Paw Patrol Marshall to the rescue!

Sinds augustus 2013 zijn er nieuwe helden op de wereld. Maar liefst zeven stoere puppy’s helpen iedereen in nood. Inmiddels zijn ze zeer populair en niet meer weg te denken van televisie. Ik heb het natuurlijk over Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma, de puppy’s van Paw Patrol.  Natuurlijk is elk hondje van een ander ras met een eigen reddingsspecialiteit. Zo is Chase een Duitse herder en is hij het beste te identificeren met een politieagent. Één van de grootste favorieten onder de puppy’s is denk ik wel Marshall. Hij is een dalmatiër die de brandweertaken uitvoert.  Een echte brandweerheld dus. En nu kan iedereen Marshall in huis halen, want de Zoomer familie heeft hem verwelkomd als nieuw gezinslid. Zoomer is de maker van onder andere interactieve robots. Ik had al eerder geschreven over en winacties gedaan met de Zoomer Chimp en de kleine Zoomer Zupps. Vandaag is Marshall aan de beurt.

Zoomer Paw Patrol Marshall

Zoals ik gewend ben van de producten van Zoomer is ook deze interactieve robot weer een genot om mee te spelen en naar te kijken. En het is ook nog eens leerzaam. Als je namelijk op zijn hoofdje drukt gaat hij praten. Met meer dan 150 zinnen kan je kind elke keer weer nieuwe woordjes leren. Wat ook echt leuk is, is dat Marshall meer dan 80 missies om uit te voeren heeft. Genoeg speel plezier dus. Naast een verrijking van de woordenschat is de Zoomer Paw Patrol Marshall ook weer leuk voor de motorische ontwikkeling. Immers zitten er wieltjes aan zijn voeten en dit betekent dus uiteraard dat hij bewegen kan. Leuk voor de kleintjes om achteraan te lopen. Of misschien om samen een dansje mee te wagen? Want ook dit keer is er een dansnummer toegevoegd aan de eindeloze lijst van trucjes van de robot. Laat Marshall meeswingen op de muziek van de Pup Pup Boogie en de Paw Patrol Theme.  En mocht je ergens toch nog een brandje tegenkomen, dan biedt de waterkanon raket op zijn ruggetje vast een uitkomst.

Marshall is onder andere hier te koop.

30 thoughts on “Paw Patrol Marshall to the rescue!

 • Jaaa ik doe mee voor mijn kleuter Sam. Helemaal gek op paw patrol. Marshall is zijn favoriete pup. Wat een super winactie. Ik ga duimen voor mijn Sam

 • Gefeliciteerd met je dochter! Vier is wel weer een speciale leeftijd. Hoop dat ze het heel leuk krijgt op de basisschool!

  Ik zou ook graag meedoen aan de winactie voor onze zoon van 3. Hij is gek op de brandweer en Marshall is dan ook zijn favoriete pup. Hij heeft al een dekbed en knuffel van paw patrol voor op zijn echte brandweerbed die hij geweldig vindt dus ik weet zeker dat ik hem ontzettend blij kan maken met dit cadeau! ❤️

 • Onze zoon is ook bijna vier en zit helemaal in de Paw Partrol fase. Er worden heel wat missies uitgevoerd hier in huis met Marshall en Sky in de hoofdrol. Dus meer dan welkom, voor nog meer missies. Toch Alex Kok?

 • Wat is dit leuk! Maar eerst GEFELICITEERD! Ik loot heel graag mee voor mijn zoontje. Paw Petrol is bij hem ook favoriet. Hij heeft vorige week een plastic bekertje ervan gekregen, nou daar moet ik dan dus wel elke keer het drinken in doen, en o wee als ik het vergeet

 • Suzanne Hin says:

  Super leuk! Mijn dochter is ook net vier geworden en had deze Paw Patroll Marshall Zoomer ook op haar verlanglijstje staan. Jammergenoeg was hij boven ons budget dus heeft ze hem niet gekregen. Daarom doe ik natuurlijk heel graag mee. Deze week heeft ze een ontzettende pechweek. Eerst sneed ze zichzelf in haar vinger (papa’s scheermes te pakken gehad), dus bezoekje aan eerste hulp en vinger in verband. Toen kreeg ze de waterpokken en nu is ze ook nog extreem verkouden met hevige hoestbuien. En dat dus allemaal in dezelfde week, zou haar nu heel graag verrassen met iets leuks.

 • Linda douven says:

  Allereerst van harte gefeliciteers .Wow wat zou ons zoontje die 9-7 3 jaar wordt deze gaaf vinden, Marshall is echt zijn grote idool. Mss zou dit hem helpen te gaan praten, inmiddels zijn we vele onderzoeken verder maar Glenn praat nog helemaal niet (ook geen papa en mama). De paw patrol is er om iedereen te helpen dus hopelijk kan marshall binnenkort to the rescue om met Glenn aan de slag te gaan. En ala we winnen doen we natuurlijk ff een pup pup boogy vreugde dansje.

 • Claudia Diependaal says:

  Wauw sprakeloos word ik ervan. Marshall is niet op zijn mondje gevallen las ik in je review. Hij mag best bij ons komen wonen. Dan maak ik hier 2 kindjes superblij. Ik ga duimen!

 • Cindy lili says:

  Graag héél héél graag voor mijn meisje! Paw petrol staat op verlanglijst met haar verjaardag zei is deze maand jarig!❤
  Wat zal blij

 • Gefeliciteerd met de vierde verjaardag van je kleuter, een mijlpaal! Lief dat je dan ook nog zo’n mooi cadeau gaat weggeven. Hier ga je zeker een kindje heel blij mee maken. Ik doe een poging voor mijn zoontje, een echte Paw Patrol fan. Om Marshall kan hij altijd heerlijk lachen omdat die zo onhandig en daarom grappig is. Dat wordt duimpjes draaien!

 • Van harte gefeliciteerd met de 4e verjaardag van je dochtertje!
  Ik doe heel graag mee voor deze Marshall van Paw Patrol voor mijn kleine neefje.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

 • Allereerst: van harte gefeliciteerd. Onze jongste is ook onlangs 4 geworden (wat een veranderingen thuis ineens) en WAUW echt een topcadeau zeg. Niet alleen Jarno (die van 4) maar ook dochter Elise (van 6) zijn gek op de Paw Patrol. We hebben allemaal onze favoriet, en die van Jarno is ook echt Marshall omdat die grappig en klungelig (aldus Jarno) is. Hoe gaaf deze interactieve robot zeg! Een dat waterkanonnetje: te gaaf!

 • Les Schlepers says:

  Zoooo dit is leuk! Gefeliciteerd!! 4 jaar is Ik doe graag mee voor onze buurjongen hij is zo mega paw patrol fan en net vier geworden! Hij moet zijn feestje nog vieren wat ook een heus paw patrol feest gaat worden dus als wij dan met dit cadeau voor hem komen dan zijn we echt de beste natuurlijk heel heel gaaf! Ik tag Stephanie Crezee want die wil dit ook wel winnen!!

 • Lynn Mahieu says:

  Gelukkige verjaardag gewenst voor je meisje! 😉 Ik doe graag mee voor het 3-jarige zoontje van mijn vriendin. Hij is een grote fan en ik zou hem hier heeeel blij mee kunnen maken!

 • Ik doe graag mee voor onze zoon! Hij is een enorme PAW PATROL fan en bovendien heeft hij net een enorm goed rapport gekregen van de juf 😀 Ik ben onwijs trots en als ik hem hiermee mag belonen dan doe ik dat graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.