Het is een feit! Ik heb afgelopen weekend de eerste kruidnootjes van het jaar gegeten en ben daarmee officieel in Sinterklaasmodus geschoten. Ik ben weer helemaal klaar voor de komst van de Goedheiligman. En de kinderen ook! Want ik krijg van de oudste twee al subtiele (ahum) hints over wat ze graag zouden willen krijgen in hun schoen of voor pakjesavond. Mijn kleuter is al hemelaal vol van het idee van Sinterklaas. Voor een 4 of 5 jarige is het denk ik ook de meest magische tijd. Om haar enthousiasme te delen heb ik alvast wat leuk vermaak in het thema van 5 december gehaald.

Sinterklaas toverkrasblok

Leef je uit met dit magische toverkrasblok van Deltas! Wil je weten welke vrolijke tekeningen van Sinterklaas er allemaal in dit leuke toverkrasblok verborgen zitten? 1. Neem een potlood met een zachte punt. 2. Wrijf met de zijkant van de punt zorgvuldig over de pagina. Sla geen enkel plekje over. 3. Hoera! De tekening komt tevoorschijn! Veel kleurpret!

Het was lang geleden, dat ik een toverkrasblok had gezien. Ik herinner mij dat ik ze in de kleuterklas erg leuk vond om te doen en ze te weinig aangeboden kreeg (ik kreeg er geen genoeg van). Dus toen magische toverkrasblok van Deltas op mijn deurmat lag, moest ik het ook zeker even zelf proberen. Ik kan je zeggen, dat het ook voor volwassenen erg leuk is om te doen. Het heeft iets rustgevend om even lekker gewoon te krassen en daardoor iets tevoorschijn te zien komen. Het stukje magie werkt dus voor jong en oud. En je hoeft minder hard te krassen dan op de tekeningen van vroeger. Of mijn kracht is toegenomen, dat kan natuurlijk ook.

sinterklaas kleurboek en toverkrasblok

Sinterklaas happy color

Dit vrolijke kleurblok staat vol leuke en simpele kleurplaten, speciaal met dikke lijnen voor kleine handjes. Je kind kan er een mooie tekening uit kiezen en die inkleuren voor Sinterklaas. Als ze klaar is, kunnen jullie ze uitscheuren en in een schoentje stoppen. Wat zal de Sint blij zijn!

Voor de kleinere mensjes onder ons, is er ook een heerlijk simpel Sinterklaas kleurboek. Ideaal voor als er nog snel een tekening voor de schoen gemaakt moet worden. Want het zijn geen ingewikkelde afbeeldingen. Alles is uiteraard wel in het thema Sinterklaas. En wat ook erg handig is, is dat ze stuk voor stuk uitscheurbaar zijn. Heel handig als het op zijn mooist in de schoen moet komen voor de Goedheiligman. Ik herinner mij nog goed een drama omdat er een stukje gescheurd was van een tekening voor de beste man en dat het persé opnieuw gedaan moest worden. Door het handige afscheurrandje in dit kleurplatenblok zal dit niet snel gebeuren.

sinterklaas kleurboek en toverkrasblok

Winactie

Ik geef de twee Sinterklaas items ook weg uiteraard. De niet gebruikte versie dan ;-). Wil je kans maken? Laat een reactie achter. De winnaar ontvangt een mailtje.