TOP
Films en series

“Een monsterlijk uitje met de kleuter: Hotel Transsylvanië 3”

Het was vandaag een druk dagje voor de dames. De peuter ging vanochtend met manlief en de baby mee naar haar derde skiles en ik ging met de oudste een filmpje pakken. Inderdaad, het waren geen activiteiten dat je zou verwachten met het warme weer. Of juist weer wel, want de skipiste was heerlijk verkoelend en ook in de bioscoop was de airconditioning hard aan het werk. Ik had zelfs bijna behoefte aan een dekentje op een gegeven moment. Maar het was absoluut een heerlijk ochtendje.

Ik had me al een tijdje voorgenomen om weer eens iets alleen met de oudste te gaan doen. Gewoon even met zijn tweetjes. Toen ik de uitnodiging ontving voor de première van Hotel Transsylvanië 3 wist ik gelijk dat dat bij uitstek het uitje was om alleen met haar te doen. Ik was namelijk er niet zo zeker van dat de peuter een film voor monsters een geslaagd plan zou vinden. En aangezien ik de eerste twee delen nog niet heb gezien, kon ik ook niet beoordelen of het spannend zou kunnen zijn of dat de monsters enge dingen zouden gaan doen. Alhoewel ik me dat niet echt kon voorstellen bij een kinderfilm. Uiteindelijk bleek er maar één (lange) scène in de film waar ik van dacht dat het best wel eng was voor de kleuter. Zij was echter te druk bezig met de kleuren van haar jelly beans om op te merken dat het erg spannend was op dat moment.

Het verhaal
Het gaat om Dracula en zijn familie. (Niet alle leden zijn bloedverwant, maar hij beschouwt ze wel allemaal als familie). De dochter van Drac vindt dat haar vader een vakantie verdient en boekt een cruise naar de gezonken stad Atlantis. Waar de bloedzuiger in eerste instantie echt niet wilde, verandert zijn mening op slag als hij de mooie Ericka ontmoet. Zij is de kapitein van het monster cruiseschip. Wat de opvarenden echter niet weten is dat zij tevens de kleindochter is van hun grootste rivaal, Abraham van Helsing. Zij is vastberaden het werk van haar overgrootvader vast te maken. Ondanks haar gevoelens die lijken op te vlammen.

Wij vonden de film zeer vermakelijk. Ik heb vooral erg gelachen om de Gremlins als vliegtuigpersoneel. Maar ook de flaneer scène van Drac was erg amusant om te zien. Op het einde is er een gevecht met “de Kraken” wat nog best spannend kan zijn voor een kind (dat niet is afgeleid door jelly beans). En al helemaal als je de film in 3D ziet kan het intimiderend zijn. Maar verder is het prima te doen voor een kleuter. Wat ook wel prima is, is dat je niet de eerste twee delen gezien hoeft te hebben om deze film te begrijpen.

Winactie
Vanaf volgende week donderdag draait Hotel Transsylvanië 3 in de bioscoop en je kan nu al kaartjes ervoor winnen. Ik geef namelijk 3×2 bioscooptickets weg. Je krijgt er ook nog een leuke strandbal, een tasje en een spelletjespakket bij. Genoeg reden dus om mee te doen. Laat gewoon een reactie achter en wie weet ontvang jij dan het Hotel Transsylvanië 3 pakket. De winactie zal lopen tot en met 21 juli en daarna maak ik de winnaar op de gebruikelijke wijze bekend. Denk je ook aan mijn winactievoorwaarden? Deze kan je hier vinden.

«

»

19 COMMENTS
 • Bonnie Snabel Kok

  2 jaar ago

  Lijkt me leuk om met mijn dochter heen te gaan in de vakantie

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  naar de film vinden mijn kleindochters altijd een leuk uitje

 • Sonja Hubregtse

  2 jaar ago

  Dat zou super zijn ! Een toppakket voor in de zomervakantie voor de kids !

 • Daar willen mijn jongens graag heen dus ik doe mee.

 • Chantal Heeringa

  2 jaar ago

  Wat leuk!! Wij gaan voorlopig nog niet op vakantie, maar een dagje bioscoop met de oudste is ook een feestje!!

 • Nele Vdb

  2 jaar ago

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn kindjes

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Superleuke actie! Heerlijk uitje deze zomervakantie: verkoeling zoeken in de bios!

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Manon

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee!

 • Ingrid Hopster

  2 jaar ago

  Wij zijn groot fan van deze films en hebben de eerste 2 delen al meerdere keren gezien dus ik doe graag mee

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Oh wat leuk voor in de vakantie, ik loot graag mee voor mijn twee jongste kids

 • Tamara v Bodegom

  2 jaar ago

  Transylvania 2 was zelfs mijn zoontjes eerste bioscoopfilm! We hadden deel 1 op dvd en hij wilde zo graag naar de bioscoop! Hij is nu 6 en ik zou dolgraag deel 3 met hem gaan kijken! Zou hij echt helemaal het einde vinden!!

 • Patricia Lubbertje

  2 jaar ago

  Oh, super graag. Dit lijkt me een erg leuke film. O ze zoon zou zo graag eens naar de bioscoop willen met mij.

 • sylvia

  2 jaar ago

  ik denk dat onze jongens dit geweldig zouden vinden dus ik doe graag mee!

 • Cobi

  2 jaar ago

  Zou gaaf zijn samen met de jongste! De oudste mag met papa mee naar het werken. Dus dan kunnen wij samen ook iets leuks doen

 • Jennifer Lee

  2 jaar ago

  Doe super graag mee ! De film is echt favoriet hier

 • Wil Visser

  2 jaar ago

  ohhhhh daar heb ik 2 hele grote liefhebbers voor!

 • anita kempenaers

  2 jaar ago

  doe graag mee voor dit mooie pakketje

 • brants harry

  2 jaar ago

  leuk voor mijn kleinzoontjes

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Denksport Quarks: van puzzelboekjes tot een app

Yes! De vakantie is begonnen. In regio midden dan, want ...

Close