TOP
Films en series

“Een rollercoaster avontuur in de film Wonderpark”

Als kind was ik dol op pretparken en dan met name de achtbanen. Als volwassenen vind ik de parken nog wel leuk, maar word ik soms misselijk van de ritjes. Het zal wel iets met de ouderdom in combinatie met het evenwicht te maken hebben. Want hoe ouder ik word hoe minder goed ik er tegen kan. Voor mijn kinderen zijn pretparken één en al magie. Ze lopen rustig kilometers af om maar alles te kunnen bewonderen. Het liefst zouden ze er elke week naartoe gaan, maar dat trekt deze mama niet.

Elk kind is wel dol op pretparken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een film in dit thema is uitgekomen dit jaar. Het heet Wonderpark en is nu in de bioscoop te zien. De kinderen en ik hebben deze afgelopen zondag al mogen aanschouwen en zijn razend enthousiast.

De film Wonderpark

Het verhaal gaat over het meisje June, dat samen met haar moeder een heel pretpark bij elkaar fantaseert. Maar dan wordt haar moeder ziek en verliest ze de zin om te fantaseren. Op een magische manier komt ze dan toch in haar eigen park, genaamd Wonderland, terecht en ontdekt ze wat haar verdriet om haar moeder het haar fantasiewereld heeft gedaan. Samen met haar vriendjes (twee bevers, een zwijn, een blauwe beer, een egel en een aap) probeert ze het hart van het park, de tandwiel, weer draaiende te krijgen. Daar is natuurlijk wel liefde en geloof voor nodig.

Een leuke film

De meiden en ik hebben ons uitstekend vermaakt bij deze film. We hebben erg gelachen om de grappen, in spanning gezeten van het avontuur en een traantje gelaten toen de mama ziek werd. Het enige wat ik nou echt niet begrepen heb is waarom het Wonderpark heet en ze het in de film voortdurend Wonderland noemen. Het had mij logischer geleken dat ze dat gelijk zouden trekken. Maar verder was het echt een leuke film!

Winactie

Ook vandaag weer zijn er kaartjes te winnen. Wil je graag deze film in de bioscoop zien? Laat het mij dan weten en wellicht krijg je een pakketje van mij opgestuurd. Ik mag er meerdere weggeven, dus je maakt extra kans. Succes!!!

«

»

23 COMMENTS
 • Anna wienen

  1 jaar ago

  Super leuk om met mijn dochter te gaan kijken

 • Nienke

  1 jaar ago

  Heeeeel graag voor mijn meiden

 • Bonnie

  1 jaar ago

  Lijkt me een erg leuke film. Doe graag mee!

 • Sabine Sierat

  1 jaar ago

  Graag!
  Mijn dochter zag vandeweek de reclame en zek meteen mama, zullen we naar deze film gaan.
  Dus ik waag graag een kansje

 • Linda Meester

  1 jaar ago

  Leuk, daar gaan we graag met 3 thrill seeking dochters heen

 • Patricia Paling

  1 jaar ago

  Super leuk!!! Daar zouden mn kids super blij mee zijn! Dan hebben we alvast iets leuks in de planning staan voor de meivakantie!

 • tamara

  1 jaar ago

  fijn uitje voor de meivakantie! Ik doe mee!

 • Nathalie Buttiens

  1 jaar ago

  Jaaa deze wil ik graag zien! Misschien gebeurt er een wonder?

 • Linds Ro

  1 jaar ago

  Jaaaaaa lijkt mij super! Zou dit graag winnen voor mijn jongens! Die zouden dit geweldig vinden!

 • Naomi van der Laan

  1 jaar ago

  Aangezien ik op ontploffen sta van kindje nummer 3. Lijkt dit me een geweldig uitje voor papa met de kids. Straks even in de vakantie er lekker tussenuit, dat gun ik ze ❤️

 • Marcia Kan

  1 jaar ago

  Lijkt me zo’n leuke film!!

 • Ingrid Hopster

  1 jaar ago

  Dit lijkt ons een erg leuke film

 • Lisanne Bons

  1 jaar ago

  Super leuk. We zijn zelf dol op bezoeken van pretparken en van naar de bios gaan. Dus dit moet wel een film zijn die mijn dochter helemaal leuk gaat vinden.

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  daar worden de kleinkinderen helemaal happy van

 • Mieke Stam

  1 jaar ago

  Oh leuk om lekker met de jongens naartoe te gaan, ik waag een kansje 😀

 • Sandy van der Kolk

  1 jaar ago

  Mijn meisje was al helemaal enthousiast toe ze de trailer zag, dus ik loot heel graag mee

 • Marian B

  1 jaar ago

  Altijd leuk! Ik doe graag mee voor een pakketje.

 • Rian van Schaik

  1 jaar ago

  Super tof, dat willen wij wel.

 • Riggie van lochem

  1 jaar ago

  Wat leuk. Daar wil ik wel kans op maken.

 • Liek van blerk

  1 jaar ago

  Mijn zoon is dol op pretparken en een ware achtbaankoning! Zelfs voor de baron in de Efteling draait hij zijn hand niet om met zijn 8 jaar. Deze film staat dan ook hoog op zijn verlanglijstje. Maandag word hij 9 ,dus dit zou een super kado zijn voor mijn Gijs.

 • Marianne van den Hoek

  1 jaar ago

  Gave actie Mir! Wij zijn hier allemaal dol op tekenfilms, dus doen wij graag aan je actie mee 🙂

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Mijn kleinkinderen zullen laaiend enthousiast zijn om naar deze film te mogen.
  Alleen nog even loten wie mee gaat.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor het pakketje.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen! Heerlijk samen naar de film!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
De outfits van GeBe Maternity voor nu en na de bevalling

Zo tegen het einde van mijn zwangerschap kan ik oprecht ...

Close