*dit is een samenwerking met de HEMA*

Steek je je slaapkamer maar al te graag een keer in een nieuw jasje? In dat geval mogen een paar nieuwe dekbedovertrekken natuurlijk niet ontbreken. Je zorgt meteen voor een erg eigentijds totaalplaatje en het tilt de sfeer van de slaapkamer direct naar een hoger niveau. Wat de leukste trends zijn van dit moment, lees je in dit blog. 

Maak van je slaapkamer een hotelkamer met de mooiste dekbedovertrekken

Je weet het misschien maar al te goed. Ontwaken en in slaap vallen in een hotelbed is een van de fijnste dingen waar je maar aan kunt denken. Niet zo gek dus dat je dit gevoel maar al te graag in huis wilt halen. Wist je dat dit met de beste dekbedovertrekken een fluitje van een cent is? Een goed dekbedovertrek zorgt voor enorm veel slaapcomfort en is ook nog eens een plaatje om naar te kijken. Verdiep je daarom eens een keer goed in de opties op het gebied van kleur en materiaal. Hierdoor kun je ook nog eens haarfijn inspelen op de trends van dit moment.

Ga voor leuke prints: gezellig en sfeervol in de slaapkamer

Want als het gaat om kleuren en prints van dekbedovertrekken, zijn er een aantal erg leuke en opmerkelijke prints. Ga bijvoorbeeld voor een botanische print, een bloemenprint of een strakke grafische print. Voor ieder is er altijd wel wat wils en je kunt verschillende soorten woonstijlen hierdoor extra goed benadrukken. En kies je voor een dekbedovertrek in een opvallende print? Zorg er dan voor dat je de keuze maakt voor een hoeslaken kopen in een neutrale toon. Dit zorgt voor een erg mooie balans en van dat ene perfecte totaalplaatje waar je altijd al van hebt gedroomd. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort stijl je het liefste in huis haalt?

Voor ieder type bed zijn er de mooiste dekbedovertrekken te verkrijgen

Handig om te weten, is dat de dekbedovertrekken in tal van formaten te koop zijn. En dit betekent dus dat er voor ieder type bed meer dan genoeg mogelijk is. Meet van tevoren het matras dus een keer goed op, zodat je zeker weet dat je voor de juiste maatvoering gaat. Ga je op korte termijn al een keer aan de slag met het transformeren van je eigen slaapkamer? Door daarvoor te kiezen, til je de sfeer ervan direct naar een hoger niveau.

Uitgelichte afbeelding: Dreamstime