Over Thule

Het merk Thule werd opgericht in Zweden in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule wereldwijd een breed scala aan premium producten voor actieve mensen, waarmee ze kunnen meenemen wat voor hen het belangrijkst is – veilig, gemakkelijk en in stijl. Thule ontwerpt en vervaardigt dakdragers, dragers voor fietsen, watersport en wintersport, dakkoffers, tassen voor computers en camera’s, sporttassen en rugzakken en kindgerelateerde producten zoals babyjoggers, kinderfietszitjes en fietsaanhangers. De producten worden verkocht in meer dan 138 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group.

Fietsen is nog nooit zo leuk geweest!

Thule, bekend om zijn kwalitatieve producten voor actieve levensstijlen, introduceert een revolutionaire oplossing voor forenzen: de Thule Paramount Hybrid Pannier. Deze innovatieve hybride fietstas is de nieuwste toevoeging aan de Thule Paramount-collectie en is ontworpen om het leven van woon-werk-verkeer te vereenvoudigen. Met deze tas hoef je niet meer tussen verschillende tassen te wisselen, of je nou met de fiets of de trein naar je werk gaat.

De Thule Paramount Hybrid Pannier kan in slechts drie snelle stappen – clip, rits, en flip – naadloos overgaan van een fietstas naar een rugzak. Dit maakt het een uiterst veelzijdige keuze voor iedereen die regelmatig pendelt.

Een innovatieve tas voor zowel op als naast de fiets

Aden Johnson, Director of Global Product Management bij Thule, legt uit: “We hebben met onze klanten gesproken en een duidelijke behoefte in de markt geïdentificeerd voor dagelijkse forenzentassen die gemakkelijk kunnen worden omgezet in fietstassen. We hebben een unieke en eenvoudige oplossing ontworpen om dit probleem op te lossen en de noodzaak om meerdere tassen te gebruiken tijdens de werkweek te elimineren.”

De hybride pannier is zeer eenvoudig op de fiets te plaatsen en te verwijderen dankzij een innovatief bevestigingssysteem. Terug veranderen van fietstas naar rugzak is net zo gemakkelijk. Rits gewoon het achterpaneel los, klap het om en rits het paneel weer dicht, zodat de schouderbanden van de rugzak klaar zijn voor gebruik. Om elke fietstocht zo moeiteloos mogelijk te maken, is de tas weerbestendig en heeft het ruimte voor een fietsslot, een fietslichtlus en een bevestigingsriem voor een fietshelm.

Toewijding aan duurzaamheid

Thule is toegewijd aan duurzaamheid, en daarom zijn alle stoffen in deze tas bluesign® goedgekeurd. Materialen met dit label voldoen aan strenge veiligheids- en milieueisen om ervoor te zorgen dat de producten worden geproduceerd met minimale impact op mensen en het milieu. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bluesign.com.

De nieuwe Thule Paramount Hybrid Pannier 26L wordt op 1 februari 2024 gelanceerd voor consumenten. De tas is verkrijgbaar in Nutria Beige, Soft Green en Zwart, voor de aanbevolen prijs van €199,95.