TOP
Baby uitzet

“Chillen met je billen in de Hangloose Baby”

Toen ik de eerste keer als mamablogger over de negenmaandenbeurs liep, ontmoette ik Daniël. De naam zegt je waarschijnlijk helemaal niets, maar wat als ik je nou vertelde dat hij één van de papa’s is achter het product Hangloose? Misschien dat er dan wel al een belletje gaat rinkelen. Zo niet, dan vertel ik je dolgraag wat meer over dit geweldige product. Ik kende de Hangloose Baby eigenlijk alleen als hangmat, maar het is ook een boxkleed en speelkleed. Het eerste half jaar gebruik je het wel voornamelijk als hangmat. Met de geboorte van Noor ontvingen wij er eentje om te testen. Nu, ruim vier maanden later, heb ik wel een goed idee kunnen vormen over de Hangloose Baby.

De Hangloose Baby

De hangmat bestaat uit twee lagen. De bovenste laag, waar de baby op ligt, is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. Deze laag is ook flexibel en om te vouwen naar de voorkeur van het kind. De onderste laag zit aan de bovenste vast en is het deel waardoor je het kleed tot hangmat kan ombouwen. Aan elk hoekje zit namelijk een gespje en band waarmee de Hangloose aan de box kan vastmaken. (Tip: wees niet eigenwijs, maar lees gewoon de simpele gebruiksaanwijzing. Anders ben je net als ik onnodig veel tijd kwijt aan iets wat vrij gemakkelijk had kunnen gaan.) Door met de lengte van de banden te spelen kan je de hangmat schuiner instellen waardoor het kindje met het hoofdje wat hoger komt te liggen. De Hangloose Baby hangmat kan tot ongeveer vier maanden gebruikt worden. In ieder geval totdat de baby zich zelf kan omdraaien of oprichten. Dan wordt geadviseerd het louter als box- of speelkleed te gebruiken.

De bevindingen

Vier maanden lang hebben we dagelijks gebruik gemaakt van de Hangloose Baby. Ik merkte dat onze kleine meid er echt relaxed van werd. De eerste weken van haar leventje heeft ze namelijk erg last gehad van reflux verschijnselen. Dit ging gepaard met veel spugen en overstrekken. De hangmat leek daar wel tegen te helpen. Het hield natuurlijk niet alles tegen, maar de spugerij was beduidend minder als ze aan het Hangloosen was.  Dat ze er ook prima kon dutten heeft ze wel bewezen door in diepe slaap te zijn terwijl er letterlijk ruim vijftien volwassen en twintig kinderen in minder dan een meter afstand van haar aan het kletsen en spelen waren. Het moge dus duidelijk zijn, dat de Hangloose wat ons betreft een succes was! Het is ook niet voor niets dat het in 2016 de Baby innovation award gewonnen heeft op de Negenmaandenbeurs!

«

»

41 COMMENTS
 • Denise

  2 jaar ago

  Heel gaaf! Voor m’n nichtje die twee weken geleden bevallen is 🙂

 • Milou R.

  2 jaar ago

  In verwachting van nr 3… lijkt me heerlijk voor kleine uk. Ik vind de grijs met mint kleur prachtig maar de limited edition is ook geweldig! Welke het ook word.. het is een heerlijk en geborgen plekje voor de kleine tussen al het bravoer van de 2 grotere broers.

 • Goele H

  2 jaar ago

  Binnenkort beval ik van mijn 3de kindje, wat ziet dit er heerlijk uit! De Hangloose Baby Light heather grey is echt prachtig. Ik doe graag mee.

 • lisa Keijzer

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee!!
  En mocht ik winnen dan zou ik heel graag de Hangloose Baby Light heather grey winnen!!

 • Kim Lurling

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje en in denk dat ze deze wel mooi vindt http://www.hangloosebaby.com/nl/hangloose-baby-light-heather-grey.html
  Mocht ik winnen en ze zou toch een andere mooier vinden dan hoop ik dat ze die dan krijgt.
  Na het verlies van hun eerste kindje na een zwangerschap van 21 weken is deze zwangerschap dubbel spannend dus verdienen ze wel een extraatje

 • Michelle Van Looy

  2 jaar ago

  Ziet er echt geweldig uit. We verwachten een baby dit voorjaar en lijkt me geweldig om hem lekker in te doen relaxen. Zou hem supergraag winnen! En als ik mag kiezen de donkerblauwe (maar zie hem niet meer op de site staan) of de groene. Wel eigenlijk maakt de kleur niet zoveel uit, ze zien er allemaal wel mooi uit.

 • Marange

  2 jaar ago

  Gaaf gaaf gaaf. Ik ga voor de loght heather grey. Fingers crossed

 • Milou

  2 jaar ago

  Wat een toffe actie! Mijn broer en schoonzusje verwachten hun allereerste kindje en wat zou het leuk zijn als ik hun kan verblijden met de hangmat!

 • Mirjam

  2 jaar ago

  Supergaaf, ons mannetje is elke avond heel onrustig en huilt dan veel, wellicht vindt hij dit fijn om in te liggen en dan hebben we straks nog een superfijn speelkleed ook! Wij doen dus graag mee voor de Light heather Grey variant

 • Annelies

  2 jaar ago

  Gaaf de wit zwarte weet ik een hele lieve baby voor

 • Iris Steenbekkers

  2 jaar ago

  Wat een mooi ding ! Ik deel het bericht even voor je .

 • Anna

  2 jaar ago

  Geweldig!!! Ik doe mee voor de kleur grey.. ik doe mee voor mijn schoonzus..!

  Facebook: An Na

 • Ik doe graag mee voor de Hangloose Baby Light heather grey, je hebt me enthousiast gemaakt het lijkt mij een superproduct!

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Wow! Wat een gave prijs mag jij weggeven? Ik doe heeeeeellll graag mee. De zwart-wit variant is super!!!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Wat ziet dat er mega relax uit. Ik loot ook heel graag mee voor een heerlijk,plekje voor een baby op komst. De light header grey vind ik heel mooi

 • Marion Poeste Thomas

  2 jaar ago

  Wat gaaf! Ik maak graag kans op de black and white edition, aangezien onze huiskamer en ook de box in black/white stijl is voor ons a.s. wondertje.

 • Marian van Trigt

  2 jaar ago

  Wat zal Lizz dat lekker vinden. 3e kindje.
  Relaxt voir haar. Tijd verxelen.

 • lynn mahieu

  2 jaar ago

  Wow, wat mooi! Mijn dochtertje heeft ook veel last van reflux dus misschien zou zo’n toffe hangmat dat wat verlichten! Ik vind de high leather grey de mooiste .

 • Miekske Dingens

  2 jaar ago

  Wat gaaf! Ontzettend graag een kansje op de Heather Grey versie <3

 • Erika van koert

  2 jaar ago

  Heel gaaf ! Ik doe graag mee voor de Hangloose Baby Light heather grey

 • Cuypers Marita

  2 jaar ago

  Ik wil graag meedoen voor mijn kleinzoon. De mooie zachte kleur “heather grey” zou super zijn.

 • Aïde

  2 jaar ago

  Supergaaf! De Ecru vinden wij erg mooi voor de kleine

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Fantastisch cadeau voor mijn buurmeisje, zij verwacht een baby. Kan haar daar vast heel blij mee maken.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Weet nog niet wat het wordt, dus graag
  IK heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

  • Oma Will

   2 jaar ago

   Sorry, dus graag de Light Heather grey.

 • Lieke van Veen

  2 jaar ago

  Ik doe ook graag mee met deze winactie.
  Ik maak graag kans op de hangloose in deze kleur:
  http://www.hangloosebaby.com/nl/hangloose-baby-black-and-white-edition.html

 • Laura

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van bijna 3 weken oud <3
  Ik zou de Hangloose Baby Light heather grey kiezen 😀

  http://www.hangloosebaby.com/nl/hangloose-baby-light-heather-grey.html

 • melissa

  2 jaar ago

  Ons nichtje is precies een week geleden geboren en dit zou nog een erg leuk cadeau zijn. de kleur ecru blijft het mooiste vind ik.

 • Tamara

  2 jaar ago

  Wauw, ik maak hier graag kans op voor ons tweede kindje, maar zonder facebook.

 • Willeke

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor de Light Heather Grey, ik weet zeker dat mijn 1ste kindje daar helemaal relaxed in zal zijn! het ziet er heerlijk uit, zou er ook 1 voor volwassene zijn? dan kunnen ik en mijn newborn samen chillen

 • Adriana de Ruiter

  2 jaar ago

  Wat een prachtige prijs! Zou enorm goed uitkomen als er binnenkort weer een baby bij ons komt wonen.. Wij zijn pleegouders en gaan binnenkort weer een plekje voor een baby opendoen. De vorige keer duurde het nadat we opengingen vier dagen en toen kwam er een babytje van nog geen zes weekjes bij ons wonen. Klein maatje 50 en zo’n verdrietig verhaal… Zij woont nog steeds bij ons en mag bij ons opgroeien…

  Ook dit keer gaan we er weer helemaal voor! En met al twee pleegkindjes in huis is het natuurlijk extra handig als de nieuwe baby een lekker plekje heeft waar hij of zij fijn kan relaxen en slapen!

 • m chen

  2 jaar ago

  Ik zal graag kans willen maken op deze geweldige hangmat en boxkleed in één het ziet er comfortabel en handig uit, mijn voorkeur variant: Hangloose Baby Light heather grey!

 • Andy E

  2 jaar ago

  Met een 3de kindje dat eind deze maand geboren zou moeten worden, komt dit wel net op de juiste moment. Wat ziet dat er heerlijk comfortabel uit!
  Ik vind de Hangloose Baby Light heather grey erg mooi, leuke kleuren!

 • Ellen

  2 jaar ago

  Wat een fijn ding! Ik win ‘m graag in ecru voor onze baby die we in mei verwachten. Zo relaxed, je zou er bijna bij kruipen…

 • Patricia Bouthisma

  2 jaar ago

  Wat een uitkomst lijkt me dit zeg. Bij de eerste heb ik zelf van een handdoek met koordjes erdoor een hangmatje gemaakt, maar daar kon hij niet zo lang in liggen. Deze is volgens mij super comfortabel. Ik maak graag kans op de Hangloose Baby Light heather grey. Fijn dat hij gewoon ook als boxkleed te gebruiken is trouwens!

 • Bianca

  2 jaar ago

  Ohh ik heb deze gezien op de 9-maanden beurs en stond erbij te kwijlen: zo gaaf!
  Ik ben nu zwanger van ons 4e kindje. Alle babyspullen zijn de deur uit, wat ik helemaal niet erg vind, want nu kan ik weer allemaal leuke nieuwe dingen aanschaffen voor dit laatste kindje <3. De hangloose lijkt me super handig en heerlijk voor een baby om zo relaxt te liggen. Ik vind ze allemaal mooi, maar hier in huis zou de ecru versie het beste passen. Ik doe heeeel graag me met deze geweldige winactie. Groetjes Bianca

 • Marianne

  2 jaar ago

  Wauw ik doe heel graag mee voor de Black and White edition. Onze dochter is een moeilijke slaper, zou dit de oplossing zijn!

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat een leuk kraamcadeau zou dit zijn voor mijn zwangere schoonzusje. De Light heather grey zal zeker in de smaak vallen!

 • lottie

  2 jaar ago

  super leuk! voor mijn beste vriendin die deze maand uitgerekend is van haar eerste kindje!

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Geweldig! Het noet toch heerlijk zijn om hier als baby lekker in te kunnen liggen. Ik doe graag mee voor de Light heather grey.

 • Monique Zuijderduijn- Haasnoot

  2 jaar ago

  Ik doe graag op de valreep nog mee! Wat een gaaf product! Graag zou ik de Hangloose Baby Light heather grey winnen!

 • Elys

  2 jaar ago

  Wat een mooie win actie.
  Ik vind de Hangloose Baby Light heather grey erg mooi.
  Heb geen facebook, dus kan de post niet liken.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Een relaxte manier van ontwaken met de BigBen wekker

Ik beschouw mezelf wel als een vrolijk en gezellig persoontje. ...

Close