TOP
https://www.shutterstock.com/nl/image-photo/young-woman-hoovering-carpet-home-782569516
Tips voor alle dagen

“Geen stofzuigerzakken meer in huis. Toen en nu.”

Hier komt weer eens een artikel van de huisvrouw in wording! Ja, ik ben nog steeds niet de beste poetser of op en top schoonmaakdame. Eerlijk gezegd zal ik dat ook nooit worden. Ik ben een mama met een baan, dus het huishouden heeft niet mijn hoogste prioriteit. Het moet vaak gewoon even snel en gemakkelijk kunnen. Het grotere werk laat ik graag aan mijn hulp over. Ik weet niet wat ik zonder haar zou moeten! Dit neemt natuurlijk niet weg dat ik wel ervoor moet zorgen dat zij altijd gewoon aan de slag kan in huis en niet zonder de juiste materialen komt te zitten. Er moet dus voldoende chloor, doekjes, sponsjes en dergelijke in huis zijn. Maar laten we vooral de stofzuigerzakken niet vergeten! Want als die op zijn is dat echt vervelend.

Alles voor de stofzuiger online

Ik ben zo gemaakt voor het gemak dat deze eeuw biedt. Vroeger hoorde ik mijn moeder wel eens klagen, dat ze weer vergeten was stofzuigerzakken te kopen. En als dat in het weekend was was dat extra vervelend, want op zondag en maandag waren de winkels dicht. Dat klinkt als lang geleden, nietwaar? Heel soms, als de nood echt hoog was, werd het zakprobleem opgelost door de inhoud van de volle zak te legen in de prullenbak. Een niet zo fris klusje was dat. Tegenwoordig kan je gelukkig alles gewoon online bestellen. Als je stofzuigerzakken of gewoon onderdelen voor je stofzuiger zelf nodig hebt, biedt de website van stofzuigersupply.nl een uitkomst. Daar vind je alles voor nagenoeg alle merken stofzuigers terug. Handig voor als je bijvoorbeeld een nieuwe slang of filter nodig hebt. Ik houd er wel van als ik alles op één website kan terugvinden. Maar neem vooral zelf eens een kijkje op de home pagina van stofzuigersupply.nl. In ieder geval zal je mij dus niet zo snel zonder stofzuigerzakken zien zitten en al helemaal niet deze legen in de prullenbak om opnieuw te gebruiken! Ik ben meer van het voorraadje in huis of anders gewoon een dagje later stofzuigen. Worden ze hier thuis hard van…

«

»

2 COMMENTS
 • Nadia

  2 weken ago

  Je bent een topper!!

 • Oma Will

  7 dagen ago

  Handig zo’n winkel online.
  Trouwens stofzuigerzakken gebruik ik al heel wat jaartjes niet meer, veel fijner.
  Kun je ze ook nooit vergeten te kopen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Gastblog oma Bobje: het familieweekend

Laatst hadden we weer ons jaarlijkse familie-kleinkinderen-partijtje. Ons gezin -met ...

Close