We zijn fan van Apollo sokken!

Het is nog maar net november en ik heb al gewoon mijn winterjas uit de kast gehaald. Ja, ik geef het toe. Ik ben een enorme koukleum. En als ik het eenmaal koud heb, krijg ik het ook niet meer warm. Thuis werk ik aan de keukentafel met een fleecedeken om mij heen. Vooral omdat ik met de huidige energieprijzen gewoon niet de verwarming aan wil doen. Ik ben ook de enige in huis, die klaagt over de kou. Dat is blijkbaar niet reden genoeg om de boel op te steken. De diva in mij huilt een beetje. Om het toch een beetje positief in te steken en de kinderen te enthousiasmeren voor de naderende winter, heb ik voor iedereen exact dezelfde huissokken van Apollo gehaald.

Koude voeten zijn verschrikkelijk

Als ik ergens wakker van kan liggen, is het wel van koude voeten. Zelfs als ze poezelig warm waren toen ik het bed instapte, kan ik midden in de nacht ontwaken van en met ijsklompjes waar ooit mijn voetjes zaten. In slaap vallen lukt dan ook echt niet meer. Het schijnt iets typisch vrouwelijks te zijn, las ik laatst. Ik weet dan ten tijde van mijn kinderwens en zwangerschap mij geadviseerd werd te voorkomen dat mijn voeten koud zouden worden. Immers betekende koude voeten een koude baarmoeder. Of het echt zo was, weet ik niet. Ik nam echter geen risico en sliep warme sokken aan in bed. Iets dat ik hoogstwaarschijnlijk deze winter weer zal gaan doen. I need my sleep!

Wintersport met Apollo sokken

Mijn oudste dochter en ik zijn dol op skiën, maar hebben beiden een gruwelijke hekel aan de koude voeten die daar mee gepaard kunnen gaan. Ik heb zoveel herinneringen dat ik huilend van de berg af skiede, omdat mijn tenen pijn deden. Mijn dochter had dezelfde ervaring en al helemaal in Snowworld. Daar staat namelijk de airco aan waardoor het nog kouder is dan op de gemiddelde skipiste. Dit jaar had deze mama zich echter goed voorbereid voor haar. Naast een goede set thermosokken van Apollo had ik op Amazon verwarmde zooltjes gevonden. Beetje bijknippen en met USB opladen en ze kon er tegen aan. Zo zal zij mooiere eerste herinneringen aan skiën over houden dan haar moeder. Alles voor warme voetjes!!!

apollo sokken