Het is alweer even geleden, maar ik mocht weer een tochtje over de grachten van Amsterdam op de enige partyboot, namelijk Starboard Amsterdam. Naast mijn gezellige blogvriendinnetjes, waren er natuurlijk ook nog een paar leuke bedrijven aanwezig om hun geweldige producten te promoten. En uiteraard wil ik ze hier ook nog even in het zonnetje zetten.

Lazamani slippers

Oké, ik ben dol op schoenen. Eerlijk waar. Manlief klaagt inmiddels al erover dat ik teveel exemplaren ik heb. En toch vind ik dat er altijd nog ruimte is voor nieuwe paartjes. Je kan je dus wel voorstellen hoe blij ik was om het voor mij nieuwe merk Lazamani slippers.

De zomercollectie van Lazamini verandert ieder jaar en bestaat uit verrassende slippers en sandalen met nieuwe, frisse kleuren, prints, kralen, borduursels en combinaties van materialen. Altijd geïnspireerd door de trends van de zomer, maar met een eigen variatie er op. Alle slippers en sandalen hebben een voetbed van zacht en soepel leer. Dit geeft, naast een hoog draagcomfort, ook een gevoel van luxe.

Ik heb zelf een paar slippers van Lazamani meegekregen voor op vakantie en ik zweer je dat ze haar naam heeft waar gemaakt. De afgelopen weken heb ik heerlijk rond gelopen op mijn nieuwe stappers. En voelde ik mij nog ergens chique ook. Het zijn oprecht heerlijke slippers en ik zou ze van harte aanbevelen aan iedereen die nog op zoek is. Ik zag trouwens dat ze ook een wintercollectie schoenen hebben en kan haast niet wachten om te zien wat er dan verkrijgbaar is in de collectie. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen bij Lazamani.

Lazamani slippers

Boekenvoordeel

Herinner je je Free Record shop nog? Ik heb daar echt kapitalen uitgegeven destijds. Inmiddels bestaat het niet meer en is het in een nieuw jasje gegoten, namelijk Boekenvoordeel. Daar vind je een groot assortiment van voordeelboeken in diverse hoofdgenres als romans, thrillers, reis-, kinder-, cadeauboeken en nog veel meer. 

Naast boeken heeft Boekenvoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. Ik heb zelf de ouderwetse dvd’s en blu-rays nog gespot (knipoog naar Free Record Shop). En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ik bedoel, waar kon je nog meer allerlei leesboeken vinden voor nog geen 5 euro? Mocht je meer van de creatieve kant zijn, dan kan je eveneens je lol op bij Boekenvoordeel. Van haken tot diamond painting, je kan er best veel vinden. Ik ga dit zeker in het achterhoofd houden voor de feestdagen!

Boekenvoordeel

Trust

Trust was dan niet lijfelijk aanwezig, maar ze hadden wel iedereen voorzien van een computermuis. Niet zomaar eentje, maar een echte gaming mouse. Wat daar zo bijzonder aan is? Ten eerste ziet het er qua design echt formidabel uit. Ten tweede is het voor gaming helemaal ideaal, omdat er geen snoertjes aan zitten die in de weg kunnen gaan zitten. Wat ik vaak gezien heb bij deze computer activiteiten is dat er snel gehandeld moet worden en dat je dan vrijelijk bewegen wil. Dan is zo’n wireless gaming mouse wel praktisch. Wat ook wel handig is, is dat je de gevoeligheid (Dots Per Inch oftewel DPI) kan variëren tussen de 800 en 4800. Voor gamers is dit van belang, want voor sommige games wil je een hoge gevoeligheid hebben (aldus manlief).

De Trust Gaming Mouse gaat 80 uur mee voordat het weer opgeladen moet worden. En met 4 leuke lichtkleurtjes aan de onderkant kan je het nog meer personaliseren. In het kort zijn dit de specifieke kenmerken:

  • Zes knoppen, waarvan twee aan de zijkant
  • scroll wheel
  • DPI select
  • 4 lichtkleurtjes
  • verkrijgbaar in zwart en wit

De FRITZ!Box

De andere nieuwkomer voor mij waren de heren van AVM. Zij hadden de zogeheten FRITZ!Box meegenomen. Kort gezegd is het een router, die je overal mee naar toe kan nemen. Bijvoorbeeld als je naar Frankrijk op vakantie gaat. Het enige wat je daar doen hoeft te doen is een simkaart aan te schaffen en daar data tegoed op te zetten. Dan is het een kwestie van aansluiten op het lichtnet (stekker er in dus) en je bent klaar om te gaan. Op je FRITZ!Box staat ook het wachtwoord, dus je verbinding is gesloten voor anderen. Zo hoef je dus niet je hotspot te gebruiken en gaat je eigen tegoed en je batterij van je telefoon langer mee. En veelal is de verbinding ook beter als je rechtstreeks op het netwerk zit. Kortom, een ideale manier om je wifi op vakantie mee te hebben. Ik kan niet wachten om het zelf te proberen.

Was weer een leuke dag

We hadden top weer, er was een goed gezelschap aanwezig en de merken waren stuk voor stuk interessant. Wat wil je als blogger nog meer? Zo leuk, dat Marguerita dit soort tripjes organiseert elke keer weer. Mocht jij nog een bedrijf / merk kennen dat aanwezig wil zijn, laat het maar weten. Ik breng ze graag in contact met Marguerita. Voor nu wens ik je een fijne zomer!