TOP
Hubelino Pi
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Bouw je eigen knikkerbaan met Hubelino Pi”

Er is zoveel ontzettend veel nieuw speelgoed verkrijgbaar en het ene is nog meer technisch geavanceerd dan het andere. Maar stiekem kan iets heel simpels ook bijzonder aantrekkelijk zijn voor een jong kind. Er is bijvoorbeeld niets zo magisch als een doodgewone knikkerbaan. Als kind hadden we een houten variant en ik kan mij deze nog goed voor de geest halen. Het had iets bijzonders om er een knikker in te doen en deze te volgen tot het eind. Als volwassene kan je daar eigenlijk niets bij voorstellen. Als ik aan mijn man zou vragen welk kinderspeelgoed hij nu het leukst vindt is het geheid Lego of Meccano. Maar wat als jij nou het bouwen Lego combineren kan met het magische van een knikkerbaan? Hubelino dacht er vast ook zo over, want zij hebben een knikkerbaan gemaakt die je zelf in elkaar moet zetten. Er is een kleutervariant, maar wij probeerde de versie voor gevorderden, namelijk de Hubelino Pi.

Hubelino Pi is een uitdaging

In eerste instantie was ik van plan de dames het zelf te laten doen. Zij kunnen immers zelfstandig hun Lego bouwpakketten in elkaar zetten, dus dan moest dit toch ook wel kunnen. Ik gaf ze de doos en de boekjes en wenste ze succes. Na nog geen vijf minuten zag ik al dat dat niet echt zou werken en mijn hulp toch wel enigszins nodig was. Weer vijf minuten later wist ik dat het een hele uitdaging zou worden de Hubelino Pi zelf in elkaar te zetten zonder het weer deels af te moeten breken of erger nog: manlief om hulp te moeten vragen! De plaatjes in het boekje zijn namelijk voor mij niet helemaal duidelijk. Het is echt goed kijken naar het aantal nopjes op een blokje en waar deze geplaatst moet worden. De afbeelding zijn soort van 3d wat ik persoonlijk het er niet makkelijker op vindt maken. Manlief had er uiteraard geen enkel probleem mee. Grrrrr. Oké eerlijkheidshalve, ik was hoogzwanger toen ik het in elkaar zette, dus mijn hormonen hielpen ook niet echt mee. De kinderen mochten mij assisteren door de blokjes alvast klaar te leggen bij elk plaatje. Dat maakte het in elkaar zetten een gezellige aangelegenheid. Ondanks mijn gevloek als ik iets te hard drukte en er een deel van mijn Hubelino Pi bouwwerk instortte.

Hubelino Pi

Leuk of niet?

Eerlijk? Ja, het is wel leuk (als je niet te hormonaal bent). Het is echt een uitdaging het goed in elkaar te zetten. Als je even wat afwijkt, wordt niet alleen je bouwwerk instabiel, maar ook de knikker rolt niet lekker meer. Het is dus een leuke manier om echt precies en vol geduld te werk te gaan. Dat maakt het wat minder geschikt voor een vijfjarige. Ik denk dat het bouwen echt het leukste is vanaf zeven jaar. Vooral ook als je de Hubelino Pi uitbreidingen erbij hebt. Dan kan het allemaal nog groter en spectaculairder. En als je echt hard core durft te gaan, ontwerp en bouw je gewoon je eigen knikkerbaan. Chapeau als je dat lukt! Voor de jongere kinderen is het bouwen van de Hubelino Pi misschien wat te lastig, maar spelen met de knikkerbaan blijft wel geweldig voor ze. Dus als papa of mama het in elkaar zet, dan is het ook voor de jonge kids een leuk cadeau.

Voor meer Hubelino Pi producten en voor meer informatie erover, neem je uiteraard gewoon een kijkje bij Bol.

«

»

80 COMMENTS
 • Marian Zw

  1 maand ago

  Wow wat een gaaf cadeau mag je weggeven. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Echt een super leuke uitdaging om hier een kikkerbaan mee te bouwen

 • Natasja

  1 maand ago

  Oh dit zou wel heel cool zijn voor mijn zoontje (en dochters spelen vast mee). Hij kan dat preciese bouwen en met geduld.

 • Anna Wienen

  1 maand ago

  Super gaaf! Ik doe heel graag mee

 • Tamara Jongkees

  1 maand ago

  Super gaaf voor mijn zoon (en stiekem vind ik het zelf ook heel leuk). Hij bouwt graag met duplo en heft nu ook wat lego. Deze knikkerbaan zal hij fantastisch vinden. Ik denk dat hij ook al een heel eind komt met in elkaar zetten.

 • Andrea de ruiter

  1 maand ago

  Superleuk voor onze zoon! Dit gaat hij heel erg leuk vinden!

 • Jolanda W.

  1 maand ago

  Dat lijkt me superleuk voor mijn zoon van 8. Ik kende alleen de versie voor op de Duplo, dit is echt de volgende fase. Hij houdt van bouwen en zal hier ook zeker plezier aan beleven.

 • Oma Will

  1 maand ago

  Met deze Hubelino knikkerbaan maak ik mijn kleinkinderen heel blij.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Floor Verseveldt

  1 maand ago

  Wat leuk!! Hier maak ik mijn oudste zoon echt erg blij mee. Hij houdt van bouwen.

 • Monica

  1 maand ago

  Ik waag een kans voor mijn buurmeisjes. Leuk als ze weer bij mij een boterham komen eten tussen de middag. Hier zullen ze zeker veel plezier van hebben.

 • Femke Dekker

  1 maand ago

  Wauw … dit zou wel hel gaaf zijn voor mijn 2 oudste kids en later ook nog voor de 2 jongere broertjes

 • Anke Boonen

  1 maand ago

  Heel gaaf voor Job en Cas, lego bulderde die elke dag wel met lego bezig zijn! Ik doe graag mee!

 • G. T.

  1 maand ago

  Leuke winactie, ik maak graag kans! Al zal het hier vast hetzelfde gaan als jij beschrijft, kind kan het nog niet zelf, ik kom er niet uit en man doet het zo… haha.

 • Erika panjer

  1 maand ago

  Aangezien ons meisje nog te klein is hiervoor gun ik deze aan haar nichtjes die hier uren mee kunnen spelen ze zijn allebei in juni jarig 11 en 17 juni dus zou tante met het perfecte cadeau voor ze aankomen dus graag een kans gewaagd

 • Saskia Lemmens- van der Struif

  1 maand ago

  Wat leuk! Doe graag mee voor mijn 7 jarige dochter die de knikkerbaan te gek zal vinden.

 • Trotsema fati

  1 maand ago

  Hier zouden mijn kinderen echt heel erg blij van worden
  Wij loten super graag mee

 • Bram Olearnik

  1 maand ago

  Onze boys houden van knikkerbanen. Ik ding graag mee voor de mooie prijs!

 • Alma

  1 maand ago

  Een leuke maar ook wel pittige uitdaging dus?! Wij doen graag mee voor Freek (6) en Emma (5).spannend!

 • Suus

  1 maand ago

  Wat een leuke winactie weer! Ik loot graag mee voor mijn neefje.

 • Lotte

  1 maand ago

  Ballenbanen zijn hier sinds de babytijd favoriet! De baan met grote, houten ballen hebben wij nog steeds in de kast staan en de kinderen spelen er nog steeds mee. Maar deze gave knikkerbaan van Hubelino sluit wb leeftijd toch wel meer aan en geeft weer een nieuwe dimensie aan het laten rollen van een bal/knikker door een baan!

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  voor onze jarige kleinzoon tije is dit kado natuurlijk helemaal top, hij maakt hier dolgraag kans op
  verras hem maar met dit geweldige exemplaar #duimenmaar

 • Goele H

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor mn zoon die eind mei 7 jaar werd. Hij is gek op Lego en knikkers en ik denk dat dit een leuke uitdaging zou zijn voor hem. Een lesje in geduld…

 • Nelly

  1 maand ago

  Leuk om samen met mijn dochter te bouwen.

 • Maartje Neuteboom

  1 maand ago

  Wauw wat gaaf speelgoed! Vorige week hebben mijn kids een knikkerbaan van wc-rollen gemaakt. Maar Hubelino Pi is echt next level knikkerbaan bouwen. Die uitdaging gaan ze graag aan!

 • berendina Jaasma

  1 maand ago

  Dit lijkt mij zo leuk voor mijn kleinzoons,uren speelplezier!

 • Sylvia

  1 maand ago

  Ik denk dat onze jongens dit heel leuk zouden vinden, de jongste heeft een kleine knikkerbaan, de oudste vindt het stiekem wel leuk, maar er zit roze in en hij vindt hem toch ook wel een beetje voor baby’s
  Met deze mooie knikkerbaan zouden ze lekker samen kunnen spelen!

 • Sebas Aartz

  1 maand ago

  Wat een mooie prijs. Dit is een veel betere versie van de knikkerbaan van vroeger. Als je het ziet krijg je meteen zin om aan de slag te gaan. De dozen van Hubelino zijn niet heel goedkoop, maar dat zie je direct af aan de banen die je er mee kan maken.

  Wij kijken graag naar de banen van Jelle Bakker op youtube:
  https://youtu.be/e78hg68_qDo

 • Maria Koops

  1 maand ago

  Te leuk gewoon om aan mijn kleinkinderen te geven waar ik al zolang niet meer ben geweest! Ik mis ze verschrikkelijk en vooral het idee dat hun verjaardagen voorbijgaan zonder dat ik er bij kan zijn is zo verdrietig.Ik weet dat ik niet mag zeuren maar soms overvalt mij een gevoel van machteloosheid! Dit cadeau zou zomaar zo leuk voor ze zijn maar ik gun het eigenlijk ieder kind!

 • Cindy

  1 maand ago

  Leuke actie, wij loten graag mee.

 • Marianne van den Hoek

  1 maand ago

  Wat een geweldig leuke bouwwerken kun je hiermee maken zeg! Dat is echt iets voor mijn kleinkinderen.

 • Lida

  1 maand ago

  Wat is dat een mooie knikkerbaan. Daar kun je uren zoet mee zijn. Niet alleen kinderen , maar je kunt er samen een wedstrijdje van maken. Samen opbouwen is samen spelen.

 • Anneliese de Waal

  1 maand ago

  Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe heel graag mee Groetjes Anneliese

 • Cheryl van de Loo

  1 maand ago

  Heel graag voor mijn zoontje. Dit vindt hij te gek

 • Heleen Haarsma

  1 maand ago

  Wauw wat een leuke prijs voor mijn kelindochters! Voor zowel buiten als binnen! Ze zijn gek op lego, bouwen en knikkeren! 🙂

 • Jan

  1 maand ago

  Super leuk ! Ik laat me graag verrassen.

 • kempenaers anita

  1 maand ago

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die zullen er blij mee zijn

 • Femke

  1 maand ago

  Super gaaf, wij maken graag kans!

 • Miekske Dingens

  1 maand ago

  Te gek! Was al fan van Hubelino voor op Duplo, maar nu onze kapoen groter wordt, zou dit echt wel gaaf zijn! <3 <3 <3 Fingers crossed!

 • Cuypers Marita

  1 maand ago

  Wat een fijn speelgoed! Daar zouden mijn kleinkinderen maar wat graag mee aan de slag gaan!

 • m chen

  1 maand ago

  Gegarandeerd voor veel uren speelplezier (jong en oud)!

 • elly van Dongen

  1 maand ago

  zou te gek zijn voor onze Dex!

 • Marian B

  1 maand ago

  Super! Deze stond in december op het wensenlijstje van mijn zoontje maar is er niet gekomen. Ik denk dat hij nu nog erg leuk zal vinden, en binnenkort is zijn verjaardag. Dit zou wel een heel leuk extraatje voor hem zijn!

 • Linda

  1 maand ago

  Dat lijkt ons super leuk om eens uit te testen. Ik heb deze al vaak voorbij zien komen.

 • Bets

  1 maand ago

  Wat geweldig leuk zou dit zijn voor onze kleinzoon, een gave knikkerbaan van Hubelino Pi, te bouwen naar eigen inzicht en zo fijn dat deze ook nog samen kan met lego! Dit zou mijn kleinzoon fantastisch vinden, ik doe er super graag voor mee!!

 • Eden

  1 maand ago

  Ik doe graag mee

 • Raaf Klein

  1 maand ago

  Oh ja, knikkers. Ik weet ook nog heel goed hoe ik urenlang gefascineerd naar die knikkers kon kijken. Prachtig vond ik dat. En dan verzon ik er ook nog vele fantasierijke verhalen bij. Soms vind ik het wel eens jammer dat ik nu, als volwassene, de dingen niet meer zo intens kan beleven zoals een kind dat doet. Als ik kijk naar mijn dochter vind ik het prachtig hoe zij helemaal op kan gaan in haar fantasie. En de Hubelino Pi zou daar heel mooi bij aansluiten. Ik denk dat ze deze fantastisch zou vinden. En dat bouwen? Ach, mama vind het wel nog steeds leuk om lekker dingen in elkaar te zetten en als zeven jarige kan ze mij daar mooi bij helpen, of misschien doet ze het helemaal alleen .
  Wij doen dus graag mee voor dit mooie speelgoed.

 • iris

  1 maand ago

  Wow, dit is echt een superactie! Mijn kids zouden hier uren pret aan beleven ik loot mee

 • Renilda

  1 maand ago

  Wat een leuk cadeau. Zou fijn zijn mocht ik mijn kleinkinderen hier mee kunnen verrassen. Ik doe zeer graag mee

 • Mariska

  1 maand ago

  Wow, tof! Wij hebben al wel een Hubelino-knikkerbaan in huis waar mijn zoon (9 jaar) nog geregeld mee speelt. Het blijft leuk om nieuwe banen uit te testen namelijk. Ik denk dat hij met deze opvolger nog meer uitdaging kan vinden!

 • Mark

  1 maand ago

  Zou super zijn voor mijn zoon (en stiekem ook voor mijzelf!)

 • Iris Bakker

  1 maand ago

  Wauw, dit staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Mijn zoon doet niks anders dan Lego bouwen. En als alles gebouwd is, begint hij weer van voor af aan, uit elkaar, in elkaar. Ik zou het super vinden om hem deze uitbreiding te kunnen bieden

 • Els Black

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor mijn jongens, ze zijn 9 en 5 dus kunnen ze er mooi samen mee spelen

 • Imy Ali

  1 maand ago

  Wat gaaf! Deze zou echt heel leuk zijn voor mijn zoontje. Sinds het mooie weer maakt hij van zijn oude knikkerbaan waterbanen in de tuin, maar deze is echt te gek! Hiermee zou het succes helemaal compleet zijn en gaan de legopoppetjes waarschijnlijk als een malle naar beneden via de waterstroom!

 • Shiv Chin

  1 maand ago

  Wow, die ziet er zo ontzettend gaaf uit, ik doe graag mee.

 • janneke

  1 maand ago

  ontzettend leuk cadeau waar ik mijn zoontje erg blij mee zal maken

 • Petra Hundepool

  1 maand ago

  Zo deze actie is populair!
  Ik waag graag een gokje voor mijn zoontje. Hij is dan nog wel maar 5, maar hij zet technisch Lego voor 16+ ook in elkaar met een iniemini beetje hulp van papa. Dus dit moet alleen of met een beetje hulp ook wel lukken.
  En daarna lekker samen met zijn zusje er mee spelen! Knikkers zijn hier helemaal in nu.

 • Peggy

  1 maand ago

  Wat tof! Deze zullen mijn jongetjes fantastisch vinden!

 • S v Bregt

  1 maand ago

  Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje wordt bijna 5 jaar dus dit zou een fantastisch droomcadeau voor hem zijn. En kan hij heerlijk met zijn zus bouwen! Gezellig

 • marij brand

  1 maand ago

  heel gaaf voor mn zoontje! hij wordt 2e kerstdag 3 jaar…. zou een mooi verjaardagskado zijn (als ik tenminste zo lang kan wachten met dit prachtige pakket 🙂 )

 • Marije

  1 maand ago

  Mijn zoontje van vier vind Lego én een knikkerbaan geweldig! Dus dit zou een schot in de roos zijn!!!

 • Carla

  1 maand ago

  Wat ‘n superleuke actie!
  Doe héél graag mee voor m’n kleinkinderen.

 • Chantal

  1 maand ago

  Ja, lekker rollebollen!

 • Manon

  1 maand ago

  Ooooo dit zou super leuk zijn. Bob kan uren bouwen met de meiden met de Duplo en hij maakt de mooiste bouwsels waar zij dan weer uren zoet mee zijn (en hij de avond ervoor dus ook ). Dit zou een super leuke aanvulling zijn op de bouwsels en voor hem leuk om te doen en voor de dames heerlijk om mee te spelen

 • Tamara

  1 maand ago

  Oh heerlijk lekker samen bouwen en urenlang speelplezier! Ik doe mee voor onze schatjes

 • melissa

  1 maand ago

  Erg leuk. we hebben de gewone hubelino en die is superleuk natuurlijk maar deze past nu wat meer bij de leeftijd van onze jarno en is wat uitdagender. ik doe daarom graag voor hem mee.

 • Diana

  1 maand ago

  Super leuk! Ik doe graag mee.

 • Nadine

  1 maand ago

  Ik doe graag mee! Leuke actie!

 • marijke mulder

  1 maand ago

  wat een super prijs dit zou geweldig zijn voor de kleinzoon

 • Judith de Winter

  1 maand ago

  Onze oudste zoon van 6 speelt nog regelmatig met duplo ook al begint hij steeds meer de lego te ontdekken en de hubelino sluit natuurlijk erg goed aan bij de duplo. We hebben ook een plastic knikker baan die ook regelmatig wordt gebruikt door onze oudste (die kan hij dan zelf in elkaar zetten, niet volgens het plaatje maar een eigen ontwerp) en de jongste van 3 speelt er ook regelmatig mee, maar dan wordt het vaak door ons in elkaar gezet. Ik vind het zo leuk om te zien dat de oudste dan echt door proberen en ervaren er achter komt of zijn knikkerbaan klopt en hem dan weer aan kan passen. Ik denk dat hij dit helemaal geweldig zal vinden.

 • maaike beld

  1 maand ago

  Wow, wat een top prijs!! Ik waag een kansje voor mijn dochters!

 • Chris de haas

  1 maand ago

  leuk, dat is weer eens wat anders dan gewoon knikkeren..dat zullen ze hier wel leuk vinden hoor. dus ik doe mee

 • Gea Jager

  1 maand ago

  heel erg leuk voor de kids om mee te spelen en bouwen

 • Katerina Banjo

  1 maand ago

  Ik heb een paar Bob de verbouwers in huis… Ik denk dat deze knikkerbaan ons voorlopig weer redt van het gesloop van mijn rouwdouwende knullen………. Dus je redt ons er ook mee… 🙂 Daarnaast kan ik me voorstellen dat niet alleen de kleine mannen hier zoet mee zijn…

  • Katerina

   1 maand ago

   Heb het emailadres verkeerd getypt. Nu verbeterd.

 • Eveline

  1 maand ago

  Wow wat gaaf. Deze kennen mijn twee zoontjes van 3 en 5 nog niet. Voor mijn fervente LEGO, KAPLA en Smartmax-bouwers zou dit zeer welkom zijn en uiteraard ook leuk voor Papa 😉
  Dan hebben we ook meteen een professionelere versie van de knikkerbaan van oude buizen en pijpen!

 • Andy E

  1 maand ago

  Knikkerbanen en Lego gecombineerd is de droom van mijn zoon. We hebben de Hubelino knikkerbaan voor op Duplo en dat is nog steeds een hit, maar deze zou vooral mijn oudste zoon een leuke uitdaging bieden. Ik doe heel graag mee voor hem.

 • Nency

  4 weken ago

  Prachtige aanvulling. Ik maak graag kans.

 • JP vd Schelling

  4 weken ago

  Mijn zon knikt heel erg ja bij het zien van deze knikkerbaan. Nu maar hopen of die onze kant op rolt.

 • Linda Smeets

  4 weken ago

  Gaaf! Dit zorgt voor heel wat uurtjes schoolplezier! Ik doe graag mee.

  • Linda Smeets

   4 weken ago

   Uiteraard bedoel ik speelplezier.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: IceCool van Braingames: de spelregels in een notendop - MeerVanMir on mei 31, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Kleine boefjes zijn die dochters van mij

  We zijn nu in een fase terecht gekomen, dat de ...

  Close