Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mededelingen

“De Privacyverklaring van MeerVanMir”

Identiteit.
De officiële naam van mijn website is net wat anders dan je zou denken. Bij de Kamer van Koophandel sta ik namelijk geregistreerd onder de naam MeerVanMir Mamablogger met kvknummer 65764668..  Mocht je ooit de behoefte voelen om mij te e-mailen, dan kan je het sturen naar meervanmir.eu@gmail.com.

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking.
Eigenlijk heb ik geen gegevens van je nodig. Maar als lezer van een blog ontkom je er niet aan dat je wat persoonlijke restjes achter laat. Denk maar aan je IP-adres dat achterblijft als je reageert op een artikel. Gelukkig is het alleen voor mij zichtbaar en doe ik er verder helemaal niets mee.
Ook in het geval van een winactie gebeurt er eigenlijk niets met de gegevens. Alleen de winnaar zal mij voorzien van een (e-mail)adres om de gewonnen prijs naar toe te kunnen sturen. Er wordt door MeerVanMir verder niets met deze persoonsgegevens gedaan.
Op mijn website vind je ook de mogelijkheid je e-mailadres achter te laten om te weten wanneer er een artikel online komt. Dat is dan ook gelijk het enige wat met je e-mailadres wordt gedaan. Ik zie niet eens of je je daarvoor aanmeldt.

Delen van persoonsgegevens
Op de server van mijn host staat een back-up van mijn site. In theorie deel ik dus daarmee de persoonsgegevens. Er gebeurt echter helemaal niets mee en het dient alleen als back-up voor mij.
Bij winacties komt het wel eens voor dat ik je gegevens moet delen met het sponsorende bedrijf, die daarna het product opstuurt. Ik zal dit dan altijd laten weten.

Cookies en dergelijke
Helaas ontkom je bij mij ook niet aan die ellendige dingen, maar er wordt verder niets mee gedaan. In mijn disclaimer kan je er meer informatie over vinden.
En ook op MeerVanMir wordt gebruikt gemaakt van affiliate links. Kort gezegd komt het er op neer, dat als je via een productlink op mijn pagina bij Bol bijvoorbeeld iets koopt, ik er een paar centen aan verdien. Mocht je dus iets willen aanschaffen bij Bol, doe me dan een plezier en doe het via mijn pagina. Dan houd ik er nog wat aan over ;-).
Ook werkt MeerVanMir met Google Analyctis. Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik per maand heb.  Dit is een dienst van Google en is dus zeer goed beschermd en dicht getimmerd. Er wordt dan ook verder niets gedaan met de gegevens.

Duur van de opslag.
In beginsel laat ik alle reacties gewoon staan na plaatsing. Conform de wet moet ik ze verwijderen nadat ik ze niet meer gebruik. Maar ik meen dat reacties bij het artikel horen en dat zolang het artikel online staat de reacties dus ook online moeten blijven.  Door het plaatsen van een reactie stem je hier ook mee in.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens.
Zoals gezegd zal ik met alle liefde je persoonsgegevens verwijderen van de website indien je daar om vraagt. Ook mag je me altijd een mailtje sturen als je wil weten waar je een reactie hebt achter gelaten.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dit vind ik zo’n absurde verklaring. Je mag altijd en overal een klacht indienen. Dat is toch geen recht? Enfin, mocht ik dus met je persoonsgegevens iets verkeerd doen of niet mee willen werken aan je verzoek, dan mag je over me klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Liever niet natuurlijk. Stuur me dan gewoon eerst je standpunt in een e-mail.

Voor vragen, suggesties of complimenten sta ik altijd open. Mail me gewoon op meervanmir.eu@gmail.com

 

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Pingback: Winacties en voorwaarden van MeerVanMir - MeerVanMir on mei 21, 2018
  • Instagram
    • Ze is zo dol op water 😍 #thirddaughter #girlsmom #soontobebigsister #mylove
    • Over throwbacks gesproken. Ik gok zo’n 37 à 38 jaar geleden. Klein was ik daar nog, hè?
    • Mijn pretletter 😍
    • Heb deze lekkere chipjes gespot op Schiphol @boerderijchips
    • Heerlijke meisjes 😍
    • Doen we er nog één? Ja toch? Dus bij deze een kiekje van de kleine meid #18weekspregnant #seo #fourthdaughter #vierdedochter #girlsmom #zwanger #echo #ultrasound
    • Vanmiddag de bingo maar eens geprobeerd @roompot
    • Tja.......

    Follow Me!

    %d bloggers liken dit:

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

    Sluiten

    Lees vorig bericht:
    www.shutterstock.com
    Alles over het leed dat aarswormen heet.

    Ik vind beestjes dus verschrikkelijk en al helemaal degene die ...

    Sluiten