Je herinnert je vast nog wel hoe lang we hebben moeten nadenken over de naam van onze derde dochter. Tot en met de dag van de bevalling twijfelden we tussen twee namen. Pas toen ze eruit was, wisten we het zeker. Ons meisje heet echt Noor. De andere naam houden we voorlopig nog voor ons zelf. Wie weet komt er ooit nog een vierde dochter. Alhoewel ik me dat nu nog niet kan voorstellen. Waar we dus nooit over getwijfeld hebben is het eerste pakje dat onze kleine meid zou dragen. Vanaf dat we het geslacht wisten, hadden we haar roze tuniekje van Verhip al in huis. Misschien had je het al gespot op de foto’s?

Verhip is duurzaam

Eigenlijk wist ik al heel lang dat het eerste pakje van Noor van Verhip moest zijn. Niet alleen omdat ik de eigenaresse ken, maar ook omdat het concept van de pakjes van Verhip gewoon bijzonder is. Het draait namelijk volledig om duurzaamheid. De stof waarvan het gemaakt is honderd procent biologisch katoen en gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard. Dat betekent ook dat het onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt is. Maar het voelt vooral heerlijk aan! Het katoen is ook van dusdanige kwaliteit, dat het niet snel slijt en het dus vaak en wellicht door meerdere kinderen gedragen kan worden. Dit maakt het extra duurzaam! Maar wist je ook dat alle kledingstukken zijn ontworpen na een onderzoek bij de ouders? Wat papa’s en mama’s onhandig vinden, probeert Verh!p in haar collectie te vermijden. Of juist te verbeteren. Zo wordt de kleding zeker weten gedragen. Wie heeft er nou niet een pakje nog in de kast liggen en deze niet aandoet, omdat het een ontzettend karwei is weer uit en aan te doen als je een luier moet verschonen? Met de tuniekjes van Verh!p heb je dat niet.

Tof dat je er bent!

et enige lastige was een keuze te maken welk outfitje ik dan als eerste pakje zou willen. Uiteindelijk heb ik voor Noor het overslagtruitje en broekje uitgezocht. Ik vind overslagtruitjes namelijk erg handig, want er hoeft niets over het hoofdje. Nu hoeft geen enkel pakje van Verhip over het hoofdje hoor, maar ik wilde graag twee losse kledingstukken. Het broekje is ook echt een aanrader. Je kan de pijpjes langer maken waardoor het sokjes worden. Heel handig als je net als ik vergeet de sokjes in te pakken in je vluchtkoffer voor het ziekenhuis

Uitbreiding!

Op dit moment is de collectie van Verhip met roze of blauwe tinten, maar vanaf 2018 zal deze uitgebreid worden met een mintgroene variant én een nieuw patroontje. Ideaal voor alle genderneutraal fans onder ons, maar vooral ontzettend leuk als je bijvoorbeeld niet weet of je kleintje een jongetje of een meisje is. Ik zelf ben vooral ook nieuwsgierig naar wat het nieuwe patroontje zal zijn. Ik hoop begin volgend jaar hier iets meer over te zullen vertellen.