Ik ben niet snel in shock, maar de afgelopen week bereikte mij een bericht op Facebook waar ik toch even ontdaan over was. Ik heb er goed over na moeten denken of ik erover zou schrijven en hoe ik dat zou aanpakken. Zou ik bijvoorbeeld de naam noemen van de choquerende persoon in kwestie of zou ik het gewoon een algemeen verhaal laten. Ik koos uiteindelijk toch voor het laatste aangezien ik mijn eigen gezin ook wil beschermen en niet de woede van zo’n gestoord mens op mij af wil roepen. Alhoewel zij zelf er geen enkel probleem mee heeft om onder haar eigen naam haar activiteiten te ontplooien of de namen van haar kinderen te noemen. Wat is er dan aan de hand? De moeder in kwestie heeft een youtubekanaal met filmpjes van haarzelf en haar kinderen die bij haar aan de borst drinken. Op zich geen probleem, maar het is de wijze waarop zij borstvoeding geeft wat mij de kriebels geeft. Vrijwel in elk filmpje ligt ze namelijk met een omhoog geschoven shirt en daaronder alleen een onderbroek Vervolgens gaat ze met haar benen wijd liggen terwijl haar kindjes aan haar enorme borsten hangen. Ik heb menig filmpje over borstvoeding bekeken, maar geen enkele was zo suggestief als die van haar. En dan heb ik het over meer dan 100 filmpjes dat ze online heeft staan!

Hoe kan dit? Hoe kan een moeder haar kinderen zo gebruiken om seksueel beladen filmpjes op te nemen om er geld mee te verdienen? En hoe kan deze moeder dit rechtvaardigen met de woorden dat ze “borstvoeding promoot”. Met haar acties zijn de borstvoedende vrouwen juist weer achter komen te staan. Immers wordt hiermee “bevestigd” dat het geven van moedermelk iets onzedelijks zou hebben en daardoor niet in het openbaar zou moeten gebeuren. De filmpjes zijn redelijk bizar en absoluut niet “tutorial’ zoals zij het noemt. In sommige filmpjes geeft ze namelijk ook de lammetjes en paardjes van haar te drinken. Hoe is dat nou borstvoeding promoten???

Het feit dat ze alleen maar seksueel getinte opmerkingen krijgt op haar video’s heeft haar niet doen afschrikken. Sterker nog, ze antwoordt op de reacties die echt gewoon duidelijk smerig bedoeld zijn. Dit is een klein voorbeeld van wat ze voor reacties krijgt:

0105

Inmiddels hebben een aantal moeders haar aangesproken op haar gedrag, maar zij vindt nog altijd dat ze niets fout doet. Ze heeft alleen maar mannelijke volgers, maar is nog ervan overtuigd dat haar filmpjes normaal zijn. Dit geeft maar weer aan hoe kortzichtig deze dame is, want wat eenmaal op het internet staat blijft op het internet. Hoe zou het voor haar kindjes zijn als hun vriendjes haar ooit gaan Googlen en op de video’s in kwestie stuiten? Hoe zullen haar zonen het vinden, dat er meer dan 100 filmpjes zijn waar zij bij hun moeder drinken en dat mama in geen enkele video haar borsten ook maar enigszins bedekt. Deze dame mag wat mij betreft eens goed aangepakt worden en ik hoop dat ze bij zinnen komt voordat de schade onherstelbaar is. Voor haar, maar voornamelijk voor haar kinderen. Echt walgelijk.

Zoek maar eens op twin babies channel op YouTube