Nog heel even en dat is het gewoon alweer 14 februari. De oh zo beroemde dag van de Valentijn. En aangezien we dit keer hoogstwaarschijnlijk nergens naartoe zullen gaan of zelfs kunnen gaan, moeten we er thuis een romantisch avondje van maken. Waar je normaal gesproken heerlijk uit eten gaat als cadeau, moet je nu thuis ineens speciaal gaan kokkerellen. Dat kan natuurlijk ook erg romantisch zijn. Maar wat als je gewoon echt geen Jamie Oliver in de keuken bent en je toch een valentijnscadeautje voor je partner of jezelf wil? Iets om het thuis moeten blijven nog iets leuker te maken. Als je begrijpt wat ik bedoel ;-). Eigenlijk kan je bijna altijd wel slagen met dit cadeau op Valentijndag. Ik heb het natuurlijk over lingerie!

Online lingerie kopen kan lastig zijn

Als de ontvangende vrouw (daar gaan we voor nu maar even van uit) niet heel veel is afgevallen of is aangekomen, kan je er wel haast vanuit gaan dat de maten hetzelfde zijn gebleven. Mannen, zoek dan gewoon even tussen de bh’s en onderbroeken voor de juiste cupsize, omvang en bilmaat. Als de dame, net als ik, zwanger is geweest of is afgevallen zal er op goed geluk online geshopt moeten worden voor de juiste bh. Alvast succes daarmee! Want dat is best lastig zonder het eerst gepast te hebben. Ik zelf wacht dan ook met smart tot de winkels weer open gaan en ik eindelijk mijn nieuwe maten weet. Toch zal het mij er niet van weerhouden om al een kijkje te nemen in de online winkel van de Bijenkorf.

Mijn nieuwe favorieten

Wat mijn ondergoed betreft ben ik qua smaak eigenlijk altijd vrij simpel geweest. Het moest gewoon zwart zijn zonder teveel tierlantijntjes. Nu ik zoveel kilo’s kwijt ben en gewoon trots ben op mijn lichaam na vier kinderen, merk ik dat ik ook wel wat meer sexy items zou willen hebben. Een bh van Marlies Dekkers of een doorzichtige variant zal ik nog steeds niet snel dragen hoor! Maar bijvoorbeeld de Davy of de Maya push-up van de Hunkemöller nu wel. Ik ben sowieso fan van deze winkel. Ik kocht daar altijd al mijn bh’s en zal dit ook online blijven doen. Zeker nu er kortingen tot 50% zijn! Dus als manlief dit jaar niet aan Valentijn denkt voor mij, dan doe ik het wel namens hem. Maar dan zelf! Misschien sowieso wel een leuke verrassing om te doen. Heb ik gelijk een cadeau voor ons beiden…