De vernieuwde Thule Chasm tassencollectie, perfect afgestemd op het buitenleven, presenteert zich nu in levendige nieuwe kleuren en met gebruik van gerecycleerde materialen. Deze collectie, ideaal voor liefhebbers van wintersport, kamperen of fitness, ondersteunt jouw actieve lifestyle met een specifiek ontwerp. Vanaf 2024 zijn deze tassen volledig gemaakt van 100% gerecyclede materialen, zowel intern als extern, en komen ze in een scala aan nieuwe kleuren. Deze verbeteringen bieden elke avonturier een duurzame keuze voor hun belevenissen.

Nieuwe, diverse kleuren voor een veelzijdige collectie

Ontdek de Thule Chasm tassen nu in de frisse kleuren Pond grijs en Golden bruin. Deze aantrekkelijke aardse tinten passen naadloos in verschillende omgevingen, wat uitstekend is voor een veelzijdige collectie zoals de Thule Chasm. Deze tassen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten, perfect voor zowel korte trips als langere avonturen. Met handige kenmerken zoals afneembare rugzakriemen, ruime openingen, grote handvatten, en gemakkelijk toegankelijke zakken, zijn deze tassen een ideale reisoplossing voor allerlei soorten trips, zowel in de natuur als in de stad. Ik zelf heb de Thule Chasm Duffel van 40L waar ik intens blij mee ben. Bizar hoeveel daar in kan. Alle Chasm zijn overigens water afstotend en duurzaam. En dan kan je ook nog eens een hele hoop er in meenemen! Top kwaliteitje van Thule weer!

Nu vervaardigd met PFAS-vrije, gerecyclede materialen

De vernieuwde Thule Chasm collectie weerspiegelt Thule’s inzet voor duurzaamheid. Elk onderdeel van de tas, van de buitenkant tot het gaas en de voering, is gemaakt met 100% gerecyclede materialen. Bovendien is de waterafstotende coating op de tassen PFAS-vrij, waardoor je spullen droog blijven en het milieu beschermd wordt tegen schadelijke stoffen.

Deze collectie is ontworpen voor langdurig intensief gebruik, met duurzaamheid als kernaspect. Aden Johnson, Director of Global Product Management bij Thule, zegt: “We zijn trots op het maken van tassen die zowel tijdloos zijn qua ontwerp als hoogwaardig in functionaliteit, en die daardoor decennia lang meegaan. De industriële materialen in de Thule Chasm-collectie zijn gemaakt voor een lange levensduur.”

De nieuwe Thule Chasm collectie werd in januari 2024 gelanceerd voor consumenten. De bijgewerkte lijn is verkrijgbaar in kleuren als Pond, Zwart, Olivine en Golden. Prijzen variëren van €279,95 voor de spinner-handbagage tot €199,95 voor de 130L duffel, met de 26L rugzak voor €129,95.

Thule Chasm tassen