Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Kleuter filmtip: How to train your dragon 3”

Afgelopen zondag had ik voor het eerst in tijden weer een moeder – dochter – uitje met de oudste. We gingen samen naar de premiere van How to train your dragon 3. Aangezien de film vanaf zes jaar is, leek het me niet heel verstandig om de bijna kleuter mee te nemen. Sinds kort krijgt ze nachtmerries van de boeven uit tekenfilms, dus een set vuurspuwende draken zullen geheid voor nog meer slapeloze nachten zorgen. Dus werd het een gezellig eentweetje met de oudste.

Onze filmervaring

Ik had wel van de filmreeks gehoord, maar had de eerdere delen nog niet gezien. Van de week hebben we gepoogd wat afleveringen van de serie op Netflix te kijken, maar het was al snel te eng. De film startte ook gelijk met zo’n vurige en spannende scene. Dat beloofde wat dacht ik, maar het viel me alleszins mee. Ze heeft echt de hele film met volle aandacht zitten kijken en geen enkele keer gezegd dat ze het te eng vond. Sterker nog, ze vond de draken geweldig en moest aan het eind ook een traantje wegpinken omdat ze even verdrietig was over wat er in de film gebeurde. Ik vind dat zo bijzonder hoe ze in de film op kan gaan en mee kan leven. Echt een kind van haar moeder. Ze was zo enthousiast over How to train your dragon 3, dat we de eerste twee delen maar ook eens moeten gaan bewonderen. En daarnaast zijn er natuurlijk nog de talloze afleveringen op Netflix, dus genoeg vermaak voor de een lange tijd.

Het verhaal

De personages uit de vorige delen zijn er uiteraard dit keer ook weer bij. Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt het Alfa mannetje, de koning van de draken. Ze hebben nog geen idee dat er een nieuw gevaar loert en dat een vrouwtjesdraak voor veel onrust kan zorgen. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Winactie

Dochterlief en ik hebben echt genoten van de film samen. Zo’n moment wil iedereen toch? Dus des te leuker dat ik twee pakketten weggeef zodat je zelf de film kan gaan zien in de bioscoop. In het pakket zitten twee kaartjes voor de film, een canvas How to train your dragon tas, een stickervel en tattoos. Kan je helemaal in thema gaan. Je maakt kans op een set door een reactie achter te laten. Meedoen kan tot en met 23 januari. Succes!

Facebook Comments

«

»

16 COMMENTS
 • Sandy van der Kolk

  4 maanden ago

  We hebben genoten van de eerste twee films en kijken uit naar deze! Heel graag loot ik mee

 • Marlon

  4 maanden ago

  jaaa gaafvoor mn kids van 8 en 11, grote fans!

 • Heidie van der Steeg

  4 maanden ago

  Wij hebben een preview gezien toen we naar de Grinch gingen. Het leek mijn kinderen een hele spannende film, de vorige hebben ze ook gezien. En niet alleen voor kleuters leuk maar mijn oudste is 8, die vindt het ook nog geweldig. Ik wil ze graag met het How to train your dragon 3 pakket verrassen.

 • Anna wienen

  4 maanden ago

  Super leuk ik doe graag mee

 • Ingrid Hopster

  4 maanden ago

  Ik doe erg graag mee voor mijn kleine drakenvriend

 • Patricia Paling

  4 maanden ago

  Oh, super leuk, zeg!!! Daar zou ik heel graag heen willen samen met mijn 9-jarige zoon. Lijkt me echt een geweldige film. En lang geleden dat we een moeder-zoon uitje hadden. Het zou echt super zijn als ik samen met hem daarheen kan! ❤

 • Corinne De Graaf

  4 maanden ago

  Leuk om met mijn zoon te gaan.Die vindt dit een leuke film.

 • Francis Boom

  4 maanden ago

  Onze oudste dochter wil heel graag kans maken op deze prijs. Dan kan ze samen met haar super papa naar de film. Ze is (zijn) groot fan van Hickie en Tandloos. En ze zegt al de hele tijd papa daar gaan wij samen naar toe hè.

 • Djotie

  4 maanden ago

  Daar willen wij wel heen. Ik doe graag mee.

 • Ingrid

  4 maanden ago

  Wat gaaf..mijn zoontje is bijna jarig. Zou een leuke verrassing zijn!

 • elisabeth maria martina

  4 maanden ago

  mijn kleinzoon zou dit geweldig vinden

 • Oma Will

  4 maanden ago

  Hier wordt mijn kleinzoon blij van.
  Samen naar de film met wat lekkers mee in de leuke tas.
  Wat is nu gezelliger!
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Mieke Stam

  4 maanden ago

  Oh leuk! mijn jongens zijn gek op tandloos! zo jammer dat dit het laatste deel is. Ook het eerste deel kijken hoor, die is echt geweldig!!! hoe ze elkaar leren kennen en elkaar aftasten. Deel 2 is wel wat enger en ook verdrietige momenten. Mijn oudste vond het erg zielig en moest flink huilen bij deel2.

 • Marian B

  4 maanden ago

  Dit lijkt me wel een leuke verrassing voor mijn zoon!

 • Tamara

  4 maanden ago

  Wat een leuke recensie, onze zoon kan niet wachten om de film te gaan zien!

 • Nadine

  4 maanden ago

  Ik doe graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Mijn heerlijke meisjes 😍. Soms kan ik ze achter het behang plakken (vooral ‘s-nachts), maar wat zijn ze een rijkdom. Het is heerlijk om moeder van deze moppies te zijn.
 • Typical Sunday .
.
.
#motherhood #motherhoodthroughinstagram #momsofinstagram #motherhoodrising #unitedinmotherhood #momlifeisthebestlife #mommyblogger #momlifestyle #mommymoments #motherhoodunplugged #momblog #momcommunity #momboss #bestofmom #communityovercompetition #ig_motherhood #mommylifeisthebestlife #lbloggers #kidstyle #kidsofinstagram #instakids #instamoment #toddlerlove #toddlerlife #toddlers #toddlersofinstagram #discoverunder5k #messyroom
 • Wil je weten waarom ik de @sodastream zo leuk vind en hoe de nieuwe smaakjes zijn? Check dan snel mijn blog en doe met de winactie! #linkinbio
 • 😍😍😍
 • We love the sun!
.
.
.
#motherhood #motherhoodthroughinstagram #momsofinstagram #motherhoodrising #unitedinmotherhood #momlifeisthebestlife #mommyblogger #momlifestyle #mommymoments #motherhoodunplugged #momblog #momcommunity #momboss #bestofmom #communityovercompetition #ig_motherhood #mommylifeisthebestlife #lbloggers #kidstyle #kidsofinstagram #instakids #instamoment #toddlerlove #toddlerlife #toddlers #toddlersofinstagram #discoverunder5k
 • Chilling in the sun 😍
.
.
.
#kidslife #instamom #toddler #hypotonia #hypermobiel #ontwikkeling #lovemykids #discoverunder5k #motherofthree #girlsmom #meisjesmama #momof3 #mamaofthree #childhoodunplugged #storytellingmama #dailyparenting #blogger #bloggermom #lifeofamom #clickinmoms #motherhood #workingmom
 • 😂😂😂😂😂😂😂😂
 • Mooie tas hè? Ik vertel meer over dit juweeltje op mijn blog. Daar kan je ook een kortingscode vinden voor dit leuke merk @gastonluga #linkinbio #review #gekregen #hippetas #musthave #nieuwmerkontdekt #mamablogger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij ...

Sluiten