vond vooral die van de veranderende gezichten erg grappig. Nu ruim een jaar verder zijn er zo ongelooflijk veel bijgekomen. Zo nu en dan srollen we er samen door heen en proberen we het uit. Niet alles red het tot een video plaatsing. Toch gaat er nog zoveel aan ons voorbij. We missen zo nu en dan wat challenges.

De coolste challenges voor TikTok

Van Deltas had ik de set “de coolste challenges voor TikTok” gekregen. Voor als ik even geen inspiratie heb. Vandaag heb ik samen met mijn oudste voor het eerst een challenge uit de collectie gedaan. Eentje die we eigenlijk ooit al eerder hadden bedacht, namelijk de Glowstickchallenge. Hoe het werkt? Je neemt een aantal glow in the darks sticks en plakt deze op je lichaam. Niet random, maar als een soort skelet. Vervolgens doe je het licht uit en film je de fanatische dansmoves. Het resultaat is erg grappig, toch?

@meervanmir.eu

We wilden dolgraag deze #glowinthedarkchallenge eens proberen. We hadden niet veel stokjes, maar wel veel lol. #tiktokmama #mamavanvier #sanne

♬ U Can’t Touch This – M.C. Hammer

Ondertussen hebben we al wat nieuwe challenges voor TikTok uitgezocht, die we binnenkort gaan proberen. Of het nou slaagt of niet, we hebben ondertussen de grootste lol. En daar draait het uiteindelijk toch om? Voor deze leuke set hoef je natuurlijk niet perse TikTok te hebben. Het kan ook al gewoon leuk zijn voor je eigen videocollectie. Zeker leuk voor op regenachtige dagen!

Je koopt challenges voor TikTok ook bij de blauwe meneer.

de coolste challenges voor TikTok