Wist je dat je grote teen een heel handig instrument eigenlijk is. Je kan er mee wiebelen als de dokter het vraagt aan je, je houdt er balans door én het is een handig hulpmiddels als je vriendschapsbandjes maken wil. Althans, dat was het vroeger voor mijn zus en mij. We zorgden door een drie tal flink stuk touw, gekleurd uiteraard, en halverwege de touwen maakten we een lus. Deze deden we om onze grote teen heen. Daarna maakten we allemaal kleine knoopjes in de strengen richting de teen. Ik kon alleen maar streepjes, maar mijn zus kon echt al aardig patroontjes er in weven. Mijn kennis beperkte zich echt alleen tot armbandje vlechten met 4 draden.. Uren waren we zoet om uiteindelijk een twintig centimeter aan armband er aan over te houden. Maar dat deerde niet. Het was leuk om te doen.

Vriendschapsbandjes maken, maar geen inspiratie? Nu wel!

Vriendschapsbandjes maken blijft leuk om te doen. Met het boek van Deltas kan je al helemaal je lol op, want zo leer je net wat meer te knopen dan de bekende streepjes. Het is allemaal zeer eenvoudig en met duidelijke plaatjes uitgelegd. Het enige waar jezelf voor moet zorgen is een grote teen (of tafelpoot), wat leuke bolletjes wol en de tijd ervoor. Ideaal om tijdens een filmpje te doen tijdens regenachtige dagen bijvoorbeeld. Maar wees gewaarschuwd: eenmaal er aan begonnen wil je er geheid meer maken. Met dit leuke boek van Deltas Uitgeverij heb je in ieder geval genoeg inspiratie om volop verschillende vriendschapsbandjes te gaan maken.

Lees ook: armbandjes maken met de Blazelets Style Studio

Maak met dit boek in een mum van tijd de origineelste armbandjes voor al je vrienden en vriendinnen! Met slechts een paar eenvoudige technieken tover je de kleurrijkste armbandjes zo tevoorschijn. Houd je van een gestreept vriendschapsbandje of wil je liever eentje met een zigzagpatroon? Vind je een armbandje met kralen mooier of lijkt eentje met gaatjes je wel wat? De originele projecten in dit boek bieden je vast en zeker inspiratie!

Bol.com
vriendschapsbandjes maken