Als je eenmaal wat ouder wordt of jonge kinderen hebt, dan kan je slapen wat je wil, maar lijken de donkere kringen onder je ogen gewoon niet weg te trekken. En als je, net als ik, ook nog eens geen kaaskop witte huid hebt, zijn ze nog meer aanwezig. De laatste tijd zijn ze ook wel wat erger geworden. Vooral door het slaaptekort en de vermoeidheid van mijn lichaam die er nu uit komt. Normaal gesproken doe ik er gewoon een laagje plamuur over heen. Dat lijkt het wel enigszins te verbergen. Maar ja, liever heb ik het gewoon niet natuurlijk. Een klein beetje een handje helpen mag dan toch wel? Ik kreeg de Biodermal Oogcrème tegen wallen en donkere kringen om te proberen.

De belofte van Biodermal

De huid rondom je ogen is zeer dun en kwetsbaar. Vaak is dit ook de eerste plek waar je tekenen van huidveroudering ziet.  Daarnaast kunnen wallen en donkere kringen onder je ogen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Biodermal Oogcrème tegen Wallen en Donkere Kringen is een lichte oogcrème, geschikt voor elk huidtype die deze problemen aanpakt.

En? Werkt het?

Of de Biodermal Oogcrème tegen wallen en donkere kringen doet wat het belooft is natuurlijk de meest prangende vraag. Als je op de website kijkt, lees je echt veel verschillende reviews. Van top product tot weggegooid geld. Ik denk dat het daar ook wel op neer komt. Dat een ieder de oogcrème anders ervaart, al gelang naar de verwachtingen. Als je echt denkt dat je diepe decennia lang opgebouwde groeven ineens gevuld eruit gaan zien, kom je van een koude kermis thuis. Het is geen botox! Als je er gewoon frisser en minder vermoeid uit wil zien, dan kan je nog wel eens aangenaam verrast worden. Gewoon even aantippen in de ochtend en de avond voor het beste effect. Het voelt in ieder geval wel fijn aan op de huid en ergens maakt het mij in de ochtend ook gewoon weer even wakker. Leuk om gewoon eens te proberen. En heel eerlijk, het lijkt bij mij wel te werken!

Je kan de Biodermal Oogcrème tegen wallen en donkere kringen ook online kopen.

Biodermal Oogcrème tegen wallen en donkere kringen