Nu de zon nog enigszins schijnt, kon ik het niet laten om mij aan te melden voor de blogboot van Marstyle. Waarschijnlijk ken je het concept inmiddels wel. Ik ga dan met een aantal dames over de grachten van Amsterdam varen op een boot met schipper van Starboard Amsterdam terwijl we enkele leuke nieuwe producten gepresenteerd krijgen. De vorige editie stond in het teken van de zon. Dit keer was het thema FUN, dus dat beloofde genoeg!

Scrub en Rub

Met de feestdagen zo om de hoek is het niet verkeerd alvast wat inspiratie op te doen. Met een merk zoals scrub en scrub zit je niet alleen goed, maar ook wel veilig. Wie houdt er nou niet van een verwennerij voor onder de douche of om de kamer mee te verfrissen. We hebben de handzeep en de body butter en de body mist mogen proberen. Vooral die laatste was ik groot fan van. Heerlijk om even een spraytje door je haren of op je lichaam te doen. Het voelde alsof ik een sauna dag achter de rug had. Voor meer informatie over de producten klik je hier.

scrub en rub

1944 Cosmetica

Van de lieftallige dame van Scrub en Rub hoorden we ook over de cosmetica lijn met de naam 1944. Deze lijn komt uit het oh zo mooie Parijs. De naam staat voor een jaartal uiteraard. En je zou verwachten dat het iets met de tweede wereldoorlog te maken zou hebben, maar nee. In 1944 kregen de dames in Frankrijk voor het eerst stemrecht. Twee decennia later dan in ons kikkerlandje, dus dat doen we toch aardig ergens. In ieder geval, deze nieuwe cosmeticalijn is volledig vegan (op de lippenstift na). Persoonlijk ben ik zeer nieuwsgierig naar de foundation, want dat is altijd mijn graadmeter. Er zijn er zoveel die eigenlijk je huid verstoppen waardoor je uiteindelijk nog meer foundation nodig gaat hebben om de onzuiverheden te camoufleren. Voor de 1944 cosmetica producten klik je hier.

1944 Paris cosmetica

Moose Färg

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik klussen niet onder de noemer FUN zou plaatsen. Toch kan ik mij voorstellen dat het bewerken van hout met deze houtverf uit Zweden, Moose Färg, leuk zou kunnen zijn. Het klinkt in ieder geval leuk genoeg als je daarna vijf tot zeven jaar geen verder onderhoud hoeft te verrichten. En we weten allemaal dat Zweden goed spul exporteert. Dus mocht je nog geen klusplannen hebben voor de komende tijd, dan is het wellicht een idee om het buiten houtwerk aan te pakken. Wees er wel snel bij, want voor je het weet is het te koud of te nat! Enne…je schijnt het hout niet eerst te hoeven bewerken. Fijn hè?

moose F

Travel Portland

Vraag me niet waarom, maar in mijn hoofd lag Portland in Canada. Soms ben ik blond van binnen. Anyway, ik zocht het uiteraard even op en zag dat het gewoon in de Verenigde Staten ligt! Nu wil ik daar sowieso echt nog heel graag een keertje naartoe. Op mijn lijstje stonden steden als New York en Miami en dergelijke. Maar als ik zo op de website van Travel Portland kijk is dat ook zeker een bestemming om niet over te slaan. Vooral de Corn Maize lijkt mij geinig om eens te doen. Kortom, Portland moeten we niet vergeten als het om vakanties gaat. Wist je trouwens dat je in Portland alles tax free kan kopen? Dus als je van shoppen houdt, zit je daar zeker goed. En als je van goed eten houdt, kan je er ook je lol op. Niet alleen vanwege de wekelijkse farmers market, maar ook zeker vanwege de vele foodtrucks. Die zijn vaak van restaurants in Portland, die op deze manier nieuwe gerechten uitproberen. Natuurlijk staat Portland ook bekend om haar natuurgebied. Er zijn genoeg reden om een keertje die kant op te gaan dus!

Oh ja, voordat ik het vergeet. De heren van Starboard lieten mij weten dat ook zij weer mee doen aan de Lichtjesavond van Amsterdam. Mocht je de hoofdstad verlicht vanaf het water willen aanschouwen, boek dan snel je Amsterdam Light Festival tickets.