Een paar weken terug had ik een interessante discussie met mijn zus. Het ging over parfum, dus inderdaad een enorm hoogstaand onderwerp. Kort gezegd kwam het er op neer, dat ik al jaren dezelfde parfum gebruik en eigenlijk ook maar eentje in de kast heb staan. Zij heeft, daarentegen, verschillende geurtjes en wisselt deze vaak af. Ze is er dol op om naar de winkel te gaan met een lijstje van haar voorkeuren om dan verrast te worden met een totaal nieuw flesje. Daar verschillen we in, want ik ben van het oude vertrouwde. Maar op haar advies ben ik nu ook even uit mijn comfortzone gewipt en heb ik zowaar weer eens een nieuw geurtje in huis: JAY. Ik kende dit merk echt helemaal nog niet, dus was erg benieuwd. Vooral ook omdat deze parfum wel echt heel uniek is.

JAY Organic Eau de Parfum

Biologisch? Eigenlijk heel logisch, toch JAY?

Wij proberen steeds meer biologische producten in huis te halen en op die manier ons steentje bij te dragen. Maar eerlijk gezegd had ik nooit aan een biologische parfum gedacht. Ik was er ook wel verrast door. Dit nu nog onbekende merk JAY Organic Eau de Parfum is honderd procent biologisch en ook nog eens gewoon van Nederlandse bodem! Dat maakt het wat mij betreft nog een stukje extra speciaal. Nou hoop ik natuurlijk dat JAY een echte trendsetter gaat worden en daar help ik graag een handje bij.

JAY is dus een biologische parfum, dus dat betekent dat de ingrediënten ook biologisch zijn. De alcohol in de parfum is bijvoorbeeld afkomstig uit granen. De bloemmelange is eveneens van biologische kweek. Door het koud persen van de bladeren van de bloemen worden de etherische olie gewonnen. Deze wordt weer verdund met water en alcohol en dit geeft dan een heerlijke intense geur beleving. Klinkt heerlijk, toch? En het vlekt ook niet op kleding! Dat vind ik zelf altijd zo vervelend als dat gebeurt. En wat vooral ook belangrijk is: het ruikt ook echte erg lekker. Uiteindelijk draait het toch daar om, nietwaar? Dus gun jezelf, of iemand anders, een pure vorm van parfum met JAY Organic Eau de Parfum.

Meer informatie over dit product.

JAY Organic Eau de Parfum