De sun is shining en dat betekent dat we ons klaar gaan maken voor een zinderende zomer zon en waterpret! Ik kijk er nu alweer naar uit om bijna te smelten in de zon om vervolgens in het water af te koelen. Ik kijk er al helemaal naar uit om met de meisjes eindeloos in en op het water te dobberen. Ik heb vier kleine waterratjes op de wereld gezet, dus ik weet zeker dat zij er ook onwijs naar uit kijken. Tijd daarom om even goed onze badkleding te bekijken. Wat ziet er niet meer uit en waar zijn de kinderen inmiddels uit gegroeid? Met andere woorden: mag ik weer gaan shoppen?

Mama is voorzien (helaas)

Mijn lichaam heeft vele proporties de afgelopen jaren gehad, dus ergens verwachtte ik wel dat ik geen goedzittende badpak meer zou hebben. Maar helaas! Blijkbaar ben ik dit formaat al eens eerder geweest. Ik heb nog even goed mijn zwemstuk bestudeerd om te zien of deze al een beetje dun her en der werd of een gaatje had. Nope, nog in tiptop staat. Dus dit jaar even wat extra van glijbanen afgaan met de meisjes, zodat ik volgend jaar bij Protest een nieuwe badpak kan scoren.

De meisjes hadden geluk

Vervolgens ben ik de kledingkasten van mijn dochters ingedoken. Dat was nog best een uitdaging, want waar het ooit netjes opgeruimd was, leek het nu een grote hoop kleding. Ik had wel al snel een deel van de badkleding gevonden, maar was niet helemaal compleet. Na een half uur spitten had ik dan beide stukjes gevonden. In de juiste maat nog, dus helaas voor mijn dochters. Maar natuurlijk ben ik een hele lieve mama voor ze. En ze groeien bizar snel als het zonnetje eenmaal gaat schijnen. Dus heb ik ze toch nog blij gemaakt met een nieuwe echte meisjes bikini. Ik ben samen er met ze voor gaan zitten om bij de webshop van Protest iets uit te zoeken. Ergens had ik nog verwacht dat mijn tweede dochter nog even zou willen kijken bij de jongens zwembroeken, maar nee hoor. Ze wist gelijk al welke set ze wilde. Nog steeds een hele stoere variant, al zeg ik het zelf, maar toch zo overduidelijk voor meisjes.

Ik was eerlijk gezegd erg verrast over de leuke badkleding op de site van Protest. Het zag er allemaal vlot en niet truttig uit. De moeite waard dus om even een kijkje te nemen op de website. En mocht je wat willen bestellen, gebruik dan de code meervanmir10 voor een korting van 10 procent! Veel shopplezier!

Lees ook: het leed dat zwemluiers heet