Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Met de juiste BLACK+DECKER tool, is elke klus een eitje”

Er zijn mannen die dol zijn op klussen, een enorm arsenaal aan gereedschap hebben en hun hand er niet voor om draaien om welke klus dan ook op te pakken. Ik heb zo’n schoonvader. Wat die man allemaal kan repareren of in elkaar zetten is ongelooflijk. Het is helaas niet erfelijk. Nou ja, misschien dat het wel ergens bij manlief er in zit, maar door gebrek aan tijd en de juiste apparatuur is het er nog niet uitgekomen. Aldus manlief. Hij had best een klushuis willen kopen, zegt hij. Maar waar zou hij de tijd vandaan moeten halen om te klussen? En we weten toch allebei dat ik twee linkerhanden heb? Dat laatste is op zich wel waar. Ik kan heel goed IKEA kasten in elkaar zetten, maar daar blijft het wel bij. Dat ik nog niet overtuigd was van zijn klaskwaliteiten bleek wel toen hij bedacht had een speelhuisje in de tuin te zetten.

Een klusproject? Is dat een goed idee?

Het idee van een speelhuisje vond ik super. Maar ik had liever eentje gewild, dat nieuw was en nog een gebruiksaanwijzing had. Manlief kocht er helaas eentje op Marktplaats en zou wel onthouden hoe het in elkaar gezet moest worden. Eerlijk gezegd had ik daar weinig vertrouwen in. Gelukkig wist hij maar daar in te verbazen. Nadat hij alle oude schroeven eruit gehaald had, heeft hij alle stukken opgeschuurd en in de beits gezet. Stukje bij beetje heeft hij het vervolgens in elkaar gezet. Het leek een eeuwigheid te duren. Niet omdat hij vergeten zou zijn welke plank ook alweer waar moest (dit kon je bijna niet verkeerd doen), maar omdat die stomme accu van de schroefboormachine snel leeg ging. Het was onmogelijk voor manlief om flinke slagen te maken met het gereedschap dat wij jaren geleden hadden gekocht. Je kon letterlijk de accu horen leeg lopen. Zo schoot het natuurlijk niet op. Tijd dus voor een nieuwe set voor manlief.

De juiste tool maakt het werk een stuk lichter

BLACK+DECKER wilde ons daar wel bij helpen. Uiteraard kende ik dit merk wel van naam, maar dan van de generatie van mijn ouders. Het had destijds niet de al te beste reputatie dus enigszins sceptisch was ik dan ook wel. Dat maakt het altijd leuker als je aangenaam verrast wordt. Manlief kreeg de 18V Brushless accuschroef/boormachine om mee aan de slag te gaan. Het was bijzonder grappig om te aanschouwen. Hij schrok namelijk in eerste instantie van de power dat uit het stuk gereedschap kwam. De stevige torx schroeven, waar hij van verwachtte dat deze een probleem zouden worden, gingen er in een fluitje van een cent in. Die grijns op zijn gezicht was prijsloos. Vol enthousiasme werd vervolgens de rest van het speelhuisje aangepakt. En dat allemaal op één accu. Toen ik hem vroeg wat hij er het fijnst aan vond zei manlief dat het de power en het gemak van het wisselen van de schroef- en boorfunctie waren. Ook was het een handig dat er een tweede accu bij zat, alhoewel hij deze nog niet nodig heeft gehad.

De pluspunten volgens BLACK+DECKER zelf zijn:

 • Brushless motor – Door minder wrijving werkt de borstelloze motor efficiënter wat resulteert in 50% meer kracht bij het schroeven of boren en 25% langere werktijd per acculading
 • De kracht en de snelheid om te schroeven en boren in hout en metaal dankzij 2 variabele snelheden en 52 Nm koppel
 • 24 koppelinstellingen voor extra controle bij kleinere schroefkllussen en de kracht voor grotere klussen
 • 2 variabele snelheden: hoge snelheid om te boren in hout en metaal, lage snelheid voor betere controle bij het schroeven
 • Softgrip voor extra comfort
 • Schuifaccusysteem: voor snel en eenvoudig verwisselen van de accu en een stevige bevestiging van de accu
 • Lithium Ion accu: behoudt meer dan 80% van de acculading als de machine 90 dagen niet is gebruikt. Daardoor is de machine altijd klaar voor gebruik.

Onze ouders hebben we dus laten weten dat de accuschroef/boormachine van BLACK+DECKER wat manlief betreft een topper is. Mijn vader wilde het gelijk al een keertje komen lenen. Daar moeten we nog even over nadenken uiteraard, want er is nu veel zin om andere en nieuwe klusprojecten aan te pakken. Met dit stuk gereedschap is dat zo gepiept.

Winactie

Heb jij nog onafgeronde klusprojecten en waarschijnlijk ook niet het juiste gereedschap om het eens goed aan te pakken? Dan zou zo’n accuschroef/boormachine waarschijnlijk een ware uitkomst zijn. Psssst, ik geef er eentje weg! Wil jij kans maken op hetzelfde exemplaar (t.w.v. €165!!!) dat manlief gelukkig heeft gemaakt, laat dan in een reactie achter wat het eerste is wat je er mee gaat doen. Welke klus staat op de planning? Je kan meedoen tot en met 4 mei. Ruim op tijd dus nog voor Vaderdag!

Facebook Comments

«

»

86 COMMENTS
 • Jannemiek Hanszens

  12 maanden ago

  Deze krachtpatser gaat dan zeker gebruikt worden bij het vernieuwen van de kamer van m’n dochter. Alles moet van de muur, bed uit elkaar, nieuw bed+bureau in elkaar. Er moet wat accessoires gemaakt en opgehangen worden en zo kan Ik nog wel wat dingen noemen. Hij is hier dus zeer welkom

 • Anja

  12 maanden ago

  Oh geweldig. Wij gaan verhuizen en ik wil een pergola maken voor mijn druiven, dus deze Black & Decker accuschroef boormachine zou een uitkomst zijn (kan ik de geleende boormachine na 2 jaar eindelijk teruggeven aan mijn schoonvader).

 • Ingrid Hopster

  12 maanden ago

  Hoezo voor vaderdag? Als alleenstaande moeder klus ik zelf met pud gereedschap van mijn vader, lees de accu moet 24 uur laden en dan kan ik hem 30 minuten maximala gebruiken dus dit zou erg welkom zijn, de eerste klus is een aanrechtblad ophangen in de keuken boven de was,achine enzo die staat al een paar jaar te wachten in de schuur. Dus ik ga duimen zou erg welkom zijn.

 • Floor verseveldt

  12 maanden ago

  Wat een leuke actie! Wij hebben net de sleutel van ons nieuwe huis gehad en we zijn nu nog druk aan het verven en schuren maar manlief heeft de smaak te pakken en hij wilt graag een kapstok maken, waar ook vakken in zitten voor petjes, sjaals etc. Dus ik zou hem hier erg blij mee maken. Wij lenen hem nu steeds van mijn schoonouders.

 • Chelly

  12 maanden ago

  Dat zou geweldig zijn, mijn dochtertje en ik zijn met z’n tweetjes dus we mogen alle klussen zelf opknappen. Als we zouden winnen dan zouden we onze schutting maken (deels door storm omgewaaid), en van blokken hout en aantal bijen- en insecten hotels maken en deze dan ook ophangen in de tuin.

 • Anna wienen

  12 maanden ago

  Jaaaaa ik doe heel graag mee..! Ik heb een verwarmingsbekleder die half uit elkaar valt die wil ik maken..

 • Marina Korink

  12 maanden ago

  Dit gereedschap is niet alleen voor mannen. Ik klus ook graag en wel met goed gereedschap! Ik zou heel graag een klein tuinhuisje willen!!! Omdat onze tuin niet zo groot is en mijn man 2 linkerhanden heeft zou ik dat gemakkelijk zelf kunnen doe . Met dit gereedschap heb ik ook nog tijd over om leuke dingen te doen met mijn kinderen

 • Janelle Van dijk

  12 maanden ago

  na bijna een jaar zonder plinten word het tijd dat ik ze eens ga plaatsen, vrijwel het hele huis zelf verbouwd aangezien manlief 2 linker handen heeft maar die plinten blijven maar liggen.
  daarna nog genoeg klusjes die gedaan moeten worden zoals nieuwe deurklinken, schappen in kasten, koofjes, tvmeubel, zandbak enz.

 • Trotsema fati

  12 maanden ago

  Wat een leuke winactie!
  Bij ons is er nog een heleboel klusjes die gedaan moeten worden daarom doe we heel graag mee

 • Henk Meinderts

  12 maanden ago

  Klusjes genoeg in de tuin en ik moet nog 2 schilderijen verplaatsen/ophangen. Altijd vervelend werken met de snoerboormachine die ik heb. Ik moet de stekker ook vast tapen in mijn verlengsnoer als ik mijn verlengsnoer gebruik want er zit teveel ruimte in en en dan blijft de stekker niet zitten en als ik dan de werktrap oploop en het snoer komt van de grond dan valt hij eruit hahahahaha

 • Margriet

  12 maanden ago

  Ja dat zou een uitvinding zijn voor mijn man! Kan hij eindelijk eens mijn nachtkastje weer aan ons bed maken die nu al ruim een jaar naast het bed staat . Het lijkt mij trouwens zo’n handig ding dat ik het mss eerst maar eens zelf probeer

 • Heleen

  12 maanden ago

  We hebben een stapelbed besteld voor de kamer van de jongste. Dus die in elkaar zetten zou de eerste klus zijn! Goed gereedschap is essentieel om te kunnen klussen en onze schroefmachine is helaas een beetje opgebruikt…

 • Liline Erdmann

  12 maanden ago

  Ik heb een superhandige man, maar zelf ben ik geen held met klussen. Ik zou voor vaderdag iets voor hem proberen te maken met onze meisjes, denk dat hij ontzettend verrast en trots gaat zijn, ook met zijn nieuwe gereedschap, eindelijk weer kunnen schroeven/boren zonder steeds van slechte accu te moeten wisselen zou hij heerlijk vinden!

 • Betti Scheringa

  12 maanden ago

  Het eerste wat we dan samen gaan doen is dan een nieuwe schuttingdeur maken
  De onze verzakt steeds en dan zitten we steeds met dat hij niet goed dicht valt of op slot kan
  En dan ook meteen de kinderpicknicktafel wat steviger maken
  Hebben nog veel klusjes wat we dit jaar nog willen/moeten doen

 • Erika panjer

  12 maanden ago

  Nog klussen genoeg maar de grootste is de zolder moet nog helemaal klaar gemaakt worden.
  Liggen nu al ruim een jaar schrootjes klaar om er tegen aan geboord te worden maar als dat met onze moet gebeuren dan wordt het een 20-jaren plan dus heeeeeeeeeeeeel graag meegedaan

 • Marieke Flikweert

  12 maanden ago

  Toffe actie. Wij gaan er als eerste de commode en kast van Joas mee uit elkaar halen. De babykamer gaan we verkopen. En een nieuwe kast voor Joas in elkaar zetten. Nadat hij ook een nieuw behangetje heeft gekregen.

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  klimrekken bevestigen in de tuin zodat de kale schuttingen snel groen zijn

 • kimberley van Ravenswaaij

  12 maanden ago

  Klinkt goed! Wij zijn al een tijdje op zoek naar ons eigen huisje en dat zal waarschijnlijk een kluswoning worden. Zo te lezen zou ik hier ook mee overweg kunnen dus dat is ideaal! Dan gaat alles in ieder geval een heel stuk sneller 😉

 • Corinne

  12 maanden ago

  Er moet een nieuw plafond in de badkamer gemaakt worden en op mijn zoon zijn kamer moet er nog een nieuw schilderij opgehangen worden.
  Lijkt mij een leuke verrassing voor mijn man en misschien kan ik zelf er ook mee overweg.

 • Bianca Schonewille

  12 maanden ago

  Jaaahhhhh, super mooie actie voor een mega uitdaging voor ons! Wij gaan verhuizen en hebben sowieso een mega project op de zolder van ons nieuwe huis! Verder moet er nog wel het één en ander gedaan worden natuurlijk

 • Lynn Mahieu

  12 maanden ago

  Zalig deze! Ook tof dat we zo de papa’s eens in de bloemetjes kunnen zetten! Het eerste klusje zou hier het activiteitenbord zijn dat we nog een beetje moeten afwerken zodat ons dochtertje er mee kan beginnen spelen.

 • Jasmijn Kusse

  12 maanden ago

  Klussen,niks voor mijn man . Wel voor mij nu ik noodgedwongen weing de deur uit kom en het klussen heb ontdekt. Volgende prohecten zijn een trapkast en verbouwing kamersvan onze dochters, na 15 jaar zelfde kamer mag dat wel. Zo’ n superhulp zou dan handig zijn

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Wow, wat een mooie winactie.
  Mijn man is erg handig en kan zo’n accuschroef-boormachine wel gebruiken.
  Het eerste wat wij daar SAMEN mee gaan klaren, is een mooie houten wand aan het hoofdeinde van ons bed. Daar wil ik een fotocollage van de kleinkinderen op hebben. Dan is het gezellig wakker worden iedere dag.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

 • Marian B

  11 maanden ago

  Ik kan er niet mee omgaan denk ik, maar mijn man zou ik er zeker blij mee maken. Hij is op z’n tijd wel een klusser en hij kan het binnenkort vast goed gebruiken als hij gaat klussen bij mijn ouders nieuwe huis.

 • sylvia

  11 maanden ago

  hiermee kan ik mezelf wel blij maken, ik heb nog een aantal fotolijsten liggen die ik graag aan de muur wil, maar manlief houdt niet zo van gaten in de muur dus hij stelt het steeds uit, met smoesjes als, de accu van de boormachine is leeg, geen tijd….met deze is er geen excuus meer en desnoods doe ik het zelf!!

 • Stephanie Spekle

  11 maanden ago

  O wat hoor ik dat hier toch ook zo vaak.. Ben ik net lekker bezig is dat ding alweer leeg! Zeer frustrerend met een vent die het liefst iedere dag wel bezig is met klussen of hobbyen. Het eerste wat wij ermee zouden doen is eerst de kamer van de oudste opknappen waar we een lambrisering van pallethout willen plaatsen. Om daarna de kamer van de jongste stevig aan te pakken. En ik denk dat als vriendlief eenmaal de slag te pakken heeft omdat hij niet steeds de accu hoeft op te laden de rest van het huis en de tuin ook snel daarna zullen volgen. Dus zouden wij mogen winnen is er niet alleen een hele blije papa omdat hij lekker door kan werken maar ook een hele blije mama omdat alles dan een stuk sneller gaat

 • Lieke van Veen

  11 maanden ago

  Ik maak heel graag kans. Mijn vriend en ik zijn aan het sparen voor een eigen huisje dus deze schroef en boormachine zou erg goed van pas komen.

 • G. T.

  11 maanden ago

  Ja, deze winactie komt als geroepen. Ik heb wel een handige man, maar inderdaad ook gereedschap met altijd lege accu’s… Als ik deze zou winnen, zou het afbreken van het schrootjesplafond op zolder een stuk sneller gaan. Ik maak dus graag kans!

 • Marcia Kan

  11 maanden ago

  Oh dat zou geweldig zijn! Hier zitten we met een accuschroef boormachine die een kapotte accu heeft. Een nieuwe accu is stiekem nog best heel duur, beter om een heel nieuw apparaat te kopen. Deze klinkt geweldig en perfect voor het bevestigen van een rolgordijn op zolder, maar ook het bureau van onze dochter dat klaar ligt om in elkaar gezet te worden!

 • Erika van koert

  11 maanden ago

  Wauw dat is gaaf! We zijn net klaar met onze slaapkamer verbouwen maar het volgende project is een inloopkast voor onze dochter. Ik doe dus graag mee

 • Nele

  11 maanden ago

  We zouden ook binnenkort een speelhuisje in elkaar willen zetten voor de kinderen, dat toestel zou daar dan enorm bij helpen.

 • Annika

  11 maanden ago

  Mijn vriendinnetje Janine Franken kan dit wel heel goed gebruiken.
  Ze is enorm handig, is dus niet alleen aan mannen besteedt.
  Ze maakt regelmatig wat voor haar dochters en aangezien ze net verhuisd is komt dit bij haar helemaal goed van pas.
  Ik hoop dat zij dit wint

 • Jolein koolske

  11 maanden ago

  OMG dat is nog eens een winactie zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje mee voor mijn man want onze oudste dochter word bijna 7 en wil een grote meiden kamer. Dius mijn man mag een hoogslaper, kast en bureau gaan maken 🙂 Dus deze is zooooooo welkom hier !!!

 • Lisanne Bons

  11 maanden ago

  Er moet hier nog zoveel gebeuren. Ik denk toch dat het mijn dochters kamer afmaken op nr 1 komt. We hebben lekkage gehad en hierdoor moesten we met name haar kamer helemaal opnieuw behangen en laminaat leggen. Dat is wel.gedaan maar de boel afmaken zoals een nieuwe gordijn-roe ophangen met gordijnen is nog niet gedaan, planken ophangen, nieuwe kast kopen en inelkkaar zetten en ga zo maar door. Dus zo’n veelzijdig apparaat komt mij wel van pas.

  • Mendy Bruggink

   11 maanden ago

   De eerste klus voor ons is de babykamer. Met deze boormachine kunnen we alles goed in elkaar zetten zodat ons kindje straks veilig van zijn/haar kamertje kan genieten.

  • Ingrid langstraat

   11 maanden ago

   Mijn oudste is 11 en vindt het heerlijk om samen met papa te klussen. Met deze accu schroef/boormachine kunnen ze lekker aan de slag. Ze willen graag een afdak in te tuin met een nestschommel eronder wat vooral de jongste van 4 jaar als grote wens heeft. Zou leuk zijn als ze dat met deze machine kunnen maken, ik verras mn mannen er graag mee!

 • Claudia de Kok

  11 maanden ago

  Ik wil in onze slaapkamers een mooie nieuwe vloer gaan leggen en deze zelf gaan leggen en daarna de muren aanpakken en daar komt deze geweldige 18V Brushless accuschroef/boormachine geweldig van pas!

 • Mariska Groot

  11 maanden ago

  Met een kleuter die echt echt echt niet meer in de tuin wil blijven met spelen, zou een ‘leugenbankje’, een eenvoudig houten bankje voor het huis ideaal zijn. Beetje oog houden op de kleine en roddelen met buren;

 • kimberly

  11 maanden ago

  Om het schilderij dat al maanden stof staat te vangen eindelijk op te hangen! 🙂

 • wilmsen anita

  11 maanden ago

  Ik ga er een tuinhuis mee in elkaar zetten

 • Landje Bleeker

  11 maanden ago

  Ten eerste kan ik eindelijk dat ouwe kreng wegbrengen voor recycling en dan ga ik eindelijk klussen met dit mooie stevige accuboormachine , de klus dat geklaard moet worden is keukekastjes want die hangen scheef , nieuw vensterbank voor mijn mooie plantjes , en nog wat kleine klusjes , yeahhh ik heb er zin in klusjes.

 • Mark

  11 maanden ago

  Nou, onze eerste klus wordt het inrichten van ons nieuwbouwhuis! Daar gaan we zoveel mogelijk proberen zelf aan te doen, dus dan komt deze boormachine zeer van pas!

 • Nanda

  11 maanden ago

  Hoi, nu het mooie weer weer aankomt, begint m’n man weer te klussen. Een plantenbak, een stijgerhoutenbankje of decoratie trapje.
  Nu wil hij een ombouw van hout maken voor de BBQ. Zodat je je spullen er om heen kunt zetten. Je eigen vlees kunt kruiden en of groente kunt snijden. Een buitenkeuken. Maar dit is nog best een zware klus. Als hij daar mee klaar is, gaat hij voor onze zoon , een schommelbank maken. U begrijpt het al, wil graag de Black & Decker accuschroef en boormachine willen winnen voor man en zoon. Want Black & Decker staat bekend als “Sterk in zwaar werk”. En de schroeven gaan er moeiteloos in en uit met dit prachtige machine. Maakt niet uit welk materiaal je gebruikt.

 • janneke

  11 maanden ago

  een wastafel met kastje eronder in de badkamer daar willen we mee beginnen

 • Samantha

  11 maanden ago

  Wat tof! Ik doe graag mee 🙂 De zolder moet verbouwd worden naar 2 slaapkamers. Dit is toch het perfecte cadeau om mijn vriend aan het werk te zetten haha

 • Susan

  11 maanden ago

  Met deze degelijke black+decker heb ik in no time eindelijk de schilderijen in het hele huis opgehangen, waar al een laag stof zichtbaar op is!

 • Lida

  11 maanden ago

  Mijn man word 13 mei 71 jaar en al jaren vraagt hij om een handige accu schroef/boormachine omdat met de hand schroeven zwaar word . Het is er steeds niet van gekomen. Telkens als hij weer ergens moet gaan helpen moppert ie erover . Nu moeten er in huis nog klusjes gedaan worden maar ik zeg nog maar even niets . Ik werk er langzaam naar toe. Hier en daar wat neerleggen om in elkaar te zetten of op te hangen. dan komt dat wel goed. Maar dit mooie apparaat zou een uitkomst zijn. Daarom doe ik graag mee aan deze superactie.

 • Annelies van Hurne

  11 maanden ago

  Alles wat in mijn huis behoort te hangen staat op de grond omdat we geen boormachine hebben (zucht). En de aanschaf voor een andere is voor ons op dit moment niet haalbaar. Wat hij als eerst gaat doen als die de boormachine heeft zijn mijn gordijnen ophangen in de woonkamer. En het is echt een superleuk cadeautje alvast voor vaderdag .. Ik doe mee voor mijn man..

 • Tamara V

  11 maanden ago

  De overgordijnen hangen nog steeds niet omdat er nog geen rails hangen en alles staat nog op de grond om opgehangen te worden. Ook de prachtige grote collage van ons trouwen. Ja ik weet er zijn ergere dingen in het leven maar irritant is het wel. Goed gereedschap is het halve werk zeggen ze wel eens dus met deze fijne boor is het “halve” werk al gedaan.

 • a.

  11 maanden ago

  Klussen in ons nieuwe huis en hekken plaatsen , dus komt deze zeer goed uit….en komen we met onze klussen nu wel uit. 😉

 • m chen

  11 maanden ago

  Zo’n handige exemplaar accuschroef/boormachine zal mij zeker gelukkig maken, het eerste wat ik ermee ga doen is een kast in elkaar zetten. Verder op mijn planning staan tuinklusjes zoals het in elkaar zetten van moestuin bakken en rekken!

 • Saskia Spil

  11 maanden ago

  Mooi apparaat, wil hem wel winnen. Kan iksan mijn man laten zien dat vrouwen ook wel klusjes in huis kunnen doen.. Of zelfs samen nog leuker, loot graag mee.

 • Monica

  11 maanden ago

  De ideale hulp om de mooie tuinschilderijen iets steviger op te hangen. Vandaag waaide het zo hard, dat de een na de ander naar beneden zeilde.

 • Nelly

  11 maanden ago

  De tuintafel in elkaar zetten.

 • Chantal

  11 maanden ago

  Ons nieuwe tuinhuisje inelkaar zetten, super handig apparaat! Klaar voor de zomer! Ik zet m’n vent wel aan het werk, zorg ik voor de bloemetjes..;)

 • Petra Janssens

  11 maanden ago

  een oude schroevendraaier.. dat heb ik in huis.. als er iets gedaan moet worden ben ik afhankelijk van vrienden. tijd om daar mee te kunnen stoppen

 • Jan

  11 maanden ago

  De keukenkastjes opknappen , want dat is hard nodig .

 • Jolanda

  11 maanden ago

  ik wil tuinmeubels maken van steigerhout maar ik heb materiaal van supermarkten (niet je van het)dus daarom kan ik deze mooie apparaat wel gebruiken

 • Anna Knapen

  11 maanden ago

  Wij kunnen m zeker goed gebruiken en onze eerstvolgende klus is het aanpakken van de kinderkamer. Daar komt een nieuw gipsplaten plafond in, waar nogal veel geschroefd moet gaan worden. Verder moet er van alles worden opgehangen en onze oude machine is echt aan z’n pensioen toe..

 • Bodil

  11 maanden ago

  Heb je even? Ik heb een heel lijstje 🙂
  Eerder klus te ik altijd samen met mijn schoonvader, maar na een val van een ladder is zijn gezondheid wat minder dus probeer ik zover mogelijk klusjes zelf te doen. Met nadruk op probeer, want ik beschik zelf inderdaad niet altijd over de juiste materialen (en kennis).
  Wat ik als eerste zou aanpakken? De renovatie van de berging/schuur afronden. Er moeten nog wat platen worden vervangen, plinten en planken bevestigd, dat soort dingen.
  Met deze Black&Decker wordt dat vast een eitje!

 • Aafke van den Heuvel

  11 maanden ago

  Wat een mooie prijs! Ik zou deze wel aan mijn vriend willen geven, oa om thuis klusjes te doen Maar met deze machine word zelfs kamperen nog gemakkelijker. Hiermee kunnen we extra snel en gemakkelijk de poten uitdraaien van onze caravan 🙂 Vorige keer gezien bij iemand anders super uitvinding! Dus een win win situatie zowel thuis als op de camping!

 • chris de haas

  11 maanden ago

  mijn eerste klus hiermee gaat zijn het maken van een nieuw groot kippenhok/ verblijf voor onze 12 kippen

 • Ari

  11 maanden ago

  Och ik heb zoveel klussen op de stapel liggen. Voor bijna alles heb ik een boormachine nodig, die ik altijd moet gaan lenen. Daardoor blijft de lijst liggen. Zelf er een in huis hebben liggen zou handig zijn. Dan kan ik op elk moment de tool erbij pakken. Het eerste wat ik zou doen of eigenlijk twee dingen zijn drie hoge plantenbakken voorzien van hoekankers zodat ik er emmers met planten erin kan plaatsen. De andere klus is een sidetable waarop ik met de laptop kan aanschuiven.

 • Bianca Jurriens

  11 maanden ago

  Deze zal door mijn man meteen ingezet worden om een gaaf spel en klimtoestel in elkaar te schroeven.

 • Tamara

  11 maanden ago

  Toevallig heb ik een hele stoere moeder, dus ik gun haar deze krachtpatser om een hele mooie tuinstoel mee in elkaar te zetten ;)! #womanpower

 • Anneliese de Waal

  11 maanden ago

  Hij is erg mooi , zou geweldig zijn om een eigen accuschroef-boormachine te hebben, ik wil al heel mijn vogelhuisjes ophangen aan de schuur, dat zou ik als eerste doen, dan hoef ik niet meer te smeken of mijn man ze wil ophangen, zou geweldig zijn 🙂 🙂 Groetjes Anneliese

 • E.B

  11 maanden ago

  Een kast bouwen, zodat ik al mijn spullen eens overzichtelijker kan opbergen

 • Danielle

  11 maanden ago

  Dit is super! Ik zou graag eigen plantenbakken maken om mooie bloemen in te houden en om aardbeien zelf in te kweken. Daar ik kan ik dit goed bij gebruiken!

 • Angelique de jong

  11 maanden ago

  We hebben nog veel kasten in elkaar te zetten in ons nieuwe huis. Komt dus erg goed van pas.

 • Bea

  11 maanden ago

  Kisten voor het speelgoed van de kinderen 🙂

 • Jeanne

  11 maanden ago

  Op het to do lijstje staat het maken van een houten bank die tegelijkertijd dienst doet als opslagruimte.

 • Renée

  11 maanden ago

  Er moeten nog schappen opgehangen worden. Ik doe dan ook graag mee aan de verloting.

 • Clau-dya

  11 maanden ago

  Onze eerste nieuwe keuken zelf in elkaar gaan zetten met mijn man!

 • Marjo

  11 maanden ago

  We willen opbergruimte in de garage maken, waaronder schappen bevestigen.

 • Vivian

  11 maanden ago

  De meubels voor ons kleine wondertje in elkaar zetten!
  Dan moeten we wel opschieten natuurlijk :).

 • maris Segelen

  11 maanden ago

  wat een onwijs handig ding! Mn vader is heel handig en maakt graag dingen voor de kinderen, volgend project is een zandbak, dus komt deze heel goed vanpas

 • Marijke

  11 maanden ago

  Leuk en handig! Ik wil graag een tuintafel maken, daarbij komt deze accuschroef-boormachine goed van pas!

 • Patricia Lubbertje

  11 maanden ago

  Ik heb geen ‘manlief maar een lieve vrouw. Ik ben degene thuis die alle klusje in huis doet, van schilderen tot verbouwen, ik draai er mn hand niet voor om. De boormachine die ik nu heb ik echter waardeloos en ik zou blij zijn met een nieuwe. We moeten binnenkort de zolder aanpakken en er een muurtje plaatsen om een extra kamer te creëren. Hierbij komt deze machine goed van pas. Goed gereedschap is het halve werk, nietwaar? Ik maak dus heel graag kans.

 • Myrthe

  11 maanden ago

  Ik wil een houten vogelhuisje maken en deze ophangen aan de schutting, dus dat zou het eerste project zijn met de machine. Daarna een lamp ophangen, typisch zo’n klusje dat te lang blijft liggen…

 • Ingrid langstraat

  11 maanden ago

  Mijn oudste is 11 en vindt het heerlijk om samen met papa te klussen. Met deze accu schroef/boormachine kunnen ze lekker aan de slag. Ze willen graag een afdak in te tuin met een nestschommel eronder wat vooral de jongste van 4 jaar als grote wens heeft. Zou leuk zijn als ze dat met deze machine kunnen maken, ik verras mn mannen er graag mee!

 • Kirsten Mamagisch

  11 maanden ago

  De eerste klus die we er mee gaan doen? We gaan de muziekkamer op zolder inrichten, zodat we weer lekker herrie kunnen maken, zelfs als de kinderen liggen te slapen! Mijn lief is 31 december voor het eerst papa geworden, dus het is ook zijn eerste vaderdag dit jaar en hoe kunnen we die beter vieren dan met zo’n gaaf en praktisch cadeau?!

 • Annick Tolboom

  11 maanden ago

  Onafgeronde klusprojecten… waar zal ik beginnen. Door een accu die aan vervanging toe is hebben wij nog steeds geen nieuwe schutting geplaatst. Manlief heeft het excuus “eerst goed gereedschap, dan gaan we beginnen”. Dikke kans dat hij direct gaat beginnen mocht hij de Black en Decker winnen. En anders zal ik zelf wel een beginnetje voor hem maken.

 • Chantal Bosch

  11 maanden ago

  Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige boormachine. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor de babykamer die nog niet af is dan kan papa eindelijk beginnen met klussen. Ik ben echt helemaal enthousiast. Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! #FingersCrossed

 • Linda Smeets

  11 maanden ago

  Ideaal! Wij gaan binnenkort de slaapkamer van onze dochter veranderen. Van juniorbed naar een ‘grote mensen bed’ dat wij zelf willen maken. Daarnaast wat plankjes ophangen links en rechts etc. Dat is één van de vele klusjes op ons lijstje. Deze tool zou dan ook zeer goed van pas komen. Kortom, ik doe graag mee.

 • Anita

  11 maanden ago

  Wij zijn de zolder aan het verbouwen, van rommelzolder waar we nooit kwamen tot slaapkamer voor mijn dochter.. Dit zou zo van pas komen , nu lenen we overal gereedschap haha.. Dit zou écht SUPER fijn zijn

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Het project "de tuin leuk maken" is gestart - MeerVanMir on april 20, 2019
 • Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  de Grinch kerstfilm van 2018
  Leer van Kerst houden met de Grinch

  Wie houdt er nou niet van Kerst? Die gezellige tijd ...

  Sluiten