Vorige maand ben ik soort van verwend met een Kerstpakket. Althans, zo voelde het voor mij. Als blogger krijg ik uiteraard zo nu en dan leuke spulletjes toegestuurd om te proberen en dit keer ontving ik van éen van mijn favoriete pr-bureau’s een doos vol nieuwigheden om te testen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Samen met de meiden hebben we een soort van unboxing gedaan. Dat was best grappig alhoewel ik af en toe moest ingrijpen in het enthousiasme van het uitpakken van de dames. Het filmpje kan je hier zien. Ze hebben overduidelijk net zoveel liefde voor verrassingen als hun moeder. Maar nu wil je denk ik ook wel weten wat voor leuke spulletjes er in de doos zaten? Ik vertel het je graag!

Het kleurenmonster

Mijn kinderen zijn steeds meer fan aan het worden van spelletjes. Natuurlijk kunnen wij dat alleen maar aanmoedigen. Het spel “het kleurenmonster” had ik al eerder voorbij zien komen in bloggersland en er werd altijd vol enthousiasme over geschreven. Het was ook afgelopen jaar winnaar van Speelgoed van het Jaar in België. Helaas zijn we er nog niet aan toegekomen het te spelen, omdat ik er echt even voor moet zitten om de gebruiksaanwijzing te lezen. Ik ben niet zo scherp meer. Wat ik wel al heb gelezen is dat het een spel is waarbij de spelers moeten samenwerken: Het Kleurenmonster is een coöperatief bordspel dat zeer jonge kinderen helpt om hun emoties te herkennen en te beheersen. De spelers moeten samenwerken om alle emotietokens op de juiste plaats te krijgen. Dat lijkt mij sowieso een goed idee aangezien beide dames nog wel eens verdrietig kunnen worden bij het verliezen van een spelletje.

HG producten

De diep diep diep verborgen huisvrouw in mij werd erg blij van de selectie producten van HG, die in het pakket zaten. Ik ben geen fan van schoonmaken, en ja deze mensen bestaan, maar weet wel dat je met HG gewoon kwaliteit spul in huis haalt. We gebruiken het echt al jaren voor de badkamer, keuken en wasmachine en zo. Niet hetzelfde flesje uiteraard. Voor elke (vieze) klus is er een apart product beschikbaar. Zelfs bijvoorbeeld voor het verwijderen van onaangename luchtjes! Welke ik zelf ook graag gebruik is die voor het reinigen van de wasmachine. Gaat ie toch wat langer mee.

De Pizzarette

Bij ons thuis is het altijd een feestje om zelf pizza’s te maken. Sterker nog, we hebben eigenlijk maar één keer de ronde schijven besteld bij thuisbezorgd. Dat was geen succes. De kinderen vinden het veel te leuk om zelf aan de slag te gaan. Meestal gebruiken we de bloemkoolpizzabodems van de AH (echt een aanrader), die we dan beleggen met tonijn of salami. Dan eten we allemaal hetzelfde. Soms maken we er een avondje van en gebruiken we de pizzarette. De kinderen dan hun eigen mini-pizza’s beleggen en papa en mama kunnen het dan wat upspicen. Niet alleen lekker, maar ook gewoon enorm gezellig. De leukste Pizzarette’s vind je hier.

Tafelzeilonline.com

Eerlijk is eerlijk, ik had nooit gedacht dat ik een tafelzeil op mijn tafel zou leggen. En al helemaal niet, dat ik nu niet anders meer wil! Had niemand mij even eerder kunnen vertellen hoe ontzettend praktisch dat is? Normaal gesproken moet ik elke week een nieuw tafelkleed gebruiken. Nu pak ik een doekje en het is weer schoon! En het ziet er niet plastic of goedkoop uit. Zelfs manlief vindt dit een ware uitkomst. Hij stelde zelfs voor om er nog eentje aan te schaffen. Dus tafelzeilonline.com, echt ontzettend bedankt dat we je geweldige product mochten proberen! Zelfs de vingerverf konden we zo eraf vegen. Dus ja, wij zijn om. Het is niet erg om tafelzeil op je tafel te hebben liggen en voor gezinnen met jonge kinderen is het echt een aanrader. Met de code boxEVOE2 kan je met 10% korting er zelf eentje bestellen.

Winactie

Omdat geweldige producten extra aandacht verdienen, mag ik iemand blij maken met een stoptegoed van €25 bij Tafelzeilonline.nl. Daar kan je een mooi groot stuk tafelzeil van kopen. Je doet mee door gewoon een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met 22 januari. Succes!