TOP
Kleding en accessoires

“Review Crawls kruipbroekje van webshop Niet Groot”

Zoals je vast nog weet is ons kleine draakje met haar bijna zeventien maanden nog niet aan het lopen. Ze is wel op alles aan het klimmen en ze kan inmiddels razendsnel kruipen. Ook vindt ze het erg leuk om overal proberen te staan, zoals in de kinderstoel en zo. Wat dat betreft is Veerle een echte daredevil.

In het begin was dat wel anders. Wij hebben in ons huis een houten vloer en elke keer, dat ze probeerde te kruipen gleed ze erop weg. Alhoewel het voor ons een amusant gezicht was kan ik me voorstellen dat zij er behoorlijk gefrustreerd van werd. Ik hoorde toen van een andere blogger over kruipbroekjes.  Aangezien ik dol op testen ben en een uitermate geschikte dreumes daarvoor al in huis had heb ik ons aangemeld als proefpersonen. Een week later viel het pakket al op de deurmat.

IMG_8236Er zat een heel schattig roze/grijze gestreept broekje in van het merk Crawls. De stof is van honderd procent organisch katoen en voelt als een joggingsbroek, dus heerlijk en zacht van binnen. Op de knietjes is er een anti-slip aangebracht in de vorm van allemaal hartjes. Uiteraard heb ik toen gelijk de label bekeken, want bij ons thuis gaat bijna alles (heel slecht, ik weet het) linea recta de droger in. Gelukkig zag ik er geen kruisje doorheen staan, maar of het echt de droger in kon moest nog blijken.

IMG_8011

Inmiddels zijn we een aantal weken verder sinds de ontvangst van het broekje en kan echt ik alleen maar positief zijn. Het heeft meerdere was- en drogerbeurten glansrijk volstaan. Zelfs de anti-slip laag is nog volledig intact. Veerle heeft ook een uitgebreide vlekkentest toegepast. Zo heeft ze haar paprikachipjes en een overvolle luier gesmeerd op de stof, maar deze mama heeft het er met de was weer uitgekregen. Vervolgens heeft de dreumes het onderworpen aan de bewegingstest. Zowel op het kinderdagverblijf als thuis heeft ze flinke meters afgelegd in haar broekje zonder weg te glijden en zonder dat de knietjes kapot gingen. Omdat het ook nog eens een lekker warm broekje is, mocht ze van mij ermee naar buiten om daar de boel verder verkennen. Ze had meer last van haar handjes op de harde tegels dan haar knietjes.

 

IMG_8241 IMG_8238 IMG_8242

Al met al kan ik dus zeggen dat dit echt een uitermate goed broekje is van Crawls.

«

»

17 COMMENTS
 • Saskia

  4 jaar ago

  Wat een grappige broekjes. En ideaal dat ze daardoor lekker kan kruipen zonder uit te glijden. (Ik doe trouwens niet mee met de winactie)

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Nee? Niemand anders die je er blij mee kan maken?

   • Saskia

    4 jaar ago

    Ja dat zeker wel. Een vriendin van mij is hoog zwanger.

    • miriam

     4 jaar ago

     AUTHOR

     Toch mee doen dan?

     • Saskia

      4 jaar ago

      Ja toch wel! Het zou wel een super kraamcadeautje zijn

 • Stella

  4 jaar ago

  Ehm… 21 augustus neem ik aan? Lenia doet graag weer mee met de winactie, want ook zij is met haar ruim 17 maanden nog volop aan het kruipen. Lopen wil ze ook wel heel graag, maar dan alleen aan handen of langs randjes, ze lijkt juist erg voorzichtig… En kruipen kan ze inmiddels als n malle

 • Alicia Hofman-Voshol

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee met de winactie, mijn jongste dochter gaat momenteel kontschuivend de kamer door. Misschien dat ze door de anti slip wel iets meer kracht op haar knietjes kan krijgen?

  Ps: actie loopt tot 21 augustus denk ik?

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Jep, net aangepast

 • Manon van Leijenhorst

  4 jaar ago

  Hoi hoi ik doe graag mee voor mijn beweeglijke dame van 9.5 maand. Ze tijgert nu door het huis en is net een commando hoe ze zich voorttrekt met haar armen. Ze begint nu ook haar beentjes erbij te gebruiken…dus zal niet lang meer duren voor het kruipen begint. Ik zou dus graag willen winnen. Ik had bij mijn oudste speciale kniebeschermers (soort polsbandjes met antislip) maar deze trok ze uit. Dit broekje lijkt mij ideaal.

 • Nicole monsieurs

  4 jaar ago

  Wat een supertof broekje en blog. Ik waag Graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Lilly is 10 maanden en het kruipen lukt helaas nog niet echt. Ze doet onwijs haar best maar ze glijdt erg snel weg, dit broekje zou haar hier wellicht goed bij kunnen helpen

 • Nathalie

  4 jaar ago

  Wij hebben er ook ééntje mogen testen. Super fijn broekje!

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Ja he?

 • Liesbeth

  4 jaar ago

  Leuk! Voor mijn petekindje van bijna een jaar vind ik dit een supercadeautje! En peettantes mogen verwennen dusssss…. Duimen, duimen, duimen!

 • Iris

  4 jaar ago

  Oh, wat een goede uitvinding! Die zal goed van pas komen met onze kleine meid op de gladde houten vloer.
  Ik doe graag mee

 • Janske

  4 jaar ago

  Lijkt mij een ideaal broekje voor onze tweede spruit! Ze moet nog geboren worden, maar deze komt uiteraard vanzelf goed van pas!

 • Fleur

  4 jaar ago

  Wat een handige broekjes! Ik had er nog nooit van gehoord. Ik doe graag mee, ook als kraamcadeautje

 • Jessica

  4 jaar ago

  Wat een leuke blog weer om te lezen!! 🙂
  Ik doe graag mee voor mijn lieve neefje Lars van 8 maanden die nu begint met kruippogingen!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Met hulp van een spermadonor verder moéten

Een paar weken terug plaatste ik het verhaal over Ed ...

Sluiten