Nog een paar nachtjes en dan is het zo ver. Het oh zo bekende familiefeest van pakjesavond! Wij hebben het al gevierd en het was een groot succes. Maar we waren bijzonder vroeg erbij. Bijna iedereen is nog in volle verwachting van pakjesavond. Met een beetje hulp van Amazon kan het nog leuker worden! Lees en kijk je mee?

LOL Surprise Fashion Show Style Edition ballen (4+)

Ook LOL gaat met haar tijd mee. Tegenwoordig zijn de oh zo bekende ballen gemaakt van papier! Voor de Sint zijn de nieuwe LOL Surprise Fashion Show ballen als tip door Amazon gegeven.. In de bal vind je naast één van de nieuwe LOL Surprise-poppetjes ook 8 verrassingen, waaronder een waterverrassing, mode, accessoire en meer.

Bamboo Boo Koala interactieve dierenhandtas (5+)

Een interactieve handtas. Hoe cool is dat? Deze schattige schoudertas van Bamboo Boo is heerlijk pluizig en lekker om te aaien. De grote ogen op de tas reageren daarop meteen door te knipperen en schattige geluidjes en muziek te maken. Hoe fijner zij het vindt, des te luider de geluidjes worden met de Style-O-Meter-modus. Ook kun je haar vragen je outfit te beoordelen – hoe luider de reactie, hoe beter het bevalt. Remix de muziek door op haar hoofd te tikken. Dans op de muziek en poseer voor de camera als de muziek stopt. Hartstikke leuk voor alle toekomstige stijlicoontjes onder ons.

LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition poppen (4+)

Whoop whoop, een echte scoop! Maak kennis met de gloednieuwe L.O.L Surprise!-serie; L.O.L. Surprise OMG Fashion Show poppen. Houd de stijl van Missy Frost fris met haar transformerende outfits; Haar kleding kan van lengte en kleur veranderen, waardoor nieuwe mode ontstaat die je kunt mixen en matchen met haar accessoires voor honderden looks. In de doos zit een LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition-pop met transformerende mode-outfits, oorringen, een hanger, tas, bril, haarclips, een ketting, een standaard, een borstel, een etalagepop, een tijdschrift en een boodschappentas.  Spaar alle 4 de LOL Surprise OMG Fashion Show-poppen: Lady Braids, Twist Queen, LaRose en Missy Frost.

Zie ook: L.O.L. Surprise Hairvibes

PAW Patrol Lookout Playset (6+)

Heb je een PAW Patrol fan in huis? Dan is dit PAW Patrol hoofdkwartier een echte musthave. Het heeft een lift en echt werkende periscoop. Deze kan zelfs 360 graden draaien! Laat het alarm afgaan door de PAW Patrol-badge in te drukken. Geen klus is te groot en geen pup te klein voor de Paw Patrol.