Christmas Spirit Giveaway: wie maken we dit jaar blij?

Met een aantal lieve collega bloggers heb ik vorig jaar de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen.  Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst en omdat we weten dat het niet voor iedereen weggelegd is. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik dol ben op winacties en graag de aan mij toegezonden speelgoed weer weggeef. En nog steeds ligt er genoeg aan producten in huis waar ik anderen mee blij kan maken. Reden genoeg dus om ook dit jaar weer een Secret Santa te spelen voor een gezin dat het gebruiken kan.

Surprise Giveaway

Wij zijn eens goed door onze spulletjes gegaan wat we als bloggers hebben binnen gekregen, maar ook als niet-blogger. Daaruit hebben wij allemaal een verrassingspakket kunnen samenstellen om weg te geven. Het pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient. Over de inhoud kan ik niets verklappen, want anders is het geen verrassing meer natuurlijk. Wel kan ik vertellen dat mijn pakket zoveel mogelijk op de ontvanger zal worden afgestemd. Zolang het gezin maar kinderen onder de tien jaar heeft, komt het helemaal goed. Is de ontvanger zwanger van haar eerste en dus nog geen kinderen? Geen probleem, want ook voor de mama in spé heb ik meer dan genoeg spulletjes om weg te geven.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn hier wel iets anders dan bij een normale winactie. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je het liever niet online willen zetten, dan mag je me uiteraard een privé berichtje sturen. Zet dan wel even in de reacties dat je dat gaat doen. In de week voor Kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om de adresgegevens van de gelukkige ontvanger. De doos zal kort daarna worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Welke bloggers doen er nog meer mee?

Een bijzonder als project als dit is nog leuker als er meerdere mensen aan meedoen, dus met trots kan ik vertellen dat ook dit jaar er door andere bloggers een pakket wordt weg gegeven. Breng daarom vooral ook een bezoekje aan Fleur, Marjolein, Lisette en Yvonne. Laten we het met zijn allen weer een bijzondere Kerst maken!

24 thoughts on “Christmas Spirit Giveaway: wie maken we dit jaar blij?

 • Ik doe mee voor mijn allerbeste vriendinnetje (moeder van 3 kids ; jongen 1,5 jaar, meisje 5 en jongen 8). Net gescheiden, hoop ellende gehad….zou heel goed terecht komen!

 • Ik doe mee voor mijn vriendin. Ze is na een heftige periode waarin haar dochtertje een zware risicovolle openhersen operatie onderging,revalideerde met haar,een relatie die sneuvelde,verhuizen en een moeder die al jong een zwaar infarct kreeg en nu zorg afhankelijk is is ze er toch weer bovenop nadat het echt even te veel was geworden. Ben zo trots op haar!!

 • Ipie Oudshoorn says:

  Wat een super lieve actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendinnetje Jantine, die na een hoop ellende eindelijk haar leventje (en daarmee ook die van haar 4 jarige zoontje) op de rit heeft. Alleenstaande moeder zijn is niet altijd gemakkelijk, vooral als je daar zelf niet voor gekozen hebt. Zij verdient het om even in het zonnetje gezet te worden!

 • Hellingman Hellingman says:

  Ik hoop mijn vriendin Niesje te kunnen verrassen, een alleenstaande moeder van een puberdochter. Ze is al een tijdje afhankelijk van een uitkering, dus een extraatje gun ik haar en haar dochter wel!

 • Wat lief dat jullie dit doen. Ik hoop dat je hier een gezin heel blij mee gaat maken. Ik kan wel een persoon bedenken die wat extra’s verdient maar die valt buiten de doelgroep.

 • Ik gun het mijn moeder en mijn schoonzus en haar gezin. Mijn moeder omdat ze een zware tijd door maakt nu. Na het verlies van mijn vader was ze weer gelukkig. Een lieve man die met haar ging fietsen, theater ed. Maar helaas heeft hij in augustus gehoord dat hij ernstig ziek is, 2 maanden later is hij al overleden. Mijn schoonzus en haar gezin gun ik.het ook, zij hebben het moeilijk gehad ander huis gekregen maar had zoveel gebreken dat ze de eerste weken niet kon douchen, geen verwarming. Allebei gun ik een verwenpakket zich goed te laten verwennen

 • Hele leuke actie!
  Ik nomineer graag mijn moeder.
  Ze is 66 en zorgt voor mijn neefje van 8 sinds hij 8 maanden is.
  Ze is de jongste niet meer, ze is snel moe maar doet het met super veel liefde. Hij is echt haar kleine liefde.
  Ze wonen met z’n tweetjes.
  Ze verwend zichzelf niet echt, alles wat ze heeft geeft ze uit aan haar pleegkind/kleinzoon.
  Ik vind dat ze een verrassingspakket voor kerst verdient.

 • Doe graag mee voor zwager en schoonzusje. 2019 was niet bepaald makkelijk, 9 maanden ziek van zwangerschap, een bevalling en dan ook nog na de bevalling een ontsteking waar schoonzusje en nichtje ziek van zijn geweest. Gun het hun gezin (papa, mama, dochter 6, zoon 4 en dochter 0)

 • Claudia Diependaal says:

  Ik loot graag mee voor mijn dochter Lesley! Lesley is van mijn partner en heeft bij haar moeder geen leuke jeugd gehad. Ze heeft hier PTSS aan overgehouden en na een scheiding in januari, heeft ze vorig jaar al heel veel aan zichzelf gewerkt. Alleen de wachtlijsten zijn super lang dus echt begonnen met verwerken zat er nog niet in. Ze zegt al jaren mama tegen mij en haar kindjes oma. Ze verdienen het! Even een hart onder de riem, en dan volgend jaar er weer tegenaan. Het kan alleen maar beter er op worden!

  Mama Yuano jongen van 8 en Cailey van 2!

 • melissa van stipdonk says:

  Wat een lief gebaar. ik doe graag mee voor mijn ouders. Die staan letterlijk dag en nacht voor ons klaar. Dit jaar wat tegenslagen gehad zelf waarbij ik hun hulp heel goed kon gebruiken en ze waren er dan ook altijd zodra ik alleen al zei dat het even niet lukte. Superlief. Mijn moeder is wel erg van anderen verrassen, dus ze zal eventueel speelgoed wel verdelen onder mijn kids weer (heb ik er zelf ook nog plezier van) en de babyspullen aan ons wondernichtje. Zo krijgt straks iedereen iets voor kerst 🙂 Kerst vieren we dit jaar weer met onze (kleine) familie bij ons zodat we iedereen kunnen bedanken voor het afgelopen jaar en een cadeautje erbij maakt het nog leuker.

 • Monique Weber says:

  Ik doe mee voor Monique Alys en nee dat is geen alter ego van me…..ze is een bekende van prijsvragen wereld en is net terug van spoedopname ziekenhuis en nu thuis bij haar kleine meid om te herstellen, dit zla haar een lichtpuntje gevne richting de feestdagen

 • Ik doe heel graag mee. Mijn hele leven is altijd in de knoop geweest mijn ouders gingen vroeg uit elkaar daarna werd mijn vader alcoholist daar bleef het niet bij de volgende jaren werd ik lang mishandeld en misbruikt. Dit heeft mij jaren lang gekost om dit te verwerken met daarbij automutilatie en eetstoornissen. Momenteel gaat het heel goed ik leef met mijn moeder en stiefvader en mijn broertje en vriend. Momenteel ben ik zwanger en heb het niet heel erg breed. Het zou dus geweldig uitkomen om een mooi pakket te winnen❤️. Op naar een heel mooi 2020 waarin ik en de rest weer de goede kant opgaan en een lief kleintje erbij krijgen ik kijk er heel erg naar uit

  Liefs Eva ✨

 • Fantastische actie!!
  Hoop dat een gezin die het niet breed heeft dit verrassingspakket mag ontvangen.
  Jammer genoeg ken ik niemand die het nodig heeft of eigenlijk gelukkig maar.
  Iedereen die ik ken heeft het goed.
  Heel veel succes!

 • Ten eerste wat super lief van al deze bloggers, dat is de echte kerstgedachte!

  Ik gun dit pakket aan mijn moeder, omdat ik afgelopen jaar ontzettend veel hulp van haar gekregen heb nadat ik, onverwachts alleenstaande mama ben geworden van een prachtige zoon! Zij verdiend dit daarom ook want ook haalt ze regelmatig bijvoorbeeld mijn oudste zoon uit school als mijn jongste nog slaapt of kookt ze eten voor ons… ze heeft in haar huis allemaal leuk speelgoed voor de kids en de kinderen blijven regelmatig even bij haar zodat ik dan weer even kan opladen…

 • Wat een fijne actie zo op het einde van het jaar. Ik doe graag mee voor mijn vrouw. Ze heeft er een verschrikkelijk moeilijk jaar op zitten door een depressie, maar vecht elke dag en geeft het beste van zichzelf in de opvoeding voor onze kinderen. (Jongen van bijna 7j, meisje van bijna 5j en jongen van bijna 2j) Ik ben door het werk zelf weinig aanwezig geweest thuis, dus ze heeft veel alleen moeten doen. En daarvoor verdient ze een extra danku!

 • Supertof dat jullie dit doen! Ik doe graag mee voor een gezin op mijn werk. Vluchtelingen uit het Midden-Oosten (ivm privacy wil ik het land niet noemen). Papa overleden in de oorlog. Mama gevlucht met kinderen en familielid, met wie ze hertrouwd is. Oudste is 9 jaar en voelt zich heel verantwoordelijk. Zijn jongste brusje heeft autisme en een verstandelijke beperking. Mama is zwanger. Zij kunnen het echt goed gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.