Ken jij de Munkees gadgets al?

Mijn eerste insteek van dit artikel was “het ultieme kerstcadeau voor de man”. Maar daar doe ik ons vrouwen zo tekort mee. Waarom zouden wij niet ook deze items als presentje onder de boom hebben willen liggen? We zijn toch helemaal geëmancipeerd en zo? Dus is deze review voor iedereen geschreven. Hoewel we natuurlijk wel af en toe een knipoog naar elkaar kunnen doen. Munkies is / zijn gewoon voor ons allemaal leuk!

Wat is dat?

Tot zo’n twee maanden terug kende ik het merk Munkees ook helemaal nog niet. Op zich wel logisch, want een echt outdoor type ben ik ook nou weer niet. En de producten ervan zijn toch wel enigszins daar op gericht. In eerste instantie dan, want ik vind het voor het normale dagelijkse leven eveneens handig. Maar als je een echte outdoorfanaat bent is de lijn van Munkees wel extra leuk. Het zijn producten, die super handig en makkelijk mee te nemen zijn. Het zijn tools die je kunnen helpen als je op een buitenavontuur bent. Maar ook als je, net als ik, een praktische ouder wil zijn. Ik zal je wat voorbeelden geven.

Munkees Karabijnhaak

Als je een bergklimmer bent, weet je hoe handig en essentieel goede karabijnhaken zijn. Je leven kan er letterlijk vanaf hangen. De Munkies Karabijnhaak is niet zo belangrijk, maar wel net zo handig. Doorgaans kan er meer gewicht aan zo’n haak hangen dan aan een simpel lusje of een ringetje. En het is zeker makkelijker in gebruik doordat het een clip heeft waarmee je het kan openen. De Munkies Karabijnhaak komt per twee en in schattige hartvorm. Gewoon aan je sleutelbos hangen!

Dit koop je hier.

Munkees

Munkees Kompas

Zo’n zelfde karabijnhaak sluiting vind je aan de Munkees Kompas. Waarom je dit nodig zou hebben? Als je bijvoorbeeld, net als ik, het richtingsgevoel van een stoeptegel hebt. En ja, er staat er ook een kompas op je mobieltje. Maar daar kan de batterij natuurlijk een keer van op zijn. Voor de echte outdoor fanaat is een kompas een onderdeel van de standaard uitrusting, dus daar is deze helemaal perfect voor. Makkelijk om mee te nemen. Voor de andere stoeptegels is het een leuke attentie / grap als presentje deze feestdagen.

Je koopt het ook hier.

Munkees

Munkees Schaar

De Munkees schaar is toch zo’n handig dingetje. Je kan deze helemaal inklappen en daarmee makkelijk meenemen. Want hoe vaak heb je nou niet gewoon even een schaartje nodig als je waar dan ook bent? Ik kan best vrij veel dingen doorbijten / kapot maken met mijn tanden, maar het zou zo veel fijner zijn om het gewoon te kunnen knippen. Met de Munkees schaar aan je sleutelbos heb je er altijd eentje bij je. Praktisch voor de outdoor fanaat, maar zeker ook handig voor de drukke mama.

Deze koop je bij Amazon.

Munkees

Munkees Multitool

Dit item is echt mijn favoriet en staat al jaren op mijn verlanglijstje. Niet perse van dit merk, want tot een paar maanden terug kende ik het nog niet. De Munkees Multitool is echt een musthave voor iedereen. Waarom ik er zo blij mee ben? Het geeft mij een gevoel van onafhankelijkheid. Ik heb mijn man niet meer nodig voor zijn gereedschap (op eentje na dan). Met de Munkees Multitool heb je een een nagelvijl, tang, mes, schroevendraaier (min), schroevendraaier (plus) en sleutelhanger ineen. Ideaal dus! Het doet mij denken aan de oh zo bekende zakmessen uit dat ene neutrale land. Voor deze mama is het in ieder erg handig, want zo kan ik de kleine klusjes makkelijk snel zelf oppakken zonder de gereedschapskist uit de man cave tevoorschijn te hoeven toveren. Of het nou een batterij verwisselen is of iets dicht knijpen met een tangetje, ik kan alles zelf! De Munkees Multitool is daarmee wat mij betreft niet alleen voor de buitenavonturist, maar ook zeker voor de praktische moeder.

Je koopt het bij de blauwe meneer.

Munkees
Munkees