Zoals je vast nog weet is ons kleine draakje met haar bijna zeventien maanden nog niet aan het lopen. Ze is wel op alles aan het klimmen en ze kan inmiddels razendsnel kruipen. Ook vindt ze het erg leuk om overal proberen te staan, zoals in de kinderstoel en zo. Wat dat betreft is Veerle een echte daredevil.

In het begin was dat wel anders. Wij hebben in ons huis een houten vloer en elke keer, dat ze probeerde te kruipen gleed ze erop weg. Alhoewel het voor ons een amusant gezicht was kan ik me voorstellen dat zij er behoorlijk gefrustreerd van werd. Ik hoorde toen van een andere blogger over kruipbroekjes.  Aangezien ik dol op testen ben en een uitermate geschikte dreumes daarvoor al in huis had heb ik ons aangemeld als proefpersonen. Een week later viel het pakket al op de deurmat.

IMG_8236

Er zat een heel schattig roze/grijze gestreept broekje in van het merk Crawls. De stof is van honderd procent organisch katoen en voelt als een joggingsbroek, dus heerlijk en zacht van binnen. Op de knietjes is er een anti-slip aangebracht in de vorm van allemaal hartjes. Uiteraard heb ik toen gelijk de label bekeken, want bij ons thuis gaat bijna alles (heel slecht, ik weet het) linea recta de droger in. Gelukkig zag ik er geen kruisje doorheen staan, maar of het echt de droger in kon moest nog blijken.

IMG_8011

Inmiddels zijn we een aantal weken verder sinds de ontvangst van het broekje en kan echt ik alleen maar positief zijn. Het heeft meerdere was- en drogerbeurten glansrijk volstaan. Zelfs de anti-slip laag is nog volledig intact. Veerle heeft ook een uitgebreide vlekkentest toegepast. Zo heeft ze haar paprikachipjes en een overvolle luier gesmeerd op de stof, maar deze mama heeft het er met de was weer uitgekregen. Vervolgens heeft de dreumes het onderworpen aan de bewegingstest. Zowel op het kinderdagverblijf als thuis heeft ze flinke meters afgelegd in haar broekje zonder weg te glijden en zonder dat de knietjes kapot gingen. Omdat het ook nog eens een lekker warm broekje is, mocht ze van mij ermee naar buiten om daar de boel verder verkennen. Ze had meer last van haar handjes op de harde tegels dan haar knietjes.

Al met al kan ik dus zeggen dat dit echt een uitermate goed broekje is van Crawls.