Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Van Tafelzeil tot HG, dit was mijn Kerstpakket”

Vorige maand ben ik soort van verwend met een Kerstpakket. Althans, zo voelde het voor mij. Als blogger krijg ik uiteraard zo nu en dan leuke spulletjes toegestuurd om te proberen en dit keer ontving ik van éen van mijn favoriete pr-bureau’s een doos vol nieuwigheden om te testen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Samen met de meiden hebben we een soort van unboxing gedaan. Dat was best grappig alhoewel ik af en toe moest ingrijpen in het enthousiasme van het uitpakken van de dames. Het filmpje kan je hier zien. Ze hebben overduidelijk net zoveel liefde voor verrassingen als hun moeder. Maar nu wil je denk ik ook wel weten wat voor leuke spulletjes er in de doos zaten? Ik vertel het je graag!

Het kleurenmonster

Mijn kinderen zijn steeds meer fan aan het worden van spelletjes. Natuurlijk kunnen wij dat alleen maar aanmoedigen. Het spel “het kleurenmonster” had ik al eerder voorbij zien komen in bloggersland en er werd altijd vol enthousiasme over geschreven. Het was ook afgelopen jaar winnaar van Speelgoed van het Jaar in België. Helaas zijn we er nog niet aan toegekomen het te spelen, omdat ik er echt even voor moet zitten om de gebruiksaanwijzing te lezen. Ik ben niet zo scherp meer. Wat ik wel al heb gelezen is dat het een spel is waarbij de spelers moeten samenwerken: Het Kleurenmonster is een coöperatief bordspel dat zeer jonge kinderen helpt om hun emoties te herkennen en te beheersen. De spelers moeten samenwerken om alle emotietokens op de juiste plaats te krijgen. Dat lijkt mij sowieso een goed idee aangezien beide dames nog wel eens verdrietig kunnen worden bij het verliezen van een spelletje.

HG producten

De diep diep diep verborgen huisvrouw in mij werd erg blij van de selectie producten van HG, die in het pakket zaten. Ik ben geen fan van schoonmaken, en ja deze mensen bestaan, maar weet wel dat je met HG gewoon kwaliteit spul in huis haalt. We gebruiken het echt al jaren voor de badkamer, keuken en wasmachine en zo. Niet hetzelfde flesje uiteraard. Voor elke (vieze) klus is er een apart product beschikbaar. Zelfs bijvoorbeeld voor het verwijderen van onaangename luchtjes! Welke ik zelf ook graag gebruik is die voor het reinigen van de wasmachine. Gaat ie toch wat langer mee.

De Pizzarette

Bij ons thuis is het altijd een feestje om zelf pizza’s te maken. Sterker nog, we hebben eigenlijk maar één keer de ronde schijven besteld bij thuisbezorgd. Dat was geen succes. De kinderen vinden het veel te leuk om zelf aan de slag te gaan. Meestal gebruiken we de bloemkoolpizzabodems van de AH (echt een aanrader), die we dan beleggen met tonijn of salami. Dan eten we allemaal hetzelfde. Soms maken we er een avondje van en gebruiken we de pizzarette. De kinderen dan hun eigen mini-pizza’s beleggen en papa en mama kunnen het dan wat upspicen. Niet alleen lekker, maar ook gewoon enorm gezellig. De leukste Pizzarette’s vind je hier.

Tafelzeilonline.com

Eerlijk is eerlijk, ik had nooit gedacht dat ik een tafelzeil op mijn tafel zou leggen. En al helemaal niet, dat ik nu niet anders meer wil! Had niemand mij even eerder kunnen vertellen hoe ontzettend praktisch dat is? Normaal gesproken moet ik elke week een nieuw tafelkleed gebruiken. Nu pak ik een doekje en het is weer schoon! En het ziet er niet plastic of goedkoop uit. Zelfs manlief vindt dit een ware uitkomst. Hij stelde zelfs voor om er nog eentje aan te schaffen. Dus tafelzeilonline.com, echt ontzettend bedankt dat we je geweldige product mochten proberen! Zelfs de vingerverf konden we zo eraf vegen. Dus ja, wij zijn om. Het is niet erg om tafelzeil op je tafel te hebben liggen en voor gezinnen met jonge kinderen is het echt een aanrader. Met de code boxEVOE2 kan je met 10% korting er zelf eentje bestellen.

Winactie

Omdat geweldige producten extra aandacht verdienen, mag ik iemand blij maken met een stoptegoed van €25 bij Tafelzeilonline.nl. Daar kan je een mooi groot stuk tafelzeil van kopen. Je doet mee door gewoon een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 22 januari. Succes!

Facebook Comments

«

»

28 COMMENTS
 • Erika panjer

  1 maand ago

  Wat een leuke producten mocht je testen echt leuk.om te lezen.
  Wat ook weer een topactie hier kunnen we zeker een nieuwe tafelzeil gebruiken want wij hebben er al jaren 1 en deze wordt nu toch echt minder .

  Ik doe dan ook graag mee

 • Anna Wienen

  1 maand ago

  Handig handig! Ik doe mee

 • Liesbeth

  1 maand ago

  Wat een ontzettend leuk “kerstpakket” is dit. Heel graag doe ik mee voor het shoptegoed van Tafelzeil, altijd leuk om eens iets anders op tafel te leggen.

 • Linda Raaijmakers

  1 maand ago

  Ik vind een tafelzeil ideaal aangezien ik graag knutsel met onze tweeling Lucas en Eva

 • Tamara

  1 maand ago

  Wat een handig en praktisch cadeau!

 • JN Kingma-Postma

  1 maand ago

  Erg handig en nuttig met twee opgroeiende kinderen. Ik doe graag mee.

 • Lil8ne Erdmann

  1 maand ago

  Ik haatte tafelzeil altijd maar ja, dan komen er kinderen… Nu kan ik niet meer zonder, maar ik ben toch nog steeds op zoek naar zeil waar ik toch ook echt een beetje blij van word!

 • Oma Will

  1 maand ago

  Zo’n tafelzeiltje dat is ontzettend handig.
  Ze kunnen maar raak kliederen.
  Een doek er over en schoon (klaar) is kees.
  Trouwens, wat een fijne artikelen mag je testen, vooral die handige producten van HG.
  Ik volg op Bloglovin en doe weer graag mee.

 • elly van Dongen

  1 maand ago

  ik doe graag mee

 • Tamara Jongkees

  1 maand ago

  Altijd handig! We hebben een tafelzeil, maar die is inmiddels on een knutselkleed veranderd. Ook handig, maar een nieuwe voor erbij zou fijn zijn.

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  ik doe graag mee, daar bescherm ik graag mijn mooie nieuwe eettafel mee

 • Sandy van der Kolk

  1 maand ago

  Ik maak heel graag kans, ik ben wel toe aan een ander leuk tafelzeil. Mijn huidige tafelkleden zijn niet meer. Rij van vlekken zeg maar…..

 • cindy

  1 maand ago

  Leuke actie, ik loot graag mee.

 • Marian B

  1 maand ago

  Wij hebben geen tafelzeil en eigenlijk is dat toch wel nodig met al dat gesmeer hier 😉 Ik doe graag mee om een leuk zeiltje uit te mogen zoeken.

 • Noortje

  1 maand ago

  Heel erg welkom voor onze nieuwe tafel! Met kids in huis geen overbodige luxe!

 • José

  1 maand ago

  Handig zo’n tafelzeiltje dan kan ik hobbyen aan mijn woonkamer tafel zonder me druk te hoeven maken als er per ongeluk iets van verf of lijm omvalt.

 • Iris

  1 maand ago

  Handig! Met mijn 2 knutselfannaten in Huis Kan ik dit zeker gebruiken.

 • Joy Jeschke

  1 maand ago

  Wat een tof pakket. Ik doe graag mee, ik dacht dat ik al meedeed maar zie mijn reactie nergens.

 • Nelly

  1 maand ago

  Ik doe graag mee.

 • Linda Smeets

  1 maand ago

  Dat lijkt mij ideaal! Vooral als de kleintjes aan tafel hebben gezeten… Kortom, ik ben om en doe graag mee!

 • Anneliese de Waal

  1 maand ago

  Erg ideaal voor de tafel met de kinderen, doe erg graag mee.
  Erg leuke winactie.

 • Claudia Diependaal

  1 maand ago

  Ik loot met veel plezier mee! Altijd handig, met de kleinkinderen op bezoek!

 • lottie

  1 maand ago

  Super leuk! Ik doe mee!

 • melissa

  1 maand ago

  Superhandig voor de speelkamer! die hebben we laatst omgebouwd, maar er ligt nog geen zeil op tafel wat met al dat geknutsel wel superhandig is.

 • Djotie

  1 maand ago

  We knutselen bijna elke dag. Zo een tafel zeil komt enorm van pas.

 • Jan

  1 maand ago

  Super leuke actie, ik waag graag een kansje.

 • Nelly

  1 maand ago

  iK LOOT GRAAG MEE.

 • Sandra

  1 maand ago

  Oh wat zou ik dit super graag willen winnen! Wij krijgen binnenkort onze nieuwe meubels en ik zou het toch wel heel fijn vinden als die enigszins netjes kunnen blijven, maarja met kinderen in huis kan er van alles gebeuren.. met een mooi tafelzeil kan ik mijn tafel goed beschermen tegen alle stiften, verf, lijm, glitters en ga zo maar door 😉

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Vandaag 40 weken zwanger. Waar blijft ze nou?

Vandaag is dan toch echt mijn uitgerekende datum. Ze zou ...

Sluiten