Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Christmas Spirit Giveaway: wie maken we dit jaar blij?”

Met een aantal lieve collega bloggers heb ik vorig jaar de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen.  Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst en omdat we weten dat het niet voor iedereen weggelegd is. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik dol ben op winacties en graag de aan mij toegezonden speelgoed weer weggeef. En nog steeds ligt er genoeg aan producten in huis waar ik anderen mee blij kan maken. Reden genoeg dus om ook dit jaar weer een Secret Santa te spelen voor een gezin dat het gebruiken kan.

Surprise Giveaway

Wij zijn eens goed door onze spulletjes gegaan wat we als bloggers hebben binnen gekregen, maar ook als niet-blogger. Daaruit hebben wij allemaal een verrassingspakket kunnen samenstellen om weg te geven. Het pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient. Over de inhoud kan ik niets verklappen, want anders is het geen verrassing meer natuurlijk. Wel kan ik vertellen dat mijn pakket zoveel mogelijk op de ontvanger zal worden afgestemd. Zolang het gezin maar kinderen onder de tien jaar heeft, komt het helemaal goed. Is de ontvanger zwanger van haar eerste en dus nog geen kinderen? Geen probleem, want ook voor de mama in spΓ© heb ik meer dan genoeg spulletjes om weg te geven.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn hier wel iets anders dan bij een normale winactie. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je het liever niet online willen zetten, dan mag je me uiteraard een privΓ© berichtje sturen. Zet dan wel even in de reacties dat je dat gaat doen. In de week voor Kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om de adresgegevens van de gelukkige ontvanger. De doos zal kort daarna worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Welke bloggers doen er nog meer mee?

Een bijzonder als project als dit is nog leuker als er meerdere mensen aan meedoen, dus met trots kan ik vertellen dat ook dit jaar er door andere bloggers een pakket wordt weg gegeven. Breng daarom vooral ook een bezoekje aan Charlotte, Fleur, Linda, Marjolein, Merel, Kim en Mahwish. Laten we het met zijn allen weer een bijzondere Kerst maken!

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • Naomi vd Laan

  9 maanden ago

  Leuk!! Ik doe graag mee voor mn vriendinnetje sabrina! Heeft 3 kindjes onder de 10. 4-6-8 jaar. Heeft enorm zware jaren achter de rug en verdiend echt wel een surprise! Even in het zonnetje gezet worden zou super zijn voor haar.

 • Christa lindhout

  9 maanden ago

  Ik zou graag mee willen doen voor een vriendin van mij die sinds dit jaar uit de schuldhulpverlening is. Ze heeft 3 kinderen. In de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Ik vind het zo knap dat ze na jaren eindelijk weer kan leven. Natuurlijk voorzichtig want het groeit er ook niet aan de boom. Maar ze kunnen weer genieten.

 • Patricia Koster

  9 maanden ago

  Ik doe ook graag mee voor een goede vriendin van mij en haar gezin. Ze hebben 2 kindjes van 3 en bijna 6 jaar oud, en moeten rondkomen van 60 euro per week… Daar moeten ze echt alles van doen, dus iets extra’s zit er bijna nooit in. Wel staan ze altijd voor een ander klaar, en nu verdienen ze zelf wel eens een leuk cadeautje. ..

 • Patricia Koster

  9 maanden ago

  Ik doe ook graag mee voor een goede vriendin van mij en haar gezin. Ze hebben 2 kindjes van 3 en bijna 6 jaar oud (jongens), en moeten rondkomen van 60 euro per week… Daar moeten ze echt alles van doen, dus iets extra’s zit er bijna nooit in. Wel staan ze altijd voor een ander klaar, en nu verdienen ze zelf wel eens een leuk cadeautje. ..

 • elisabeth maria martina

  9 maanden ago

  wat een mooi gebaar, verras mijn schoondochter maar met dit prachtige exemplaar
  ze staat altijd voor alles en iedereen klaar

 • Lottie

  9 maanden ago

  Mijn beste vriendin, haar vriend en hun zoontje van 4 maanden oud! Omdat zij echt een voorbeeld voor mij zijn! πŸ™‚

 • Yessica leidner koot

  9 maanden ago

  Wat lief ik doe dolgraag mee voor mijn hele lieve schoonzus Edy van der beek
  Waarom oooh zoveel om op te noemen hihi deze vrouw is echt een geweldige lieve vrouw die altijd voor iedereen klaar staat. Zei zorgt iedere dag voor haar moeder (Mijn schoonmoeder van 91 in juni Word ze 92 jaar) want mijn Schoonzus zorgt voor dagelijks voor eten iedere week wassen e z.. terwijl ze zelf ook een man heeft kinderen en kleinkinderen en heeft gezondheids problemen heeft ze is zelf 70 jaar.
  Een bikkere vrouw om zo te zeggen, ik en ziet er ook nog eens goed uit alleen ook zei slik veel medicijnen en heeft zo zo apparaat in haar bil(voor haar hart)
  Γ‰n ik had bij jou blog collage ook mee gedaan dan voor de buurvrouw
  Super LIEF dat jullie dit allemaal doen want ook ik heb hele lieve familie die ik graag in het zonnetje wil zetten maar wil in het bijzonder mijn lieve schoonzus edy een kerstpakket geven

  Ik volg jou ook op Facebook en Instagram
  Fb Jessica Jill John leidner

 • Claudia Diependaal

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee voor onze dochter! Ze is nog geen jaar getrouwd en gaat scheiden. In januari is de scheiding rond. Ze woont nog op het adres met haar ex. Maar ze komen 2 weken naar hier. Voor een beetje rust.

  Groetjes Claudia!

 • Claudia Diependaal

  9 maanden ago

  Ik gun het mijn dochter die gaat scheiden en nog geen jaar getrouwd is! Yuano is 7 en Cailey 15 mnd.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme
 • 😍😍😍
 • Zo gaat het dan achter de schermen πŸ˜‚
 • Dit was zoooooooooo lekker πŸ˜‹
 • Zo ziet de @foodhallen in Rotterdam eruit. Gezellig toch?
 • Nog even nagenieten van een heerlijke avond met @mamasliefste @mamaliefde en @lisetteschrijft Binnenkort met het gezin maar eens naar de @foodhallen gaan. Thanks @misspublicitynl voor deze tip!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Suus bakt: Glas in lood koekjes voor het Kerstdiner

Nog even en dan is het alweer Kerstmis. En in ...

Sluiten